Jump to content

GroeneWiede

Members
  • Content Count

    271
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GroeneWiede

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 08/20/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galaxy
  1. Ze genieten van de zon, maar heb wel al een paar gele bladeren gespot langsonderen, ik zal dan maar de bloeivoeding wat opkrikken!
  2. Wel de twee "auto's" staan er al van eind april, ze hadden eigenlijk al in bloei moeten staan, op de verpakking stond autoflower, van royal queen seeds, maar volgens mij zijn dit er geen. Wel spijtig dat geklooi op het eind van de bloeiperiode met ons rotweer kan ik wel missen, daarmee dat ik koos voor twee autos
  3. links naar rechts: Fruitspirit,amnesia gold, amnesia gold, Ice.
  4. jup die shop in wervik bestaat, vrienden van mij doen er al hun inkopen om indoor te growen, vriendelijke franse kerel die voldoende uitleg geeft
  5. Tuurlijk niet, ze hebben nog min 1.5 maanden groei
  6. Hopelijk blijft het voor een tijdje zo'n weer, dan kan ik tegen augustus/september een sterke, mooie dame met flink wat éfruit" aan oogsten!
  7. Het warme weer doet de plantjes duidelijk goed! De 2xAmnesia Golds en 1xFruitspirit (kleine dame rechts): De Fruitspirit: En de Ice ligt te ontkiemen!
  8. Net hetzelfde hier, ik kweek ook met universele potgrond met zeewierkalk, perliet en vloeibare groei- en bloei voeding, ik heb zojuist verpot. Hoe loopt het nu bij jou? en hoe heb je alles verdeeld bij het verpotten?
  9. Net inkopen gaan doen, ik had potgrond besteld bij een vriend die er ging halen bij de growshop maar door omstandigheden is dit niet gelukt, ik heb dus zelf wat moeten samenstellen. Ik ben nog redelijk onervaren in het samenstellen van een goede grond, vorige jaren kweekte ik gewoon in universele potgrond en gaf ik wat vloeibare voeding. Nu heb ik wat rondgelopen in het lokale tuincentrum en ik heb het volgende gekocht: -60l potgrond met hoogaardige veensoorten (wit en zwartveen) met toegevoegde zeewierkalk en mangesium PH 5-6,5 -20l pogrond met lavastructuur met magnesium PH:5-6,5 -Tuinkalium (voor dikkere vruchten mmm) een natuurlijke bron van kalium. -Zeewierkalk -Rozenkorrels voor stikstof,kalium en fosfor (vorige jaren ook gebruikt, goed gerief) -Perliet voor de drainage -Gekocht online: PK13/14 en bloeiboeding Terra flores
  10. Ja? had je getopt en in welke pot stond ie dan? Ik heb nog nooit getopt maar als die Ice zo groot word zal ik dit misschien dit jaar wel eens doen. wel jammer van die natte nazomer.
  11. Heb ondertussen wat foto's getrokken, het gaat niet zo goed omwille van het slechte weer, ik ben ook nog steeds aan het wachten op mijn potgrond van de growshop. De amnesia gold moet dringend verpot worden! Hier zie je de amnesia gold dat ik wel al in zijn vaste pot heb gezet (11l): De amnesia gold dat nog verpot moet worden: En de Fruit Spirit dat net ontkiemt is, is wat aan het strekken omdat hij voor het raam staat, vanaf dat het weer wat beter word zet ik hem buiten:
  12. Had vorig jaar net hetzelfde probleem in de vierde bloeiweek, ik heb dan gewoon verpot naar een grotere pot, alles was dan terug inorde, bladeren kwamen terug mooi groen is inderdaad te wijten aan een tekort aan magnesium/kalium. ben geen voorstander van extra voeding toe te dienen, er word wel veel gezegd dat overpotten de groei/bloei afremt maar bij mij was dit niet zo merkbaar de planten bleven gewoon doorbloeien. good luck
  13. --edit- Natuurlijk, is anders geen pretje om te volgen!
  14. Ik heb dit jaar gekozen voor 2auto's amnesia gold, ik hoop dat deze auto's de specifieke smaak van amnesia hebben, want mijn ervaringen met auo's hebben me geleerd dat dit geen topwiet voortbrengt, maar aangezien ik nog niet binnen kan kweken is het dat of niets. Ook één Fruitspirit en één Ice, zijn redelijk makkelijke buitensoorten heb ik gehoord. En ik hou van die fruitige soortjes, Ice is vooral Indica, ik heb van elk iets dus. De autos komen in 11l potten en de Ice en FS in 30l potten zodat ze groot worden. Ik gebruik gewone potgrond met vloeibare voeding (Terra Vega en Terra flores, PK13/14) De twee autos staan al 2 weken buiten, de FS is net ontkiemt en de Ice is aan het ontkiemen. Wish me luck!
×
×
  • Create New...