Jump to content

b-tot-de-art

Full member
  • Content Count

    364
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About b-tot-de-art

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Het lijkt bij jou bijna altijd mooi weer zeg was een hele tijd niet meer op wf geweest maar nu ik die foto's zie, begint het toch weer te kriebelen om te gaan kweken.
  2. een soort van regenjas voor je plantenbak , zoek even op het forum staat helemaal uitgelegd hoe je ze moet maken. op een gegeven moment groeien ze redelijk hard en voor je het weet heb je een stel mini kerstboompjes in je tuin staan!
  3. Gezellig zo'n meeting! Mooi weer gewenst
  4. Ik vraag mezelf ook af wat wiet voor invloed heeft... ik ben nu zelf meer dan een half jaar gestopt met blowen, nadat ik paniekaanvallen kreeg. ik ben zelfs gestopt met koffiedrinken omdat caffeine me een opgefokt gevoel gaf... en zelfs na een half jaar heb ik nog steeds last van enorm veel stress, wat weer invloed heeft op mn studie resultaten wat de stress weer erger maakt.. een maand voordat ik die aanvallen kreeg had ik paddo's gebruikt en ik vraag mezelf ook nog steeds af hoeveel dat er mee te maken heeft gehad. ik ben sindsdien ook een stuk negatiever en kwader geworden om geen enkele reden en dat zit me redelijk in de weg. ik loop nu wel weer 2 keer in de week hard maar dat gestresste gevoel zit er nog steeds.
  5. Dit word weer een pracht topic! Veel succes dit jaar met het tuinieren blowsterke. Hopelijk kan ik zelf als het mee zit ook nog wat planten dit jaar.
  6. de royal dwarf is ook een mooie voor buiten. niet zo zeer een high maar extreme body stoned.
  7. prettig nieuw jaar iedereen !
  8. Hoop voor hem dat hij er geen last meer van heeft, want het is echt zwaar kut. heb zelf een maand gesloopt thuis gezeten nadat ik zo'n aanval had gehad... niet echt een aanrader om het zo maar te zeggen.
  9. Eey MRT , ik heb hier zo'n 2 maanden geleden ook last van gekregen en op het moment is het al weer een stuk minder. ik ben sindsdien ook gestopt met blowen. mocht je er nog een keer last van krijgen dan raad ik je aan om een keer te kijken naar wat ontspannings oefeningen, dat hielp bij mij in ieder geval heel veel.
  10. ik vond sommige dingen uitermate grappig op dat moment, maar moet wel zeggen dat het voor mijn doen toch iets te heftig was. ik wil het in de toekomst nog wel een keer doen, alleen dan wat beter voorbereid, dat ben ik nu sowieso al aangezien ik het gevoel enigszins kan begrijpen. maar ik moet wel zeggen als je nooit iets van psychedelica hebt gebruikt dan is dit volgens mij iets te heftig.
  11. dat klopt, maar niet zonder dat daar tientallen jaren nog over heen moeten gaan als het niet langer is... zolang er mensen als fred en ivo zijn die de boel opstelten zetten gaat er vrij weinig gebeuren. en het zal in de toekomst wel weer iets versoepelt worden, maar legalisatie is denk ik nog een stap te ver voor onze politiek. en word het dan eindelijk gelegaliseerd dan ben ik bang dat we daarmee een van de latere zullen zijn en uiteindelijk op de markt weer achter de feiten aan zullen lopen. Nu hoop ik heel graag dat ik hierin fout aan het denken ben en dat het anders zal gaan, maar zolang de mensen die er over gaan (niet allemaal maar wel veel van die mensen) de andere kant op kijken en doen alsof hun neus bloed als het hier over gaat dan zal het nog wel een lange tijd duren.
  12. klopt het dat als je het lang cured dat de kleur van de wiet een heel stuk donkerder word?
×
×
  • Create New...