Jump to content

green dwarf

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About green dwarf

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Als deze op leugens en gemanipuleerde cijfers gebaseerde boete blijft staan, dan ben ik de eerste die 50 euro stort aan Doede. Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt. Dit is een mooie gelegenheid om een statement te maken voor alle cannabis liefhebbers, en mensen die deze manier van landsbestuur de strot uitkomt. Steun Doede als hij het straks nodig heeft. Dan geven we hier meteen een signaal mee af dat cannabis liefhebbers meer zijn dan wietrokers, en dat wij ook in staat zijn om een rechtvaardig beleid af te dwingen. Het is om te kotsen hoe ziek, corrupt, en manipulatief deze regering is. Dealtjes sluiten met een (hard) drugs baron, en een goud eerlijke biologische kweker ( keuter boertje ) als Doede als een groot crimineel voor te schotelen aan een rechter. Stelletje laffe honden zijn het. Maar hier zijn ze goed in bij het O.M. , dit heet nu lekker makkelijk scoren ( goedkope succesjes ), maar de zware xtc, ghb, cocaïne, speed, en dadelijk meth dealers/producenten laten ze lopen. Tja das ons te gevaarlijk, en te veel werk. Laffe honden. Aan alle levensgenieters en cannabis liefhebbers: zeg tegen jezelf, tot hier en niet verder. We worden al genoeg genaaid met dit hypocriete dubbelzinnige beleid. VAN DOEDE BLIJF JE MET JE POTEN AF. g.v.d. stelletje farizeeërs.
  2. Het het dan soms omzetbelasting, gedoogbelasting, ik trek je leeg belasting. Er komt hoe dan ook geld van binnen.
  3. Helemaal mee eens urbangrowert. Het is beter om te laten zien dat wij wel bij ons volle verstand zijn, en zij verre van dat. Ben benieuwd hoe de burger op de lange termijn zal reageren op de inzichtloze middeleeuwse visie van het huidige landsbestuur. Dat oude lijk met zn stalen plaat voor zn kop mag van mij lekker in een verwaarloosd verzorgingshuis zn visie gaan preken. Enne jij noemt het maatschappelijke acceptatie, ik noem dat onderdrukking en tunnel visie. Ik zeg nog steeds dont walk on the grass, smoke it.
  4. Het landelijk bestuur laat zien in welke eeuw ze zelf denken te leven. Lekker terug in de tijd jongens. Goed bezig. ik zag laatst een demente oude man op het binnenhof lopen, zou die daar soms de vogeltjes voeren? Volgens mij was zijn naam iets met stelten ofzo, oud grijs en erg seniel/dement. Hij vroeg aan me wanneer de Amerikanen het land kwamen bevrijden van de onderdrukking. Ik heb hem geantwoord dat dat al erg lang geleden is gebeurt, maar dat een andere groep (die zich de overheid noemt) die taak nu over heeft genomen. Hij had zelfs niet eens door dat hij er zelf deel van uit maakt. Zielige man, en in meerdere opzichten. (onderdruk, betuttel, verdeel en heers)
  5. Sorry, ik kan het niet laten, dus herhaal ik nogmaals mijn reactie uit een ander topic. Dom houden van het volk, en ondertussen je zakken vullen met de belasting inkomsten van cannabis. Dat is wat ze nu in stand proberen te houden. En ondertussen doen alsof je streng optreed tegen de kwekers. Vergeet niet dat het maar doen is alsof, want ze willen zeker niet dat de shop droog komt te staan. Waarom denk je dat ze niet willen vertellen hoeveel er jaarlijks binnen komt van de cannabis belasting. Kijk ook eens goed hoe de heer op zn stelten nu weer zieltjes probeert te winnen via de media. Er komen weer verkiezingen aan. Zie het maar als de laatste stuiptrekkingen van een halsstarrige seniele demente man van 70. Mij is ooit geleerd dat democratie betekent: regering door het volk, voor het volk. Deze man en de rest van het huidige landelijke bestuur heeft nog nooit zo ver van het volk gestaan als nu. Hij volgt zijn eigen agenda welke is: schreeuwen dat je streng optreed tegen criminelen maar vervolgens alleen de makkelijke succesjes pakken, zorgen dat de mensen niet zelf mogen kweken want dat levert geen geld op, zorgen dat je mensen de indruk geeft dat je iets om het land geeft en criminaliteit bestrijd. Cannabis wordt door deze meneer alleen maar gecriminaliseerd voor zijn eigen agenda. Als een moraal ridder de achterdeur bestrijden, terwijl je aan de voordeur de kassa leeg haalt. Het bestuur van dit land heeft nog nooit zo ver van de realiteit en de wil van het volk gestaan als nu. Het is om van te kotsen.
