Jump to content

Greenyey

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Greenyey

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey allemaal ik heb een bak van precies 1m2 er hangt nu 1x600 watt boven. maar omdat mn hoogt beperkt is ben ik van plan om er twee keer 400 boven te hangen. Tweede ding is dat het bij mij vrij koel is nu met maar 1x 600 watt namenlijk 22 graden met de lamp aan en de afzuiging minimaal. Hoop ook dat het met twee keer 400 beetje warmer zal zijn. Graag jullie mening.
  2. Om toch maar ff te latn weten: ik heb ze ingeruild voor gootjes zonder lijm erop. Dat met die lijm zat me toch niet lekker. Bedankt voor jullie reacties
  3. Nee als je de folie eraf trekt dan zit er enkel een laagje lijm op de strip. Aangezien de strips onderwater komen te staan vraag ik mij af of er lijm vrijkomt in et voedingswater wanneer ik vloed.
  4. Hey allemaal ik heb een bak gemaakt voor eb vloed op rfx. Nu wil ik de kratjes op kablegootjes zetteb van 5 mm ivm het uitlekken. Ik heb ze gekocht en kom er nu achter dat het zelfklevende kabelgootjes zijn dus met lijm erop. Kan dit kwaad om dit in de bak te leggen? Bedankt
  5. Greenyey

    Bodemleven

    Bedankt voor jullie mening. Ik ga ze idd gewoon ff wat water geven k ben inderdaad erg royaal geweest met de voeding ze hebben dan ook wat verbrande bladpunten. Ik heb er een halve fles doorheen gejaagd. Deze ha een maat van mij niet meer nodig. Vandaag dat die na vijf weken bloei al op is. Achteraf gezien had ik ook stukken minder kunnen geven. Maarja zo leren we iedere keer weer bij. Foto moet ik effe kijke hoe ik dat ga regelen na het weeken moet dit wel lukken.
  6. Greenyey

    Bodemleven

    Iemand nog een mening over wat hij/zij zou doen?
  7. Greenyey

    Bodemleven

    Pk booster van bac heb ik niet. Tis me eerste keer organisch ik moet er ff aan wennen eerst altijd met minereale voeding gekweekt. En hydro nu dus bio. Volgende ronde weet ik nog niet wat ik ga doen.
  8. Greenyey

    Bodemleven

    Oh ja appel om ff terug te komen op je vraag die de eerder stelde. Ik heb de pk erbij gedaan omdat ikin week zes zit en dit normaal de periode is wanneer je volgens canna dit moet geven. Vandaag ik dit bij de voeding gedaan heb. Ik denk dat ik vandaag bacto meegeef en dan vanaf morgen ook weer de bac voeding. Hopend dat die ene pk gift niet veel kapot heeft gemaakt.
  9. Greenyey

    Bodemleven

    Goede tip van die thee, maar helaas heb ik daar geen tijd voor. Canna bio heb ik ook niet. K heb alleen bacto en vanaf morgen ook weer bac organische voeding en de complete canna lijn heb ik ook nog liggen. Dus het wordt kiezen uit deze twee
  10. Greenyey

    Bodemleven

    Oke het was dus geen slimme zet achterafgezien beter niet gedaan. Weer wat geleerd. Zou ik nu doorgaan met canna of is het bodemleven nog goed genoeg om door te gaan met bac eventueel met bacto. Volgende ronde wordt er een verslagje gemaakt. Had nu weinig tijd ivm werk enzo.
  11. Greenyey

    Bodemleven

    Zou dit echt zo veel kwaad kunnen voor het bodemleven als het bij deze ene keer blijft?
  12. Greenyey

    Bodemleven

    Hey mensen ik heb een vraagje. Ik zit op dit moment in week 6 van een organische kweek 5 x pp op 18 liter potten. Voor de kweek heb ik schimmels toegevoegd. Als voeding gebruik ik bac. Ik zit nu dus in begin week zes en de voeding is op. K heb nu vandaag een keer canna flores met pk 13/14 gegeven. Overmorgen heb ik weer bac voeding. Nu is mijn vraag of deze waarschijnlijk domme actie mijn bodemleven heeft helemaal heeft verkloot of dat dit wel zal meevallen. Zal ik de laatste weekjes nu gewoon weer bac geven icm bacto of doorgaan met de canna.? Bedankt.
  13. hey danke voor de tip ik heb me de tensio gehaald ik ga beginnen in 11 liter potten welke waarden zou ik tijdens de bloei aanhouden? En moet ik tijdens de groei dan andere waardes aanhouden.???
  14. Ik wil juliie graag bedanken voor jullie tips vooral wazzup was erg duidelijk. ik zal daarom inderdaad mijn water gaan afzuren naar een ph van 6 hoop dat dan alles goed komt. en spijtig van de meter. Ik ga mij een tensiometer aanschaffen iemand nog tips omtrent het merk?? welke goed is en welke niet? heb geen zin in een nieuwe miskoop.
  15. Wat bedoel je hiermee??
×
×
  • Create New...