Jump to content

Ecko

Members
  • Content Count

    170
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ecko

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Op de antillen -> gekregen van oude bekenden. --> dacht dat ik dood ging, Super wietje Spanje,frankrijk, belgie --> allemaal rommel --> van de straat Italiƫ--> bal hasj (geen idee hoeveel gram) gekregen van bekende ook super spul! denk dat we uit dit topic kunne leren dat op de straat kopen bijna hetzelfde als rommel kopen betekend
  2. gewoon halfgebakke wiet roke die naar hooi ruikt en naar gras smaakt Lekker moeders !
  3. volgens mij wil die mensen aan de drugs helpen schaam jezelf !
  4. tegenwoordig bestaan er elektronische bloedaanvragen om te vermijden dat mensen zelf die kruisjes gaan zetten Hierop kan je zelf niet zien wat er getest wordt. maar je huisarts is dit verplicht te vertellen als jij het vraagt. Wel wordt er alleen maar getest wat er nodig is er worden dus echt geen fun onderzoekjes gehouden zoals hierboven al vermeld staat.
  5. plaatjes zeggen meer als woorden Hieronder zie je de bak waar 3 keer een ontkiem tree van 84 in staat Deze heb ik gekocht bij lokale boer voor een euro de tree, dus ik zeg prima vent ! Deze zaden hebben grote kiemkracht zijn ADH47 Made bij Pide. (200+ zaden) Hieronder de eerder gezaaide zaden. op de achtergrond nog wat ADH 47 van Pide aan het ontkiemen voor een andere spot En een Ierdbei mongooltje met al 3 kiemblaadjes en de volgende blaadjes die erbij komen gaan ook per 3. ben benieuwd hoe het er later uit gaat zien Veel plezier voor de mensen die morgen naar het strand gaan ! En laat de zon maar schijnen Houdoe !
  6. Ecko

    /b

  7. Hey Wakki, Neej ze liggen nu wat droger op keuken papier velletjes. Deze met de spuit even nat gemaakt en meer niet. Hieronder wat fotos van hoe het verloopt zegt meer als woorden denk ik. Groetjes, Ecko
  8. Hey, Leuk om te horen dat je hem gaat volgen. Zal die van jou ook vaak bekijken De ierbei zaden zijn bij mij bijna allemaal ontkeiemd ( stuk of 25 ) staan al netjes in de propergator zal er morgen even wat foto's van posten. De lemon en de Shiva is een beetje :/ Ze willen niet echt ontkiemen bij mij dus ze gaan vanaf op een iets warmere plaats staan kijken wat ze daar doen. Of ik ben te ongeduldig ( liggen nu 3 dagen in de watten ) had jij daar toevallig ook problemen mee Gorilla?
  9. Morguhh... iemand koffie ? \o/
  10. Er is al wat water af ze staan nu wat droger Maar thnx voor de tip!
  11. Beetje vissen met kratje bier en een BBQ. Computers/Muziek
  12. misschien verkeerd soort formaat van de foto probeer eens er een .jpg van te maken anders.
  13. Yo Wakki, Heb net de eerste 50 auto flower zaden binnen lijkt mij dat deze na 12 weken goed zijn en dat is precies eind augustus dus moet te doen zijn lijkt me. Vanaaf wat pics van het ontkiemen enzo. Maar je heb gelijk hoe vroeger dat je begint hoe groter ze worden maar wil ze dit jaar niet zo groot als vorig jaar hebben (daarom ook veel autoflower) Maar we zullen zien wat het wordt misschien een hoop rommel misschien wel lekkere toppen. ik hoop het laatste Houdoe !
×
×
  • Create New...