Jump to content

zzap

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About zzap

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Yo! Fool Begrijp je? Het is al een hele tijd een heel gedoe op deze aardkloot! Ik maak er al jaren een geintje van, maar als het waar is, zijn we waarschijlijk fuckedup! Inderdaad het engelse koningshuis speelt een hoofdrol. Maar heb jij ook een antwoord hier op; ik bedoel wat kunnen we, al is iets hiervan waarheid? Er zijn zoveel aanwijzingen dat er iets aan de hand is, maar niets is ooit in de (gewone media) bewezen. Maar dat zegt niets dat het niet is.... Ik bedoel; ik leef m'n leven prima door , maar.. wat als plotseling alles anders blijkt... By the way; stewart swertlow heeft interessante seminars hierover gegeven. Ach wat zal het ook, binnen een maand zien we het ook wel toch?
  2. Om dan toch maar eens mijn schunnige mening te geven als we het over complotten en de (nabije) toekomst hebben, zou ik jullie eerst door moeten verwijzen naar diverse docu's en filosofen van deze tijd anders ben ik te lang aan het tweevingertypen. in een notedop: De mens is in het vergane werelddeel Lumeria gekruisd met buitenaardsen van het "reptielachtige"soort. Dik 10000 jaar terug vond er soortement van "apocalypse"plaats, die gepaard ging met hoge temperaturen en aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. De overlevenden ervan zetten kolonies in azie, amerika en europa op. Dit "natuurverschijnsel" treedt ééns in de 5128 jaar op, dus in 3112 voor christus was het weer raak. Het betreft hier een explosie, ergens in het centrum van de melkweg, die een enorme stofwolk richting ons genereert en als een deken rond de zon (tijdelijk) zal gaan zitten. Dit betekend voor ons dat het erg warm wordt en gepaard met het stof, zal er veel (electromagnetische) storing meekomen, die onze huidige communicatieapparatuur zal vernietigen. De (oude) egyptenaren waren bekend met dit verschijnsel en je weet vast wat ze dus deden...... Daarnaa kwam de tijd zoals we die hedendaags kennen, bijbelverhalen, schepping etc. Vanaf ongeveer dat moment, vonden bepaalde "mensen" het nodig het bestaan van dit verschijnsel voor de "gewone mens" te verdoezelen. Denk aan Hiram abiff, die slechts "en passant " in de bijbel wordt genoemd als "de Vader". Ok. dat is het voor nu, maar ik zou zo nog een paar dagen door kunnen tikken, maar ik heb ook nog een leven. Wel raad ik je aan wat dingen te bekijken en/ of te downloaden. Hier komen ze; Er is een lange versie, maar dit is de notedop. http://torrentchannel.com/ veel over de aanhangers van eerder genoemde hiram..... http://www.bibliotecapleyades.net/sociopol...t_photogall.htm Zeer interessante tekeningen, te vinden in het nieuwe vliegveld van denver, let op de symbolen. http://www.youtube.com/watch?v=7Gfql4DZUek Over symbolen gesproken, deze man weet het. http://topdocumentaryfilms.com/dont-talk-about-the-weather/ Dit gaat over de veranderingen in de lucht ( die je misschien opgevallen zijn) . Meer over weersmanipulatie... google HAARP en kies dan niet de bovenste hit. Ok nu mogen jullie me voor gek verklaren Succes ermee!
  3. Zeg PH Donner, Was dat een geintje of ernst? De wortels krijgen zo dan minder tot geen zuurstof en die beesten zullen, als ze mijn planten kwaad doen, zich proberen een weg naar boven te vreten ten kostte van de wortels..... denk ik dan
  4. Nou dank je wel lostchild voor je inbreng, maar ik heb nog eens goed gekeken (ook op en onder de onderste bladeren) maar het zullen nu zeker geen thrips zijn want alles is schoon. Mijn beestjes zitten enkel in de aarde. Omdat ik bio kweek, probeer ik ze ook bio te bestrijden. Zo heb ik dus indedaad eerst neem en masai geprobeerd, en vorige week ook twee soorten nematoden en roofmijt. Het zal misschien ook wel een kwestie van tijd zijn, maar het zijn er veel (van die op die foto) De planten vertonen tot nu toe geen voedingstekorten en groeien wel, maar volgens mij kan het beter. Er zal zich op dit moment wel een oorlogje ondergronds afspelen. Ook heb ik nog een shitload of diatomeenaarde liggen, maar als ik dat gebruik dan gaan mijn roofmijten er ook aan dus daar wacht ik nog effe mee
  5. Oké, Dan ga ik opnieuw lezen en kijken en dan hoor je nog van me. Alvast bedankt.
  6. Ja nou het is een beetje van alles. Ze lopen ook over droge aarde, komen naar boven als ik tegen de pot tik. Ik heb ook al een varenrouwmuglarve en mugjes gezien, maar die kan ik wel aan. Alleen deze beestjes, daar heb ik echt moeite mee. Heb het idee dat door één (of meerdere) van de genoemde beestjes mijn planten slecht groeien en bloeien. Als ik ook plaatjes google van de larve van de wortelluis, hebben ze er wat van weg... Maar ja, ze lijken zo op elkaar heh? Tegen de varenrouwmug heb ik nematoden en roofmijt uitgezet, hopelijk helpt het ook wat tegen deze beestjes maar tips zijn op dit moment van harte welkom!!
  7. Carpe diem bedankt voor het ophalen van die foto! Ik dacht in het begin ook dat het een mijt was, en hij lijkt er ook op. Totdat ik van verschillende buitenlandse sites en fora de foto's van de zgn. "root aphids" bekeek Feit is wel, dat ze me bijna uitlachen als ik ze een badje van neem of masai geef. Heb wel al botanigard besteld, maar dat moet nog binnenkomen. Nematoden is de volgende stap.... Als het wortelluizen zijn.....
  8. Tja, blijft blijkbaar moeilijk om alles in één keer goed te lezen maar nu moet ie het doen!
  9. zzap

