Jump to content

Clearmind

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Clearmind

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wow niet normaal die toppen, ik heb dezelfde darkroom maar dan op aarde en mijn topjes zijn echt triest vergeleken bij jou. Zit te denken om alles weg te gooien en ook op mapito over te gaan. dit ziet er echt heel goed uit, en als eenmaal alles staat lijkt het me vrij eenvoudig. Succes verder
  2. hoi waar heb je die kratjes gehaald?
  3. Clearmind

    Nare ervaring.

    Je verteld dat je de dag erna weer helemaal goed voelt, zou kunnen dat iemand GHB in je drankje heeft gedaan ik gebruik dit af en toe recreatief en anders dan bij alcohol of zo heb je dag erna helemaal geen kater. In combinatie met alcohol is het een gevaarlijk goedje, weet alleen niet of het dan de symptomen geeft die jij omschrijft, maar het zou kunnen.
  4. Het spoelen van die mapito is me nog niet helemaal duidelijk hoe het makkelijkst te doen. Je kan dus in principe je potten vullen met mapito, deze potten in je bak met vijverfolie zetten. Dan een vat water door alle potten heengieten. Wat er uit de potten komt meten, dit wegpompen en net zo lang herhalen tot de drain de juiste waarde weergeeft?
  5. Das een duidelijke en prettige uitleg. Wou vragen, hoe vaak kun je dat teruggepompte voeding gebruiken? Dat 10cm hoog oppompen van het voedingswater, is dat niet afhangkelijk van de grote van de potten? Ik heb bv grote 18l potten. Blijf je tot het eind van de kweek dat schema van om de drie dagen herhalen? gr
  6. kan goed toch dat de ph na een paar dagen van circuleren stijgt.. maar er is ook speciale voeding op de markt, specifiek gemaakt voor recirculerende systemen kijk maar eens op de site van canna, die heeft zo'n voedingslijn. Ze beweren dat je ph daarvan tussentijds niet meer hoeft bij te stellen. gr.
  7. Ik vind dat je gewoon je eigen topic of kweekverslag moet kunnen deleten als je dat nodig vind. Het is lullig voor degegen die de moeite hebben genomen om te reageren. Maar vaak is het maar een handjevol mensen wat een reactie plaats. De meeste mensen komen hier alleen om info te zoeken en delen geen kennis. Misschien moet wietforum wel naar een soort 'hennepdesk' instelling. Weet niet of mensen die site kennen? Maar ik zat daar vroeger vaak, op een gegeven moment was die site weg en toen kwam die weer terug. Om de forums te kunnen bekijken moet je eerst lid worden. Als je vervolgens als lid zijnde nergens op reageert, word je zonder pardon van de site verwijderd. Ik vond dat in eerste instantie een vreemde manier van doen en daarom kom ik er nooit meer, Maar achteraf gezien is het idee erachter helemaal niet zo gek. Alleen leden die de moeite nemen te reageren en kennis te delen, kunnen aan de forums deelnemen. Is dat niks?
  8. Ik zeg toch ook als dat het geval is, weet verder z'n motieven en achtergrond niet. Maar dan nog, veel mensen moeten 20 jaar sparen om 20.000 euro te hebben. Hij pakt het zo'n hok in 1 of 2 oogsten. En als je dan eenmaal gewent bent om misschien wel 10 rooitjes per maand te hebben, lijkt het me niet dat je daarnaast nog gaat werken, voor een fractie daarvan. Wat dat betreft heb ik meer waardering voor de kleine kweker die met een kastje of tentje iets bij probeert te verdienen, om uberhaupt een keer op vakantie te kunnen. Maar nee als die gepakt worden staan ze zonder pardon op straat.
  9. Thanks! zeker de moeite van het kijken waard, die kerel weet duidelijk waar hij mee bezig is.
  10. Toch dikke winst voor deffy. Terwijl menig nederlander zich druk maakt om de krediet crisis en moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen kweekt hij zo ff een rooitje of 20 bij elkaar als het niet meer is. Een jaar salaris voor de meeste mensen. Ja ik geef het toe, ik ben een beetje jaloers. Maar het is je gegunt, zelf hoop ik binnen nu en een paar jaar op dezelfde schaal te kweken, lekker een dik pak zwart geld in je zak.
×
×
  • Create New...