  6. Ook gek, ik wordt nooit beboet als ik de drug tabac rook op straat. Hypocriet regerings beleid.
  7. Ik herhaal nogmaals mijn bericht uit een ander topic: De huidige politiek en de heer op zn stelten. Dom houden van het volk, en ondertussen je zakken vullen met de belasting inkomsten van cannabis. Dat is wat ze nu in stand proberen te houden. En ondertussen doen alsof je streng optreed tegen de kwekers. Vergeet niet dat het maar doen is alsof, want ze willen zeker niet dat de shop droog komt te staan. Waarom denk je dat ze niet willen vertellen hoeveel er jaarlijks binnen komt van de cannabis belasting. Kijk ook eens goed hoe de heer op zn stelten nu weer zieltjes probeert te winnen via de media. Er komen weer verkiezingen aan. Zie het maar als de laatste stuiptrekkingen van een halsstarrige seniele demente man van 70. Mij is ooit geleerd dat democratie betekent: regering door het volk, voor het volk. Deze man en de rest van het huidige landelijke bestuur heeft nog nooit zo ver van het volk gestaan als nu. Hij volgt zijn eigen agenda welke is: schreeuwen dat je streng optreed tegen criminelen maar vervolgens alleen de makkelijke succesjes pakken, zorgen dat de mensen niet zelf mogen kweken want dat levert geen geld op, zorgen dat je mensen de indruk geeft dat je iets om het land geeft en criminaliteit bestrijd. Cannabis wordt door deze meneer alleen maar gecriminaliseerd voor zijn eigen agenda. Als een moraal ridder de achterdeur bestrijden, terwijl je aan de voordeur de kassa leeg haalt. Het bestuur van dit land heeft nog nooit zo ver van de realiteit en de wil van het volk gestaan als nu. Het is om van te kotsen.
  8. Dom houden van het volk, en ondertussen je zakken vullen met de belasting inkomsten van cannabis. Dat is wat ze nu in stand proberen te houden. En ondertussen doen alsof je streng optreed tegen de kwekers. Vergeet niet dat het maar doen is alsof, want ze willen zeker niet dat de shop droog komt te staan. Waarom denk je dat ze niet willen vertellen hoeveel er jaarlijks binnen komt van de cannabis belasting. Kijk ook eens goed hoe de heer op zn stelten nu weer zieltjes probeert te winnen via de media. Er komen weer verkiezingen aan. Zie het maar als de laatste stuiptrekkingen van een halsstarrige seniele demente man van 70. Mij is ooit geleerd dat democratie betekent: regering door het volk, voor het volk. Deze man en de rest van het huidige landelijke bestuur heeft nog nooit zo ver van het volk gestaan als nu. Hij volgt zijn eigen agenda welke is: schreeuwen dat je streng optreed tegen criminelen maar vervolgens alleen de makkelijke succesjes pakken, zorgen dat de mensen niet zelf mogen kweken want dat levert geen geld op, zorgen dat je mensen de indruk geeft dat je iets om het land geeft en criminaliteit bestrijd. Cannabis wordt door deze meneer alleen maar gecriminaliseerd voor zijn eigen agenda. Als een moraal ridder de achterdeur bestrijden, terwijl je aan de voordeur de kassa leeg haalt. Het bestuur van dit land heeft nog nooit zo ver van de realiteit en de wil van het volk gestaan als nu. Het is om van te kotsen.
