Jump to content

smokinggg

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About smokinggg

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Oke Bedankt, en het kan geen kwaad dat ze zolang licht hebben gehad? Want de blaadjes zien er maar wat raar uit.. of komt dat normaal nog tegoei aangezien ze nog in de groei staan?
  2. Hallo, Heb een dringende vraag.. Ik heb 5 zaadjes grape fruit geplant en heb ze op 18/6 gezet. Maar 8ste dag is de timer blijven hangen en hebben ze meer als 24u licht gekregen. Nu zijt het allemaal lange stengels geworden van ongeveer een 10 cm hoogte en begint nu pas aan hun 4de wietblad. Nu de vraag is, is er nog iets mee aan te vangen? Of gaat het tijdv verspilling zijn? Zou ik ze eventueel wat dieper kunnen planten wanneer ik ze overpot? Alvast bedankt!
  3. hallo allemaal, het is weer even geleden, maar hier ben ik weer en dit keer onder een led lamp van 300 watt ik heb hier wat zitten opzoeken over led kweekjes en er waren een paar mooie bij, maar de meeste waren toch teleurstellend te noemen. dus ben niet meer zo optimistisch hierover maar ga het bij deze kweek toch eens proberen en hopen op het beste. Anders zal het terug een hps worden voor de volgende kweek. 8-4-15: Begin groei Deze ronde is met: -clipfan -ventilator -luchtontvochtiger - begonnen met grond goed voor stekken en zaadjes (luchtige grond) in potjes van 0.2l - gefeminized seeds "crystal queen" - Homebox Evolution 80x80x160 cm 8 Dagen Groei: 13 Dagen Groei (kleine niet meegerekend): alle 4 getopt en overgepot naar wat grote potjes met een mix van terra brill en plagron royalmix 17 Dagen Groei / 1 Dag Bloei: overgepot naar 18l potten met royalmix en het gebruik van roots Weet iemand of ik nu vanaf de 2de dag bloei al Alga Bloom mag gebruiken terwijl ik de plagron royalmix gebruik, want op het schema staat 4de week bloei pas, en in de winkel zeide ze mij vanaf de 1ste dag bloei.... tips en vragen altijd welkom Grtzzzz
×
×
  • Create New...