Jump to content

banananana

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About banananana

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dit zijn binnenplanten (amnesia) Ik vind zelf dat de bladeren (sommige) iets licht van kleur zijn. Hoe zien de toppen eruit? mogen nog wel even he?
  2. guys dus gwn afknippen onder de bovenste top en hij gaat in de breedte?
  3. Bij een lamp van 600 watt: hoe ver er vanaf hangen in de groeifase? Hoe ver er vanaf hangen in de bloeifase? als de plantjes langer worden maar de steel nog dun is gaat het iets hangen gewoon grote saté prikkers in de grond prikken? alvast bedankt
  4. hoelang in de groei dan? (grotere pot)
  5. mijn groei is 7dagen.. beter wat verlengen dus?
  6. Ik heb een tent van 1,20m / 1,20m Ik heb er potten in gehad van 23cm /23cm ik zat te denken nu evt 15cm / 15cm Dit ivm dat als alles klaar is de volledige grond lang niet wortel is. wat denken jullie? dit is overigens met een 600w lamp.
  7. toppen plakken prima. oogsten dan maar begin ik straks ... hoor jullie laatste reacties.
  8. ik heb het nog op 1 andere plant.. de rest niet. planten staan bijna 8 weken soort is NLX oogsten om verdere meeldauw te voorkomen?
  9. dacht thc maar begin nu te twijfelen.. (van echt heel dichtbij lijkt het thc) / vochtigheid en temp wisselingen heeft de plant absoluut niet gehad. maar oogsten dan?
  10. Ik vind het soms best lastig om te zeggen wanneer er geoogst moet worden misschien kunnen jullie even foto's checken http://img534.imageshack.us/img534/5628/p1310294.jpg http://img689.imageshack.us/img689/3580/p1310289.jpg http://img85.imageshack.us/img85/9783/p1310280.jpg Ik heb het al div malen laten drogen met de bladeren eraf. wilt dit keer wat bladeren laten zitten (hang complete plant op) Iemand ervaringen hiermee?
  11. Is het verstandig om de planten te oogsten na een bepaald aantal weken of is het verstandig om echt te kijken hoe de plant eruit ziet? je kan de plant toch ook te lang laten doorbloeien?
  12. bedankt voor alle antwoorden. Het verhaal van donjon klinkt erg compleet. zit nog wel een beetje te twijfelen of ik de grootste bladeren die voor de toppen steken eraf te halen....
  13. mijn planten zijn 6 weken oud heb diverse hele grote uitstekende bladeren is het verstandig om die eraf te halen of laten zitten? de bladeren zijn gewoon mooi groen en gezond.
  14. mustang zoals je wilt. bij deze. edit Aad : NAW-gegevens lijkt mij geen goed plan de rest thanks voor de reacties
  15. Welke hoogte moet ik de lamp gaan hangen in verhouding tot verder in de bloeifase. 600 watt lamp. Hoe hoog van de planten af? zoekfunctie ligt er namelijk uit.
×
×
  • Create New...