  9. El oro verde, heb je enig idee waar deze te koop zijn? Linkje zou mooi zijn. green dwarf.
  10. Wat Doede doet is zeer te bewonderen. Hij steekt zijn nek uit voor een eerlijk beleid. De heren in den haag willen wel graag de belasting inkomsten van de wiet ontvangen, maar maken aan de andere kant heel het systeem kapot door informatie te verdraaien over waar de in Nederland geteelde wiet wordt gebruikt en in welk land het wordt gebruikt, de omvang van de geteelde wiet in Nederland, het niet regelen van de achterdeur, het criminaliseren van wiet in het algemeen in de media (alleen zware criminelen kweken wiet en alleen kansloze roken wiet). Dat noemen we ook wel: wel de lusten en niet de lasten. (met lasten bedoel ik werk steken in eerlijke regelgeving, en niet je oren alleen naar de rest van Europa laten hangen) De ingestoken weg van het gedoogbeleid wat al jaren een succes is wordt door andere landen als voorbeeld gebruikt om wiet gebruik te reguleren en op deze wijze belasting inkomsten te genereren in deze toch lastige economische situatie. We zien nu dat andere landen slim gebruik maken van de vraag naar een ruimer beleid op het gebied van wiet, en hiermee inkomsten genereren voor het economisch herstel van het land. Hier in Nederland knijpen we de burger gewoon nog wat verder uit, dat noemen ze de broek riem aanhalen. Maar wat moet je aanhalen als je al geen broekriem meer hebt om aan te halen. In den haag heeft men geen idee wat er bij de burger speelt, en wat de burger graag verandert zou willen zien. Of weten ze het wel en houden ze zich dom en willen ze het niet zien? Deze manier van het negeren van de burger uit zich ook zeker nu zoveel gemeentes de achterdeur ook geregeld willen hebben, maar de heer op zn stelten heeft zijn makkelijke succesjes nodig om zichzelf in de kamer op de borst te slaan. Of de burger het nou wil of niet. Dan ziet men tenminste niet op welke andere gebieden de plank volledig mis wordt geslagen. Zoals te zien is in het filmpje begrijpen ze in Amerika niets meer van het beleid in Nederland, en de Nederlandse burger berijpt het ook niet want het valt niet te begrijpen. Doede doet een beroep op alle liefhebbers van dit plantje, en dat lijkt mij niet meer dan redelijk. Doede kan niet tegen onrecht, en dat begrijp ik heel goed. De heren in den haag doen wat goed is voor de regering, ipv wat goed is voor het land, de bevolking en de welvaart van het land. Het beleid op veel gebieden is onrechtvaardig en krom, maar zolang de burger het slikt en zich laat beïnvloeden door de media, zijn ze in den haag koning. Ik zeg ga zo door Doede, jij bent ruimdenkender dan de gemiddelde Nederlander, en jij ziet het plaatje breder dan de gemiddelde Nederlander. Ik denk met je mee, en zal een donatie doen aan jullie organisatie die graag een goed en eerlijk beleid wil voor heel Nederland. Er zullen ongetwijfeld wilde reactie's op bovenstaande text komen. Aan een iedere die het verhaal dan niet heeft begrepen, en/of geen saamhorigheidsgevoel kan opbrengen zal ik geen aandacht schenken. Keep it green.
  11. Wie weet hoe dit verhaal is afgelopen? Groet green dwarf
  12. Wirie, denk er wel aan dat je er 11 lampen boven hebt hangen, en dat er zo veel vocht verdampt en wordt afgezogen doordat je veel warmte moet wegzuigen en daarmee veel vocht mee gaat. Ik zou zeggen check regelmatig ff een potje door de kluit voorzichtig uit de pot te halen als dat gaat, dan zie je snel genoeg of de kluit nog een beetje vochtig is, of dat hij droog is. 50L lijkt mij niet echt veel op zoveel planten met zoveel licht/warmte erboven. Ik zeg meten is weten, kijk voor een metertje aan te schaffen, het lijkt mij dat je anders kans loopt je ronde/oogst te verliesen of te verpesten. Zou zonde zijn met zoveel planten en zo een investering. Groet green dwarf.
  13. Wirie, ziet er een beetje droog uit lijkt mij, ik zag n foto met een nogal gekrompen droge kluit. Luchtvochtigheid ziet er ook wel laag uit, mischien iets te maken met vocht tekort in je potten/plantjes. Ik kan het mis hebben, vergeef me dan, ik probeer ook maar mee te denken. Groet green dwarf.
  14. Torsti, bedankt voor het verplaatsen van dit topic. Ik ben nog niet zo goed weg in het posten op de site. Ik lees wel erg veel, maar posten nog zeer weinig. Thanx Groet green dwarf.
