Jump to content

NPK

Members
  • Content Count

    164
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About NPK

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. NPK

    Quick Thinking

    muziek (gaan ze niet meestal over vrouwen?)
  2. het is een naaistreek van van die gast, alle tips en truuks terzijde hoop ik dat je hem te pakken kunt krijgen. Hoe wist die van je kweek af? Of heb je al iemand in gedachten die hem zou kunnen zijn?
  3. NPK

    Quick Thinking

    Regenboog (lichtreflectie dvd)
  4. Ja weer een week-update voorkant zijkant NLX 1 NLX 2 NLX 3 NLX 4 NLX 5 NLX 6 (lees beneden voor meer ) NLX 7 NLX 8 (40L kuip) close up Sannies Jack Er is een ongeluk met NLX 6 gebeurd. Ik heb de plantjes onder een parasol gehouden ivm regen, maar die is dus met de volle gewicht op NLX 6 gevallen. Nu is die met de stam afgebroken en ik ben van plan om deze dus te verduisteren en kijken of het man of vrouwtje was geweest. Verder heb ik een Sannies Jack ontkiemd 2 weken geleden, voor de fun. Zal waarschijnlijk niks opbrengen met zo'n grootte @ Xilvero Ik heb de NLX 6 potje leeggehaald omdat die toch vanaf stam gebroken was en de aarde daarvan zat vol met dikke wormen, dus ik ga ervanuit dat ze het prima doen
  5. Mijn eerste buitenkweek 2009 5 augustus - NLX
  6. NPK

    Blowen

    Wanneer iemand begint met blowen, kan later meer gaan proberen zoals heroïne, cocaine, XTC etc. Ik ben inderdaad van plan om na mijn eerste wietkweek over te schakelen naar een kleinschalig thuislab voor XTC en Crystal Meth. Iemand nog tips?
  7. wel handig zo'n winkel
  8. wat is er hier aan de hand John? gr. NPK
×
×
  • Create New...