Jump to content

Robbe

Members
  • Content Count

    179
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Robbe

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 01/27/1981

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgie
  1. Hoi DJ, Mooie topic weer zoals gewoonlijk. Krijg zelf zin om de TL weer op te starten. Je zei in het begin van je topic dat je in één van de plantjes een amnees kon herkennen. Hoewel hij/zij nog heel klein was. Mijn vraag is nu: hoe kan je dat in Godsnaam zien? Veel succes met de kweek!
  2. Binnenkort American weed op national Geographic. (denk ik) Verbeter gerust als ik verkeerd ben.
  3. Hoi Weduwe, Bedankt voor het complimentje, mij een ingenieur noemen. Ik heb inderdaad ook nog gehoord dat je brandplekjes kan krijgen van zilverfolie, al heb ik het nog nooit gezien. Dat je ze kan verbranden door water op de bladeren te morsen, is algemeen geweten. Ik ben niet zo'n voorstander van midden in de groei of bloei de tijd 12u of zo te doen verspringen. Ze weten niet wat ze overkomt. De ene zeggen dat de stress goed is voor het THC gehalte, de andere mijden het als de pest. zelf heb ik niet zo veel ervaring met HPS, is nog onontgonnen gebied voor me. Maar we leren graag bij. Zolang het de dames ten goede komt! C ya
  4. Heb onlangs ook dit probleem gehad in mijn kast. De ene half opgegeten en de 2e was bijna helemaal weg. Nummer 2 is er helemaal door nu en is zich aan de zijkanten aan het vertakken en tot mijn verbazing zag ik dat ze getopt is. heb er nu zeker 2. Zo zie je maar, ze zijn sterk. da's hiermee bewezen. zijn trouwens 2 x amnesia Groeten.
  5. Ha, die Weduwe! Dus, (om zeker te zijn dat we nog allen mee zijn) De lamp aan tijdens de nacht om de warmte op peil te houden. Een dimmer om de ventilatiecontrole te sturen. De koolstoffilter is er, heb ik zelf gezien. De tijdschakelaar is een analoge denk ik. (zo een met een schijfje dat volgens de tijd rond draait. Tot schrijfs!
  6. Zoals Donnie zegt. Idd best eens met een vergrootglas de trichomen bekijken. melkwit voor een "up"high. Amberkleurig voor een stoned high. Ik had ze zo lang mogelijk laten staan. en dit heb ik me niet beklaagd. De opbrengst is hier zo te zien niet zo groot. dus beter weinig goede wiet dan veel mindere. Dus, aan jouw de keuze. Nog veel succes!
  7. Bedankt elmoj, ga ik zeker doen! Bye
  8. De beide dames heb ik 5 dagen geleden geknipt. Dat was zo'n 65 gram nat. Ik gok op 20gr droog. Ik heb al kunnen proeven van een van de kleinere topjes en de smaak is heerlijk! Beetje citrusachtig. De beide stekken ga ik in de zon proberen af te bloeien dat is perfect mogelijk onder mijn koepel. Het weesplantje staat er nu bij. Ziezo een updatje, heb nie zo veel tijd. sorry, Bedankt om me zo ver te helpen iedereen! Bedankt! Bye.
  9. Ziet er lekker uit DJ. Daarvoor wil ik ook gerust even op de koffie komen. Hoe lang denk je nog? Veel succes verder. Bye
  10. Hallo, Vandaag bloeidag 51 7 dagen over tijd. Enkele foto's Alles word met de dag bruiner. Hen ga ik een dezer dagen omdoen. ze hebben al 2 weken niets anders meer gekregen dan zuiver regenwater. Het weesplantje. Van de stekken heb ik geen foto's genomen omdat ik niet erg veel tijd heb daarvoor. Deze zijn gisteren getopt en ik heb er 1 van geknakt ook. Volgende keer ga ik er wel tonen. Nog een prettig warm weekend! de collega's van de buitenkweek kunnen niet klagen! Bye
  11. Dat dacht ik ook ja. Mooie dames. (rare, maar mooie) Succes verder! Bye
×
×
  • Create New...