Jump to content

jacksticky

Members
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jacksticky

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Oké, dus ec waardes van 6 en 7 dat kan gewoon. Is dit niet schadelijk, ik neem aan dat de waardes alleen maar zullen stijgen toch? Ik heb nog een paar vraagjes Racker. De drain is wel gewoon een puntje hoger dan de gift(1.5) maar ik vraag me af of ik dit goed doe. Ik heb om te beginnen 15 liter potten met de standaard gaten onderin, ik heb er geen gaten bij geprikt. De potten heb ik wel op kabelgoten staan en voor mijn gevoel duurt het te lang voordat de rfx weer droog is. Ik vloed eens in de drie dagen, maar dan zijn de potten nog redelijkzwaar is dit normaal of horen ze echt een beetje licht en droog te zijn? Temperatuur is 28 graden en lv is rond 45 en ik vloed ongeveer 5 cm waarvan 1 cm kabelgoot is. Dit water laat ik ongeveer 15 min staan en zet dan de vlakzuigers dan weer aan en laat het dan een beetje mixen en hiervan meet ik de waardes, is dit de goede manier?
  2. Oké, dus ec waardes van 6 en 7 dat kan gewoon. Is dit niet schadelijk, ik neem aan dat de waardes alleen maar zullen stijgen toch? Ik heb nog een paar vraagjes Racker. De drain is wel gewoon een puntje hoger dan de gift(1.5) maar ik vraag me af of ik dit goed doe. Ik heb om te beginnen 15 liter potten met de standaard gaten onderin, ik heb er geen gaten bij geprikt. De potten heb ik wel op kabelgoten staan en voor mijn gevoel duurt het te lang voordat de rfx weer droog is. Ik vloed eens in de drie dagen, maar dan zijn de potten nog redelijkzwaar is dit normaal of horen ze echt een beetje licht en droog te zijn? Temperatuur is 28 graden en lv is rond 45 en ik vloed ongeveer 5 cm waarvan 1 cm kabelgoot is. Dit water laat ik ongeveer 15 min staan en zet dan de vlakzuigers dan weer aan en laat het dan een beetje mixen en hiervan meet ik de waardes, is dit de goede manier?
  3. Oké, dus ec waardes van 6 en 7 en een ph waarde van 4 dat kan gewoon voor het water geven?
  4. Beste forumleden, Ik ben sinds Een aantal weken begonnen op rfx, ik moet zeggen dat het me tot nu toe goed bevalt alleen heb ik op twee verschillende plekken de vlokken uitgeknepen voor het water geven en uit die vlokken kwam een ec waarden van 4 en de andere 6.3? Hoe kan dit zo hoog zijn. Ik weet dat ik na het water geven moet meten maar is dit normaal zo hoog? Ik heb geef om de drie dagen water met een ph van 5.5 en ec 1.3. Graag hoor ik van jullie. Groeten
  5. supernoob, ik gebruik kabelgoten van de Hornbach. Ongeveer 1 cm dik en 3 cm breed. Ik vloed ongeveer 3 cm boven onderkant krat, dus een totale vloed van 4 cm. Weten jullie een sterke vlakzuiger die weinig geluid maakt en tot dweildroog kan wegpompen. Ik gebruik nu twee van die zero's, maar ik vind het helemaal niks.
  6. Ik heb 2000 liter nodig om te vloeden. Ik doe het nu ongeveer 2 weken en het duurt echt veel te lang. Ik begrijp jullie wel dat het veel makkelijker is maar kan ik midden in de kweek nog een rayetsysteem aanleggen. Nu alle wortels als het waren onder de krat zitten. En moet ik hetzelfde regime aanhouden dus 5.5 ph ec rond de 1.4 om de dag?? Graag hoor ik van jullie.
  7. Beste forumleden, Ik wil een rayets systeem aanleggen op een rfx kweek. Ik gebruik Hornbach kratten en voorgroei potjes. Ik zat te denken om de rayets in de voorgroeipotjes te doen en vanuit een grote vat water te geven. Heeft iemand ervaring hiermee. En wat is precies het verschil met eb en vloed.
  8. Hè paranoïd, Ik zie dat je 3 verschillende voorgroeipotjes gebruikt. De ronde en vierkante netcups en de normale voorgroeipotjes. Zie jij hier verschil in groei of iets dergelijks. Ik ben namelijk ook bezig op rfx en heb ook voorgegroeid op normale voorgroeipotjes met alleen gaten onderin, ik wil ze deze week in de rfx zetten. Alvast bedankt.
  9. Weet iemand hoeveel de epappion 1000 watt in de breedte schijnt? En ook vooruit zeg maar. Ik heb een ruimte van 3,5 bij 3,6 en zou er graag 8 in willen hangen. Wat is de beste opstelling? Graag hoor ik van jullie. Alvast bedankt.
  10. Beste mensen, Ik heb 4 weken geleden een ''silverbox'' 300 300 200 gekocht, maar ik had hier bij het kopen al mijn twijfels over de tent omdat hij in een bruine doos zat, zonder naam, afmeting etc. De man van gs verteld mij dat silverbox ze ook levert met bruine dozen zonder naam en foto omdat hij dan minder opviel. Dit leek mij een logische reden en vertrouwd, maar ik had meer twijfels bij de prijs, aktieprijs hij was 400 euro terwijl zijn concurrenten minimaal 550 kosten. Weet iemand of dit een imitatie tent is?? Ik zit nu in week 3 en heb veeel verschijnselen van gif. Wie heeft er ervaring mee. Alvast bedankt. Oh ja, de tent heeft ook maar 1 deur wat heel erg vreemd is voor zn grote tent en zijn inlaat flappen hebben geen plakrand. De tent zelf is van binnen wel helemaal zilver en de opvangbak ook. Gr
  11. Die eenvingerig blad zitten alleen op de hoofd top, de rest is gewoon 5 en 7 vingerigblad, misschien dat dit nog iets zegt.
  12. Het meest stressvolle is dat ik de oorzaak niet kan vinden, normaal zie of weet ik het wel na een grote controle. Maar ik heb nu alles nagelopen en kan niks vreemds zien. schakelklok staat netjes 12 om 12, geen lichtlekken, ik heb dat gecheckt door een paar minuten in het hok te staan met alle lichten uit.
  13. Ik heb twee keer gecheckt op lichtlekken. Het is gewoon helemaal donker.
×
×
  • Create New...