Jump to content

Tryant

Members
  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Tryant

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 03/28/1990

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Tryant

    Bladprobleem.

    Bij biokweek zegt de ec volgens mij helemaal niks ? En ph zou bij bio niet uit moeten maken ?
  2. Tryant

    Bladprobleem.

    Ik heb niet het idee dat ze te nat staan ik geef water als de pot licht aanvoelt. Ongeveer 400ml per plant
  3. Tryant

    Bladprobleem.

    Temp is trouwens 26 overdag en 22 snachts. Lv 40.
  4. Tryant

    Bladprobleem.

    Verschillende soorten 2x mega pp 1x og kush 1x rainbow kush 1x super skunk. Lijken allemaal dezelfde problemen te hebben. Ph geen idee is biokweek biobizz voeding. Biobizz all mix aarde. Heb al rond gezocht maar kom er niet uit lees steeds andere dingen die er op lijken.
  5. Iemand die mij kan helpen krijg ineens rare blad problemen. Biobizz all mix Biobizz voedingslijn Zit nu op week 7 van de bloei. Bladeren worden geel met donkere vlekken. Eigenlijk overal wel maar vooral onderin en net onder de toppen.
  6. Knakken is niet direct voor een grotere oogst maar om niet alles te dicht op de lamp te laten komen. Je kunt met knakken wel een mooier verdeeld veldje krijgen als je het goed doet.
  7. Moet je ze wel opsturen.. heb niks ontvangen en je reageerd ook niet meer..
  8. Is er iemand van hier die wel zaden heeft ontvangen van Dondada?? Krijg nog steeds geen reactie van hem.
  9. Helaas wel huilen met Dondada leek allemaal goed te gaan alleen helaas nooit zaden ontvangen Reageerde eerst nog netjes dat iemand anders al wel zaden van hem binnen had, maar reageerd nu al bijna een week niet op mij. 1 februari had hij ze op de post gedaan zei hij.
  10. Misschien larven van de varenrouwmug die leggen hun eitjes graag in de aarde.
  11. Waarschijnlijk zijn al die plaatjes op google gephotoshopt maar geen idee hoe de echte eruit ziet heb deze erbij gekregen om te testen.
  12. Update dag 22 18/6 De mega power plants gaan goed blijven wel omhoog krullende bladranden houden maar groeien verder goed. Heb de grootste getopt in de hoop dat de rest dan een beetje inhaaltijd heeft om de boel dicht te laten groeien. Het mongooltje blijft zijn ding doen En als laatste de og kush
  13. Heb een regelaar met warmtemat is alleen lastig met hoogteverschil maar overdag is de temp in de potten gewoon 20 graden zie ik dus gaat goed! Heb ze nu genoeg water gegeven op temp(deed al op temp maar nu ff goed meten) en ze doen het al veel beter. Ik hou alleen wel omhoogstaande bladranden alsof de lamp er te dicht op zit terwijl er toch echt 50cm tussen laagste punt van de kap en de plant zit. Daarbij heb ik ook een pc fan eraan hangen om te warme lucht van de lamp weg te blazen.
  14. Zo heb een metertje gekocht en de grond is 17 a 18 graden. Mag dus wel wat warmer alleen geen idee hoe ik dat zal doen. Heb ze al van de grond staan op dvd doojes ook om hoogte verschil in de planten op te vangen. Dus zal wel meevallen hoeveel kou ze van de grond krijgen.
×
×
  • Create New...