Jump to content

highfly

Members
  • Content Count

    293
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About highfly

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ze zien er lekker uit, maar ik zou ze nog 1 weekje extra laten staan (er zijn nog zo veel haren wit). Ik gok dat je er 187gr gaat afhalen. Success met de laatste loodjes !
  2. Hele prettige zaken gedaan met Sjakie46 ! Het zijn hele mooie zaden, goed verpakt en hele leuke extra's Nogmaals bedankt Sjakie46 !
  3. Het ziet er heerlijk uit gast, kan ze bijna proeven. Voor die plekjes op het blad kan je misschien is proberen wat bitterzout mee te geven (beetje extra Mg meegeven kan geen kwaad heb ik begrepen, en zeker niet bij Haze) Maar het ziet er toppie uit, de laatste loodjes op naar de 2 ons CBH !
  4. Misschien wat luchtig, maar THC genoeg ziet er smakelijk uit Maar hoe doe je nu een voedings test, je zit aan het einde van de kweek ? Je kan toch niet testen door aanhet einde over te stappen naar een andere voeding, of het ik iets gemist ? Cheers !
  5. Ik zou de klok lekker omzetten. Ziet er voor de rest prima uit, mooie plantjes en leuk hok heb je 250W rules ! Success !
  6. Het is al weer even geleden dus maar weer eens tijd voor een update De rek is er ondertussen compleet uit, de planten zitten bijna tegen het dak... Het "gelijk op 12/12" is ergens mis gegaan... Het tentje is licht dicht en de timer werkt goed maar toch zijn ze maar net opgehouden met groeien... Alleen de WW die is netjes gestopt met groeien en begint een lange top te worden. Het filter is uit de kast gehaald (daar blaas ik nu door) en de cooltube zit tegen het dak. de plantjes lijken wel "muizetrapjes" zo vaak heb ik ze geknakt... Dit is begin week 9 na opkomst, en week 4 van de bloei (valt me beetje tegen, en moet zeker nog 4 weken...) Maargoed de planten zijn gezond en er komen echt lekkere toppen in dus het verzacht de pijn Ze hebben net ongeveer 1,5 week wat extra magnesium gehad (5-10gr bitterzout per 11l water). Nu krijgen ze alleen nog 25/25ml A/B (PH 6 / Ec 1.5), en vanaf volgende week wat PK13/14 erbij was zo de planning. Hier is de bak ellende Die Cheese(Links) heeft een eigenaardige lucht, het doet me denken aan licht zure peentjes Rechts staat de zwaarder zoete K2, dat is de dikste. Deze K2 ruikt zo fris, zoet en fruitig(iets van frambozen), beter dan in mijn vorige kweek die "Original Berry's" Deze K2 ruikt zwaarder zoet maar en niet zo fruitig (maar wel de dikste) Hier is een beetje vage foto van de WW (ik heb de plant ervoor weggehaald) Cheers !
  7. Je hebt een lekker stukje ruimte beschikbaar, en ook genoeg plantjes Maar ik zou ook een beetje huiverig zijn voor die vliegende petten met zo'n "omgeploegde akker", hopen dat het maar snel weer begroeid. Success verder !
  8. @Highlife Dank je wel. Natuurlijk hoop ik dat ook dat het niet wordt gevonden maar dat is het risico van buiten spelen @wakki Ik weet het, maar deze WW heb ik wel vertrouwen in Ze springt in ieder geval snel in de bloei, en bloeit hopelijk ook snel af. We zien het wel vandaag zijn de eerste 6 (3x Cheeseberry en 3x Cheeseberry x K2) buiten geplant. Ze zijn wat te vroeg naar buiten maargoed... Het schijnt hier morgen te gaan regenen en dacht dat komt mooi uit en dan zijn ze maar vast weg Met een grondboor gaten gemaakt van ongeveer 40cm diep. Die gaten weer gevuld met de aarde die eruit kwam, en met wat bloedmeel en kalk. Ze staan een paar meter uit verscholen tussen wat jonge boompjes, maar lekker in de zon. We zien wel wat het wordt Dit heb ik nu nog staan: 15x PowerK2 [Power Plant(Azarius) x K2(Nirvana)] 6x LR2xEZ 4x Blueberry Die PowerK2's gaan ook binnenkort naar buiten maar die gaan naar een andere plek. Overpotten heb ik geen zin in, en deze bakjes worden al snel te klein De BB en LR2xEZ moeten nog even wat groeien, maar ook die die trap snel de deur uit 3x Cheeseberry 3x Cheeseberry x K2 15x PowerK2 6x LR2xEZ en 4x Blueberry Cheers !
  9. highfly

    Guerilla_2010

    Guerilla 2010
  10. Ik gok op 2777gr maar hoop voor je dat het veeel meer is ! Ik heb niet veel gereageerd maar wel veel gekeken Geweldig verslag !
  11. Zondag morgen, bakkie koffie en een fimpje erbij Altijd leuk van die wiet docu's Cheers !
  12. Zien er goed uit, en wat zijn ze al lekker snel aan het bloeien. Je hebt ze toch aan het begin van de maand op 12/12 gezet en nu al 5 dagen in bloei Misschien moet ik ook wat bloei boosters/stimulators gaan gebruiken Success verder ! Grtz, hf
  13. Je hebt echt mooie plantjes met hele lekkere toppen Mooi veldje, netjes gedaan Hoe lang nu nog, 1-2 weekjes ?
  14. Ziet er goed uit gast ! Vooral die PP ziet er lekker uit, dat gaat denk ik een goed rokertje worden ! Ik houd het in de gaten Cheers !
×
×
  • Create New...