Jump to content

navaroxx

Members
  • Content Count

    236
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About navaroxx

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. This escalated quickly.... Vindt sommige leden nu wel super stoer, reuze ondankbaar en heel kortdenkend. Het maakt mij niet uit wie een stap naar legalisatie doet broodkweker of hobbykweker en uit welke principe hij dit doet. Wat belangerijk voor mij is dat iemand hiermee BEZIG is en als het je niet aanstaat hoe iemand anders iets doet doe het dan lekker zelf en bekje dicht. Je kan de meening hebben dat dit uit eigenbelang gedaan wordt maar ook dit maakt mij uiteindelijk niks uit. Ik vindt dat heel Nederland hier baat bij heeft en niet alleen de cannabisgebruiker/kweker. Kortom het maakt niet uit hoe het legaal wordt als het maar legaal wordt denk je het beter te kunen doe dat dan steun ik jou ook. Ben het volledig eens met wat weetje hierbovenin zegt. GO Doede!
  2. WOOOH jongens die zien er goed paars uit. Mijn kleine bijdrage Killingfields. HMMMM sweet snow.......
  3. Op deze dag zijn ook zaadjes uitgedeeld iemand enig idee wat voor soort zaadjes dit zijn of enig informatie? mischien zelf al een keer uitgegroeid? zou het heel erg warderen als ik antwoord op een van deze vragen kan krijgen.
  4. Rookt em wel maar je ruikt em niet
  5. denk eerder dat het de schuld van GHS is had al slechte dingen gehoord over die church. ze leveren hem ook niet bij ghs maar hij komt er later weer aan samen met een lijste nep strains die arjan van de greenhouse ook released. enkele vorbeelden van de nep strains. 707 headband gran daddy purple pineapple trainwreck Pure Kush Exodus Cheese (ja ja hahahahahahah laat me niet lachen grap kan helemaal niet!) quote arjan greenhouse Niet mijn Genetics Vriend!
  6. ben net bij beide shops in drachten geweest en kon nergens iets rookbaar vinden zelfs hun hazen van 12 euro de gram was nat niet goed geknipt en veelste duur. dit geldt voor beide coffeshops Hakuna matata en Gili senang(gekocht door eigenaar canupa herenveen). dus als je in de buurt van drachten bent rij dan maar door want om wiet hoef je hier niet eens te kijken. EDit : ik heb zelf niks meegenomen heb ze gezegd wat ik ervan vondt en ben weggegaan. had tijdens het bestellen 2 briefjes van 50 in me hand en ben ook met beide briefjes weer naar buiten gelopen. dit geldt voor beide shops. ik ga zoo met een maat van me de iets lager in het land kijken om wat goede wiet.
  7. ik heb ook heel goed ervaring met wietzaadjes.nl alles wat ik ooit gekweekt heb komt daar weg bijna. tim kan ook soortjes leveren die niet op zijn site staan dus mail em gewoon als je bepaalde soorten zoekt en meestal kan hij die wel leveren. Mvg Navarox
×
×
  • Create New...