Jump to content

boglin

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About boglin

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey man! Dat ziet er allemaal patent uit! Wie weet maken ze nog een inhaalbeweging Greetz!
  2. Hallo iedereen! Na een lange afwezigheid terug tijd voor een update! Zes dagen geleden de dames voor het eerst behandeld met Bio-Pyretex. Resultaat: No more trips! (voorlopig...) Ik zal in de loop van de week nog eens preventief spuiten... Fotos zeggen meer dan woorden dus: DAG 22 OP 12/12 Het veld Zijaanzichtje Zachtjes groeiende top Zijn groeien nog steeds door en zijn nu tussen de 65 en 75cm groot Temperatuur in de tent zit tussen de 21,4 en de 27,8 graden. LV zit tussen de 45 en 65% (had ik net water gegeven) Lamp hangt op 50cm van de toppen. Qua voeding geef ik nog steeds enkel Canna Flores (50ml/10l) @Zeebodem: Bedankt voor de support Nu maar hopen dat ze wegblijven! Binnenkort nieuwe update! Greetz
  3. @groengoed: bedankt voor de tip! Ik had niet gedacht dat een kweekomgeving zo gevoelig kon zijn... Altijd gewend geweest van buiten te kweken in volle grond:) Vanavond mijn tent eens goed onder handen nemen!
  4. Hello jongens! Deze namiddag even een ander tuincentrum bezocht en een bio product gekocht tegen trips, bladluizen en andere smerige beestjes. Het gaat om volgend middel: Bio-Pyretex van Edialux (voor de belgen onder ons, is gewoon te halen in de Aveve). Misschien wel interessant om weten of dit ook een doeltreffend middeltje is... Ik houd jullie alvast op de hoogte Greetz
  5. @art: yes! Dat is het! Smerige klotedingen! In de tuinhandel hier verkopen ze geen decis, enkel chemishe bestrijders. Kan dit kwaad gezien de planten al in de bloei staan? Ik wil zo snel mogelijk kunnen behandelen maar heb geen gs in de buurt (belgenland )
  6. @ toppen: het zijn beestjes !! Niet groter dan een zandkorrel en ze zitten boven op het blad! Ik heb geen flauw idee wat het is maar een ding is zeker: het breid uit!!
  7. Hallo iedereen! Thankx voor de replys! @ Chriet: no worries, de filter is al enkele dagen in huis Bedankt voor de tip, weet ik voor mijn volgende kweek dat ik vroeger moet stoppen met groeivoeding! @ wave: het ritueel komt me heel bekend voor @ Art: goed gezien man! die loopt al sinds ze ontkiemd is achter en is ook lichter van kleur, aan wat het ligt weet ik niet... Ik had mijn mond moeten houden dat alles gesmeerd loopt! Net terug van een weekendje weg en what the f*** zie ik dit op de onderste bladeren van de helft van de dames: Kijk ik wat beter en zie ik drie kleine witte puntjes die wegvluchten!!!!! Is dit spint? Voor de rest zien ze er nog gezond uit: DAG 16 op 12/12 Alle hulp meer dan welkom! Greetz
  8. @Wave: Goedemorgen Ook vroeg opgestaan blijkbaar Thanks voor de tip! Ik merk inderdaad dat ze al meer drinken dan in het begin... Greetz
  9. @ Zeebodem: bedankt man, voorlopig loopt alles gesmeerd De dames groeien nog rustig door en zijn nu rond de 55cm groot. Bloei zit er nu goed in! De Lv in mijn tent is wel nogal aan de lage kant: tussen de 42 en de 50%. Kan dit negatieve gevolgen hebben? En zo ja, wat kan ik er aan doen zonder geld te moeten uitgeven? Ik laat mijn afzuiger nu al minder hard draaien... Update binnenkort Greetz
  10. Hallo iedereen! Terug een update van de dames! @weedplant: bedankt man, schematje is op zak! @Sir en john: ik zal met mijn vettige handen zo veel mogelijk van de dames blijven DAG 11 OP 12/12, BLOEI DAG 5 (had in mijn vorig report bloei gerekend vanaf de eerste dag op 12/12, fout dus ) Stammetje... Bloei al beter zichtbaar Het veldje Tot snel met een nieuwe update en thankx voor de tips jongens!
  11. @wave en bruut: bedankt voor de replys! Ik ben ietwat gerustgesteld! De juiste hoeveelheid water en voeding geven blijkt niet zo eenvoudig... Ik geef nog steeds te weinig denk ik 3 liter om de twee dagen voor 8 dames in 11 liter potten... Te weinig? Wat zou ik kunnen geven qua bladvoeding? @wave: zijn ze bij jouw nog veel doorgegroeid op 12/12? Thanks en tot snel met een update!
  12. Hallo iedereen, @panjaabie: Thanks, filter gaat er komen Toen ik net bij de dames was heb ik volgend probleem vastgesteld op de onderste bladeren bij 4 van de planten (dit is over de afgelopen 24uur gebeurd) Is dit te wijten aan te weinig (of te veel) water en voeding? Of zit ik met een groter probleem? Advies meer dan welkom Greetz!
  13. Hallo iedereen! Na enkele dagen afwezigheid terug tijd voor een update! De dames zitten nu 7 dagen op 12/12 en de eerste witte haartjes laten zich zien Temperatuur in het de tent zit tussen de de 22.7 (licht uit) en 27.8 graden (licht aan). Ik heb eindelijk ook een LV meter gekocht en een dimmer voor mijn afzuig want die werkte tot nu op 100%.Nu draait hij op halve kracht. LV zit nu met lichten aan op 52% en licht uit op 62%, dus dat zit goed denk ik... Qua voeding ga ik vanaf morgen Canna Flores beginnen geven (50ml/10liter)... Hier enkele fotos van mijn setup. Die moest ik nog een posten Homebox 120x120x200 Afzuig 125l-300m2.Zoals jullie kunnen zien heb ik nog geen filter... (Grote afgezonderde CV kelder met luchtuitlaat naar buiten zorgt ervoor dat ik tot nu toe geen nodig heb gehad, krijg ik toch geurhinder kan ik nog steeds een aanschaffen) Lamp (600W Son-T met VSA) en ventilatortje. Ze hangen beiden aan een balkje die ik dmv touwtjes verhang. Nu hangt ie op 55cm van de dames. En natuurlijk de dames. Ze zijn nu +/- 45cm. Ze groeien nog steeds 2-3cm per dag. Telkens ik water geef verwissel ik ze van plaats (nu nog mogelijk) om het veld zo egaal mogelijk te houden. Bij de meeste zijn de vertakkingen al bijna even hoog of de hoofdtop BLOEI DAG 7 Tips nog steeds welkom! Greetz!
  14. Hallo iedereen! @ Zeebodem en Frnz: Welkom! Terug tijd voor een update Ze groeien nog steeds mooi door en zijn ongeveer 30cm hoog (wel nog steeds heel compact ) Mijn lamp hangt nu op 60cm van de planten. Mag dit lager? De dames staan sinds zondag op 12/12. Na drie dagen hebben ze vandaag terug water gekregen afgezuurd op PH5.8 en verrijkt met Canna Vega. Dit ga ik blijven geven tot de eerste tekenen van bloei er zijn. Voor tijdens de bloei voorzie ik tot nu toe enkel Canna Flores... Is er nog voeding die een absolute must is tijdens de bloei? (zonder dat je een chemicus moet zijn om het te gebruiken ) Ik wil deze eerste kweek goed en eenvoudig houden! Opmerkingen of tips altijd welkom! BLOEI DAG 3 Tot binnenkort Grtz!
×
×
  • Create New...