Jump to content

Nelizz

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Nelizz

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    heel ver weg
  1. Oke thanks voor de reacties! NL x Big Bud lijkt me wel een mooi soortje! Verder wilde ook nog proberen hoe Hollands Hope het doet. Iemand ervaringen met hy-seeds, is namelijk best goedkoop..
  2. Hallo mensen, Wil komende zomer wederom een guerilla kweek gaan doen met autoflowers. Nu heb ik me beetje verdiept in de soorten die er een beetje zijn maar ik kom er nou niet helemaal uit wat nu de beste keus is (van welk merk en van welk soortje). Het gaat dan om een hoge opbrengst per plant, niet te moeilijk om te kweken, redelijk bestendig tegen schimmel en moet natuurlijk gewoon goed wietje zijn. Wat zijn jullie ervaringen met verschillende soorten en merken autoflowers. Ik had zelf in mijn hoofd om white widow te gaan doen..
  3. Zo eindelijk weer eens een update van alle planten.. Te beginnen met de spot.. De planten staan ondanks de droogte er prima bij, sommigen bijzonder groot en andere zijn wat kleiner. Wel boven alle verwachtingen. We hebben 4 mannen kunnen spotten en die eruit gehaald, maar we denken er nog wel meer uit te halen..Alleen een tip voor ons voor volgend jaar is alle begroeing om de planten weg halen want dat word nu veel te groot! Foto van de mooiste: We hebben op de spot maar 1 foto gemaakt, maar volgende week gaan we weer mannen eruit halen en dan komen er meer. De autoflowers: Die staan ondertussen mooi in bloei( 3 wel en 2 beginnen nu pas.) Heel appart maarja. Deze staat heel mooi in de bloei en je kunt goed zien dat deze getopt is.. nog een mooie top, op de achtergrond de planten die nu ook beginnen te bloeien.. Tot slot had ik thuis nog 8 deense planten staan, heb er 2 mannen uit gehaald en 5 vrouwtjes al kunnen zien dus 1 is nog een twijvel geval! Maar ze groeien hard en gaan nu mooi de breedte in! En nog een wat kleinere. Dat was het eerst weer voor vandaag! groetjes
  4. Nelizz

    spot1

  5. Inderdaad THCoverdose deze mais kan niet meer gesproeid worden! ik ga dit wel even volgen! succes!
  6. Ben een tijdje niet op de spot geweest, eind deze week de mannen eruit proberen te vissen! De autoflowers doen het heel aardig en staan al een dikke anderhalve week in de bloei! Dus einde van deze week zal ik even langs mijn spot gaan en foto's maken groeten.
  7. Echt een heel leuk idee, maar idd voor guerilla lijkt me het niet helemaal geschikt, ben benieuwd wat er van komt..ga deze zeker volgen
  8. Ik ben dit jaar zelf ook bezig met een paar autoflowers, exact het zelfde soort. Bij autoflowers is het verschil dat zij niet bloeien naar mate de lcihturen van een dag korter worden maar naar mate ze ouder worden. Ervaring met dit soort heb ik nog niet maar ik zal ze als ik jouw was wel laten ontkiemen en vorvolgens in de grond doen. Met betrekking tot de mais zou ik ze af raden, dit omdat de mais in vergelijking minstens 2 keer zo groot word en wanneer de mais nog wel klein is de boer er meerdere malen nog door heen gaat/kan. .. Je zou ze wel in de slootkant kunnen doen maar dat is aan jezelf. De autoflowers zijn als ik de andere ervaringen een beetje lees tussen de 2 en 3 maand zeker oogstklaar. Zoek maar eens naar meer mensen die dit soortje hebben bijvoorbeeld op google..succes ermee ga je ook nog een verslag plaatsen? grzz
  9. Hmm oke, ik wilde ze wel gewoon in deze bak houden omdat ik dacht dat dit wel zou willen. Het gaat eigelijk ook een beetje om een proef kijken als er wat vanaf wil komen. Ik had ook meerdere mensen gezien die dit hadden. Iemand nog ervaring?
  10. Zo weer even tijd voor nieuwe foto's De planten op de spot staan er lekker bij, zijn goed aangeslagen en iets gegrooit deze dagen! Thuis heb ik nog enkele deense soortjes staan die nog naar buiten moeten, deze zijn inmiddels ook al lekker groot dus die moeten ook maar richting een spot, De autoflowers zijn ook enorm gegroeit en beginnen al een zoete geur te verspreiden.. Alleen even 1 vraagje: Kan ik ze wel in deze bak houden, er staat dat ze ongeveer een halve meter worden maar ze gaan zo snel..? Nog geen foto's helaas van de spot die komen binnenkort weer! grzz
  11. Genoeg gelult de foto's! Een aantal deense soorten! Van dichterbij. Nog een keertje. En de autoflowers in de bak Dit was het eerst weer! Grzz P.S. Dinsdag gaan we de eerst serie in het bos zetten! En een week later de 2de serie als die dan wat groter zijn geworden!
  12. UPDATE! De autoflowers gaan best aardig heb ze nu in een bak staan van een halve meter in omtrek. Ze beginnen nu lekker te groeien, hopen dat dit weer een beetje doorzet! Heb ze nu in kas staan lekker warm en de heledag zonlicht! Heeft iemand nog ervaring met voorgroeien in een kas? Het is in ieder geval niet de bedoeling om ze de hele periode in de kas te laten staan! De deense soorten gaan ook als een speer, het lijkt een beetje op strekken! Maar ze doen het lekker, heb ze in middels al over moeten poten de kluiten waren namelijk al lekker geworteld! Denk over een week of 2 maar plaatsen op de spots! Hebben nog een andere hele mooie spot gevonden en daar gaan we de overige planten neer zetten, het was de bedoeling om daar niet te veel aan de grond te doen en te kijken hoe dat gaat! Foto's zal ik morgen even om mijn pc proberen te zetten! Groeten!
  13. Voor de eerste keer ziet het erg leuk uit! Ga dit zeker in de gaten houden! Succes grzz
  14. En ik maar denken dat jij je kat geschoten had, na vorig jaar! haha
  15. Ziet er allemaal leuk uit, dit gaat wel goed komen denk ik
×
×
  • Create New...