Jump to content

dietyman

Full member
  • Content Count

    748
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About dietyman

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Location
    Belgiƫ
  1. nja, van rot heb ik nog geen last gehad. Het is echt een schimmel die er maar na het knippen is opgekomen.
  2. @ weetje, nja, had toch graag ook van de bigbang en de nirvana sky geproefd... zal voor de vuilbak zijn zeker?
  3. hoi! Heb ondertussen al verschillende plantjes geoogst en geproefd. De autohaze smaakt heerlijk maar idd zoals verwacht niet echt het haze-effect. Automazar blijkbaar ook een lichte hazesmaak, ook lekker en supereffect. De Sugar mango smaakt wat minder maar wel superstoned. Tot hier het positieve van deze post Nu heb ik 3 weken geleden de big bang en de nirvana sky geoogst. Net voor ik op reis vertrok. Ideaal dacht ik bij mezelf, is ie perfect droog als ik terug kom. Ik droog mijn geoogste toppen in de kelder die normaal goed droog is. Tot mijn grote verbazing zit er een of andere schimmel op. Het lijkt net of de thc opgeblazen is en wit van kleur, en er loopt ook iets van spinnenweb door de toppen. Ook als je met een knopje schud of tikt, komt er net stof vanaf. Aangezien er spinnenweb opzit dacht ik direct aan spint en heb hier het forum wat doorzocht maar niet echt duidelijke foto's gevonden. Iemand die dit bekend in de oren klinkt? Ga straks enkele foto's posten.
  4. thx greenalizer, kan bijna niet wachten om te proeven @ sparta rotterdam, hangt echt van de soort af. meestal ergens tussen de 20-40 gram.
  5. echt balen man, heb hetzelfde meegemaakt in 2009, moet je dat topic maar even doornemen Moet je natuurlijk wel begrijpen dat wietzaadjes.nl een groothandel is en inkoopt bij de breeders zelf.
  6. hoikes iedereen, Ondertussen hangt de sugar mango te drogen . De automazar is al drie weke overtijd en maakt nog steeds nieuwe witte haartjes aan, vraag mij af waar ze gaat eindigen. De autohaze heeft nu half klare en half milky trichomen, zal vroeger klaar zijn dan gepland. De nirvana sky bloeit en groeit rustig voort, nog 15 cm en zit tegen dak van mijn afdakje De bigbangauto is ondertussen ook al enkele dagen in bloei en gaat goed. De whitewidow auto zal normaal een dezer dagen in bloei gaan. Blueberry auto is overgepot naar 6.5liter pot. overzicht onder het afdakje bigbang ... white widow ... blueberry ... nirvana sky ... autohaze ... automazar ... mooie weersvoorspellingen vanaf morgen goed weekend !
  7. bij mij staan ze in 6-7liter potten en dat is meer dan genoeg, gewoon goeie aarde halen bij de growshop
  8. Sorry dat mijn reactie zo lang op zich laat wachten , beetje druk gehad de laatste tijd. @s3ppe: Zaad is nooit duur als je uiteindelijk ziet wat je terugkrijgt als je geoogst hebt , de coffeeshop is duur @Cpt. Chronic : sugar mango is echt een aanrader @ Volvo340: De sugar mango is 20 juni geoogst, nog makkelijk om te knippen. Denk op het eerste zicht dat het iets rond de 35 gram zal worden @totoroyale : Boosters zijn scooters bij mijn weten , nee alles biologisch bij mij, enkel canna bioflores voor tijdens de bloei. tijdens de groei hebben ze meer dan genoeg aan de plagron batmix. Beetje meer zon zou geen kwaad kunnen. De automazar is nog aan een laatste sprint begonnen, er komen weer redelijk wat witte haartjes bij. Paar dagen zon om af te rijpen aub De autohaze gaat volgens mij sneller klaar zijn dan aangeven, als je met je vingers een topje knijpt ruikt ze heerlijk naar haze , een smakelijk toppertje gaat ze worden. Binnenkort foto update!
  9. Als je beetje neer boven scrolt kan je hem vinden
  10. nee, en klooien met het licht zal ook niet werken.
  11. autoflowers schieten in bloei na 3-4 weken. Dus hoe groot ze worden en wat je oogst hangt af van die eerste weken. Als je een plant topt dan verlies je 3-4 dagen dat de plant stilstaat om te bekomen en terug te beginnen groeien. Je zal het verschil goed kunnen waarnemen aangezien je er maar 1 getopt hebt. greets! en keep em green!
  12. leuk terrasje heb je daar plantjes zien er goed uit. Wel niet verstandig om autoflowers te toppen ...
×
×
  • Create New...