Jump to content

hesi bb

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hesi bb

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    Grassland
  1. hello real 11 smoker !! RIP voor je plantje !! jammer dat eht moest voorvallen ... heb het trouwens ook soms voor jammer van dat redelijk duur zaad !! trouwens de belgie'se zon is wel lekker om onder te gaan kweken doek zelf namelijk ook !! veel geluk met je Volgende plantjes !! en wa was je opbrengst ven je 3 vorige ronden ??? hesi bb.
  2. Hello juri. en hoeveel denk je dat de miniplantjes zullen opbrengen Greets hesi.
  3. hello. @amenees ja kwas er vlug bij he foto's zullen voor morgen zijn veel te veel werk Greets
  4. hallo medegrowers. ik zal straks foto's maken van het kotje zo zal je al iets meer zien foto's zeggen meer dan woorden.. maar er is nig niets in het hok geplaatst ... pasief actief ??? wa is het allemaal als ik alleen in het hok blaas zal er toch geuroverlast onstaan. dus moet ik dus zeker en afzuiging hebben of heb ik het nu mis. Greets hesi bb.
  5. hello medegrowers. het hokje is al paar weken geleden gemaakt maten staan dus al vast.. ik heb nu alleen hok en de spullen er los van. dus ik kan eigelijk nog alle kante op met mijn hok. alleen weet niet hoe ik het beste aanpak. nu alleen inlaat lucht of niet... Dan zou ik in eerste instantie alleen een afzuiger gebruiken met een passieve inlaat. en als het mogelijk is ook een fancontroller of een Variac, om je afzuiger en dus je klimaat te kunnen regelen. De passieve inlaat zou ongeveer qua diameter 3 keer groter moeten worden dan de 125 MM afzuiging. Als je dan echt je klimaat niet goed krijgt kun je een inblaas overwegen. Maar als je niets kunt regelen qua inblaas of afzuiging moet je afwachten wat de temp en LV gaat doen. Ook weet ik niet hoeveel geluid de afzuiger gaat maken, als deze voluit draait. En of er iemand last van kan hebben dan. dst seg gij toch he dj ?? Greets
  6. dit kan behaald worden met en weerstand.. maar denk niet dat ik dat van plan ben. @Jeice niemand anders die iets meer kan zeggen of verlichting en afzuiging deugen greets Hesi bb.
  7. alvast bedankt prettig gestoord !! ik las hier eens dat over de 100 w beter alles gezekerd wordt daarvoor deze vraag. greets hesi bb.
  8. hello medegrower. op de vraag van aarde... gold label, plagron maar universeel potgrond met hydrokorrels is even goed volgens mijn ervaring die wel alleen maar bij outdoor growen gaat. Greets hesi bb
  9. hallo beste lemmie. koop en filter die bij de gegevens van je hok passen vrij logisch denk ik Succes hesi bb.
  10. Hello medegrowers. Heb nu al wat ervaring in het buitengrowen maar heb het redelijk beu om altijd met rot te zitten of om gewoon heel te tijd lopen te verduistere. Dus heb ik besloten om eens onder de tl te proberen heb en kastje in elkaar getimmert. heel de binnekant is voorzien van reflecterend materiaal. Afmetingen: De 4 zijde zijn 60cm en de hoogte 83 cm als ik dan hier goed gelezen heb op het forum zou dit uitkomen op 60*60*83= 298800 cm3 volgens de formule van (l*b*h). zelf weet ik niet of dit helemaal klopt heb niet zoon wiskundig iemand Met deze gegevens ben ik dus verder gegaan. ben dus verlichting & afzuiging gaan inkopen. voor ik begin ik heb hier wat rond zitte lezen en de vsa electrisch zou beter zijn dan de oude hoe zie ik het verschil 1x osram tl t8 versie van 18w lamp coolwhit (deze had ik nog liggen maar graak alleen diagonaal ik het kotje omdat de lamp houder 63 cm is) Deze ben ik van plan om nog aan te kopen 2x tl t5 8w. dus ik heb 18w+2x8w =34w heb ik hiermee genoeg?? ik las per m3 1 watt ?? klopt dit.? nu van de afzuiging wist ik ook niet zoveel dus ben ik slim geweest en ben naar en belgische growschop geweest daar gaven ze mij dit mee. nadat ik mijn uitleg van hok had gedaan. 1x afzuiging die ik moest gebruiken voor luchtinlaat 28 w - 220m3/h. 1x afzuiging die ik moest gebruiken voor luchtafzuiging 38 w - 280m3/h. Met en aanzuiginggat van 125mm. Zelf vond ik dit hoge getallen maar hij zei dat dit altijd hoog moest ligge voor goede luchtstroom.. heeft die gelijk of was dit verkooppraat.. hij heeft mij en passende koolstoffilter mee geleverd ook best groot vond ik h 80 b 30. De temp waar het hok in komt zal kamertemp zijn. de lamp die ik ligge had heeft en warmte van 37 graden. Maar nu het echte moeilijke van heel het hok verhaal de elektriciteit.. hoe sluit ik dit nu allemaal aan ik wil namelijk niet dat mij huis in rook opgaat.. verlichting 34 w - afzuiging 66 w samen is dit net mooi 100 w doe ik dat op gewone stekker of zal ik er maar en relais tusse plaatsen.? Graag hoor ik julie meningen over mijn hok en als er fouten zijn of zullen gemaakt worden hoor ik dit graag. Ik ga proberen het hok af te werken rond licht en afzuiging. met jullie hulp natuurlijk zelf zou ik mijn eigen werk niet vertrouwen Alvast bedankt medegrowers. Hesi bb
  11. Hallo beste .. ik ben net student af en ik zou zo zeggen VAST EN ZEKER VAN WEL !! maar de ene ken er beter tegen dan de andere.. Succes !!
  12. 300 meter wij menselijke mannen doen het hun niet na zelfs niet met en beetje wind mee !! succes man !! Greets
  13. mooi cijfers !! hopelijk haal ik dit ook bij elkaar dit jaar zou ik zeer blij zijn
  14. kweekers doen het voor de liefde voor het geld Greets
  15. ik hoop het voor jouw !! gezond is het niet op zich GReets
×
×
  • Create New...