  15. In een ander topic had ik de volgende vraag: Vraagje aan cannabizz: Wat versta jij onder: "Kweken binnen de gedoognorm levert geen strafrechtelijke boete/straf op." Over hoeveel planten hebben we het dan, en hoeveel lampen? Ik vraag me namelijk af wat voor problemen je hebt als je kweek van 5 plantjes onder 1 lamp wordt gesnapt. Ben je dan je planten, je hokje, en al je apparatuur kwijt? Laten ze je meter dan hangen als je niet aftapt? Ik ben erg benieuwd wat jullie mening/ervaring is. Groet green dwarf Zijn reactie was: @greendwarf 5planten onder een veilig aantal lampen, over lampen word niet gesproken in het gedoog verhaaltje. alleen bij strafverzwarende omstandigheden, maar die gelden niet als je aan de gedoogregels voldoet. post van ASgrow De gedoognorm: Wat wil het zeggen? Een strafbare handeling wordt niet strafbaar gesteld voor de dader. De handeling blijft wel strafbaar, wat tot gevolg heeft dat de planten altijd in beslag kunnen worden genomen. Bij vrijwillig afstand doen van de planten, betekent de gedoognorm dat feitelijk geen straf staat voor een kweekopstelling van vijf planten of minder. Wat zijn de voorwaarden voor een gedoogde kweekopstelling: - Voor eigen gebruik - Zonder overlast en zonder gevaarzetting - Zonder andere strafbare handelingen, zoals stroomdiefstal - Niet meer dan vijf planten De rest is hier van af te leiden. Zoals het feit dat je alleen in je eigen woning kan kweken. Dus een kweekopstelling in een bedrijfsruimte kan hier niet onder vallen. Tenzij een bed staat in die bedrijfsruimte en wordt verklaard dat in de ruimte ook wordt gewoond. Dit kan wel gevolgen hebben voor de exploitatievergunning. Tussen huurhuis en koophuis bestaat volgens de gedoognorm geen onderscheid. Wel kunnen en doen woningcorporaties eigen voorwaarden opstellen. De vraag is of die voorwaarden van woningcorporaties kunnen. Die moeten individueel worden onderzocht. Veel vragen komen rond de strafverzwarende omstandigheden. Wie kweekt binnen de gedoognorm krijgt geen straf, dus ook geen strafverzwaring. Voor degene die Strafbaar kweken zijn strafverzwarende omstandigheden reden voor een hogere straf. Strafverzwarende omstandigheden zijn: - professionele installaties zoals lampen, afzuigers, bewateringsinstallaties e.d. - recidivi - combinatie met andere strafbare handelingen, zoals stroomdiefstal, handel in Cannabis, e.d. De straffen voor strafbare kweekopstellingen wordt categorisch aangegeven. Strafverzwarende omstandigheden zorgen dat steviger in de categorische straf wordt toegerekend. Vragen? Nee toch zeker. Is de Test met zoveel lampen wel mogelijk binnen de gedoognorm? Ja, als niet meer dan vijf planten worden neergezet, én als de oogst is bedoeld voor eigen gebruik, én als geen overlast/gevaarzetting wordt veroorzaakt. Het oogmerk van eigen gebruik is dan het lastigste lijkt me. Lastig maar niet onoverkomelijk. Als de kweker de oogst omzet in blokken voor op zijn barbeque, kan het makkelijk. Zolang de kweker maar een plausibele verklaring heeft voor het eigen gebruik van de oogst. Bijvoorbeeld: " ik kweek één keer per jaar voor een goede voorraad" Conclusie: Het makkelijkst voldoen aan de gedoognorm is dus juist binnen. Binnen kun je makkelijker garanderen dat niemand overlast heeft. Wel heb je een grotere zorgplicht wat betreft de voorkoming van gevaarzetting. Hoe ruim of hoe krap je de gedoognorm ziet, is afhankelijk van je creativiteit met het hierboven besproken kader. Veel succes allen. Groeten uit BrabLab, Eindhoven, AS Grow Ik vraag me nu af of politie/justitie verschil ziet in het in de tuin kweken van planten zonder overlast, en binnen een plantje kweken onder 1 lamp voor eigen gebruik.. Ik krijg namelijk veschillend informatie uit verschillende hoeken. Wie weet hier meer van, of heeft hier ervaring mee? Groet green dwarf.
×
×
  • Create New...