    mijt of luis

    mijt of luis over aarde
  10. Ik heb al even een ongedierteprobleem. Eerst was het spint, maar met veel geduld hebben en kennis opdoen is de plaag overwonnen. Vervolgens loopt dit wortelzuigende dier op mijn aarde, maar ik kan er niet achterkomen wat het is. Ik gok op bollenmijt of wortelluis, maar sta open voor jullie mening. (ben zelfs f*cking benieuwd) http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...&img=489910
  11. zzap

    myconate

    Tja, weet je wat het is, ik ben een impulsieve koper. Ik zag die klaver op ebay en heb nu dus 130 gram voor 10 euro. En op zo'n moment zeg ik "voor een joet ken je je geen buil vallen"
  12. zzap

    myconate

    Ikzelf heb dit weekend gedroogde rode klaver uit polen besteld en ga daarmee an de slag (testje op één plant) Maar dat gesteentemeel??? Heet dat in het engels rock phosphate? (vervanger van bat guano)?
  13. zzap

    myconate

    Ja en meer dan dat, het werkt (blijkbaar) ook tegen botontkalking en prostaatkanker. Maar ja, voor nu vind ik het snelle groeien van de schimmels even belangrijker.
  14. zzap

    myconate

    Om mijn verhaal van gisteren nog even wat uit te werken hier nog wat info over myconate. De gisteren beschreven harpine geeft de plant z'n stofwisseling een boost; maar dat betekent dus ook dat ie goed bij als z'n voedingsstoffen moet kunnen komen anders heeft het allemaal weinig zin. Nu ben ikzelf een biologische kweker en dus ook altijd op zoek naar een natuurlijke oplossing. En die lijkt nu ook weer gevonden te zijn met de stof myconate. De nu volgende info komt van de site: http://www.planthealthcare.com/technology/myconate/ Het gaat erom dat myconate een isoflavone bezit die formononetine heet en die komt dan weer veel voor in de rode klaver. Ik heb me dan ook laten vertellen dat dat de reden is dat schapen niet te veel rode klaver mogen eten, want daar worden ze door ontregeld en onvruchtbaar. Formononetine is dan ook een phyto oestrogeen en dat betekent dus dat het moleculair gezien verdomd veel weg heeft van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Deze stof wordt dan ook met succes toegepast bij behandeling van overgangsklachten (opvliegers). Dus als je zou willen dat je dochter of vrouw niet zwanger wordt, gooi je gewoon een handje rode klaver door haar eten, en klaar is kees! Oké, die laatste zin mag je vergeten. Formononetine dus; het stimuleert tevens de verschillende wortelschimmels waar onze plant mee in symbiose leeft, en het werkt direct na toediening. Volgens mij kunnen we dus aanstaand voorjaar op zoek gaan naar de rode klaver en en een soort van bodemactiveringsmiddel van maken. Voor wie niet tot volgend voorjaar wil wachten is er altijd nog de gedroogde versie te koop. Groet, zzap.
  15. Oké Na bijna twee jaar hier op het forum me ingelezen te hebben en in de praktijk door schade en schande wijzer te zijn geworden, ben ik nu eens aan zet om nuttige info op het forum te deponeren. In mijn zoektocht naar meer .... stuitte ik (toevallig) op een stofje dat planten in de alarmfase doet schieten, met alle gevolgen van dien. Er is aan dit onderwerp al een begin gemaakt, maar dat is al even terug en toen was er blijkbaar nog niets op de markt. hier de link; http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...8&hl=harpin Maar... het is nu dus wel verkrijgbaar en de recenties over dit produkt liegen er niet om. Ikzelf heb het nog niet gebruikt, maar wel besteld. Even een korte beschrijving van de werking: Het betreft een eiwit, dat de plant triggert haar verdedigingsmechanisme te gebruiken. Met andere woorden; de plant schrikt van de chemische boodschap, die ze krijgt en gaat als een dolle tekeer (stofwisseling) om klaar te zijn voor een aanval (die niet gaat komen ). Dit alles resulteert in een snellere groei, heftigere bloei, meer wortels en uiteraard een betere afweer tegen oa schimmel en tmv. Het eiwit tast de plant niet aan, is niet giftig voor planten of dieren en breekt vrij snel af. Toedienen is simpel, gewoon als bladvoeding. Het eiwit is verkrijgbaar onder de naam axiom van rx green solutions, en Halo (heb ik besteld). Hier nog een linkje met info voor de leergierigen onder ons; http://www.planthealthcare.com/technology/harpin/ En dan nog de prijs: Ik kan wel een linkje geven met waarschijnlijk de goedkoopste prijs, maar dat doe ik niet. Wel dank ik jullie allemaal voor de kennis die ik, mede dankzij jullie, heb opgedaan. Groet, Zzap.
×
×
  • Create New...