Jump to content

Lolo Edua

Full member
  • Content Count

    721
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Lolo Edua

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Zo heb ik het ook gedaan en alles is goed gegaan. Seeds ontvangen.
  2. "Juni/juli/augustus: Jonge aspergebedden onkruidvrij houden (handwerk)." Dit betekent niet dat er 3 maanden lang onkruid gewied wordt door mensen. Er wordt in eerste instantie (bij grote velden) gewoon met de machine gespoten tegen onkruid. Als de stengels al doorgekomen zijn kan het alleen nog handmatig. Als dit nog in juni gebeurd heb je nog tijd zat volgens mij en dan kun je in september niet alleen maar genieten van het mooie aspergeloof.
  3. Ik vertrouw het niet. Ik had hem in oktober al een mailtje gestuurd met wat vragen over het proces om feminised seeds te krijgen. Over Zilverthiosulfaat etc. maar nooit antwoord op gekregen. Dus volgens mij heeft hij gedacht "wtf waar heeft hij het over".
  4. Als de asperges goed doorschieten heb je een aardige camouflage. Hoezo kan het alleen met medewerking van een boer?
  5. Er staat een merk op die camera hè, Steath Cam. http://www.stealthcam.net/ Je hebt meer van die jachtcams. Kijk ook maar eens op http://www.hcodealer.com/.
  6. Bij Bing Maps is het vroeg gezaaide mais in mijn buurt nog geen meter hoog, tenminste met die Bird's Eye view. Ik denk dat er heel veel foto's worden gemaakt en dat allemaal aan elkaar wordt gezet en die foto's zijn dan niet tegelijk gemaakt ofzo. Succes met je kweek.
  7. Over die satellietfoto: Ik weet niet of heel Nederland op 1 foto staat maar als ik in mijn buurt kijk met Google Maps is er geen mais te vinden. De maispercelen zien groen van rogge, raaigras etc. wat als groenbemesting wordt gebruikt en enkel zie je een omgespit perceel zonder groen. Dus deze foto is in het voorjaar gemaakt denk ik. Als ik bijvoorbeeld op de Google Maps concurrent Bing Maps kijk zie je duidelijk dat er mais staat. Dat is een satellietfoto van een paar maanden later in het jaar. Dus is die foto die je geplaatst hebt wel een maisveld?
  8. Inderdaad, hij is misschien een commercieel mannetje. Die films zijn natuurlijk ook bedoeld om wat extra knaken te vangen met het guerilla telen. Maarja toch mooi om te zien. "My backyard ha" zegt die dus ja, zal wel zijn stekkie zijn. Hij had vast ook nog wel wat echte guerilla tuinen in de Canadese bossen net als in z'n vorige film. We zullen het meemaken.
  9. Zijn droom is werkelijkheid geworden. Zal niet lang meer duren tot de film er is denk ik.
  10. Het enige interessante voor de buitenkweek wat hemcy.at verkoopt zijn eigenlijk de Zenseeds.
  11. Bijna 45% van het Canadese landoppervlak is bos.
×
×
  • Create New...