Jump to content

Henkinhetbos

Full member
  • Content Count

    384
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Henkinhetbos

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    België
  • Interests
    Growen en blowen
  1. Ruilen zonder huilen is absoluut aan te raden met GVH! Goede verpakking Goede verzending En zeker leuke extratjes!
  2. Haha nou bang ben ik niet, ik kan zelf nog wel wat vechten. Maar het probleem is hij ook. Ik wil hem zelf gerust tegen het lijf gaan maar je kan nooit weten dat het tegensteekt. Daarom mijn vraag van wat zijn je rechten bij een vechtpartij, in het geval dat ik er niet zo goed uit kom.
  3. Nou, ik heb wat persoonlijke problemen met een kerel die bij wijze van spreken 2 keer zo groot is al mij. Nu mijn vraag is, wat als die kerel mij iets aandoet zonder ik hem iets terug aan doe? Is het dan zo dat ik hem kan aanklagen en er een schadevergoeding etc uit kan krijgen? Of wat zijn nu precies de wetten rond vechtpartijen, iemand die me verder kan helpen?
  4. Nou dit heb ik wel af en toe voor, een joint rollen, half oproken, wegleggen. En dan een nieuwe rollen en oproken om tot de conclusie te komen dat ik er nog eentje had liggen.
  5. Moet wel zeggen dat ik ook regelmatig voor de les blowde en ik vond dat zeer aangenaam. School boeide me niet zoveel maar wel als ik high was, dan ging ik echt de lessen meevolgen, meewerken, ...
  6. Heey Batelje Ik weet nog dat toen ik vroeger op school zat ook elke avond een jointje rookte voor de TV. 1 jaar heb ik het constant gedaan, school totaal laten vallen, nooit meer leren enz... Toen het volgend jaar heb ik disciplines opgelegt van eerst schoolwerk doen en dan pas men joint, die ik dan ook pas na 8 uur rookte. Weet dat school heeeel belangrijk is en dat je het best niet opfucked, dus probeer ook een discipline aan te leggen om pas vanaf 8 uur savonds te roken of pas nadat je je schooltaken hebt gedaan want zonder zo een afspraken voor jezelf kom je er niet, ik spreek uit ervaring. Dus probeer er toch iets aan te doen
  7. Zeiksnor, ik ken je volledig. Wanneer ik een probleem had en ik nuchter was dacht ik er niet zo diep/ver over na, maar wanneer ik dan high ben komt ze oplossen vaak tevoorschijn. Wiet is iets magisch...
  8. Nou ik ken het, de ideeën die je krijgt tijden het roken van wiet. Ik heb ze bijna elke keer als ik op mijn eentje rook. Ik lees dingen en ga daar over nadenken, of begin plots heel diep over iets na te denken. Ik heb hier op wietforum ooit eens een post gelezen dat je van wiet roken niet meer ga dromen. En ik merk het zelf ook, wanneer ik wiet rook droom ik niet meer wanneer ik slaap. Je droomt zegmaar genoeg tijdens je trip van de wiet dat je geen behoefte meer hebt om te dromen wanneer je slaapt. Misschien is het daardoor dat je over dingen begint na te denken. Je droomt als het ware over een ding waardoor je er over gaat na denken. Wat ik ook heb is dat ik meer kan improviseren en dingen bedenken wanneer ik gerookt heb. Bijvoorbeeld bij een maken van een post, wanneer ik gerookt heb zal deze meer woorden bevatten dan een post wanneer ik niet gerookt heb. Zo zou ik het kunnen verklaren, maar euhm, ik denk niet dat wiet je slim maakt.
  9. Hmm, even afwezig geweest... Ik kan jullie vertellen dan de Big Bud en de Cheese allebei geoogst zijn. Van de Big Bud kwam er 19 gram af en van de cheese een 12 gram. De Himalaya Gold, Big Bang en El nino doen het goed, vooral de Himalaya Gold. Foto's komen binnenkort!
  10. Nou ik ga mijn volgende ronde ook Hericules zetten, ik ben ook benieuwd wat het gaat geven
  11. Ik meld me ook aan als tester, dit vooral omdat ik de toekomst een keertje herijuana wil growen en dan heb ik al een gedacht hoe deze wiet is.
  12. Fotoupdate: Cheese Big Bud Big Bang El Nino Himalaya Gold: Overzicht
  13. Allebei bedankt voor de reacties! @ Good Shepperd: Ik probeer de vochtigheid van de planten rond de 80mBar te houden met behulp van de tensiometer. Het begin zag er idd verschrikkelijk uit maar naar het einde toe is het toch nog allemaal goed gekomen. Ik durf niet met zekerheid te zeggen hoelang elke plant al staat maar bij de volgende ronde ga ik alles netjes bijhouden. Ik had gelezen dat hier een programma voor bestond maar dat moet ik dan maar even terug opzoeken. Volgende ronde gaat worden: 4x Hericules 4x Killingfields 4x Killing Kush Allemaal feminized welliswaar.
×
×
  • Create New...