Jump to content

paranoidfromtheweed

Members
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About paranoidfromtheweed

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hallo iedereen, Ik heb de dames gister omgehakt. Het gewicht was nat 6363 kg. Gewoonlijk hou ik droog over tussen de 24.5 - 25.5 %. Het zal dus ongeveer 1600 gram droog zijn. Het is echt super kwaliteit. Voor een eerste keer rfx ben ik niet ontevreden. Echter heb ik een aantal fouten gemaakt: - 1 x gefimmed, waardoor veld niet as vol as possible was. - De planten waren vrij lang dus even iets doen tegen het strekken. - PK dosis volgens canna schema gedaan, maar ben daar niet tevreden over. Liever opbouwen dan in een keer volle dosis. Reageerden plantjes niet goed op. - Vier dagen lang 16 graden nacht geweest, ook niet ideaal. - Netpotjes kopen met grotere gaten, denk dat wortelstelsel dat fijn vind i.p.v. deze: Al met het al is het oke geen spint en geen rot gehad. Even nieuwe kleine halen en de potten schoonmaken en dan gaan wij weer verder met de nieuwe. Op een dag haal ik een op een, maar voorlopig nog genoeg te leren! Iedereen bedankt voor advies.
  2. Nog geen rot gespot gelukkig. Probeer de LV onder de 25% te houden. Ik heb twee ventilatoren boven hangen voor de circulatie. Kweek al jaartje met deze stekjes en wel eens rot gehad in deze periode, maar toen gebruikte ik aarde als medium. Op rfx kan ik de LV beter controleren! Toppen zijn iig erg hard en voor een eerste keer op rfx gaat het aardig. Ingedompeld in plant protection spray en daarna gespoten met arts spired tot en met week twee daara geen last van spint gehad. Stekjes waren wel besmet.
  3. Ik heb al het gevoel dat ik iemand zijn hoofd mee kan laten bloeden als ik het zou gooien haha. Kogelhard.
  4. Ok geen probleem. Ik heb al eerder in mijn album geupload, maar kreeg ze niet in de topic. Ik heb even momenteel weinig tijd om uit te zoeken hoe het moet, maar ik zal het nalezen zodra ik de mogeljkheid heb daartoe.
  5. Ja, op mijn telefoon staan de foto's recht .. Weet iemand hoe te draaien?
  6. Mischien overpotten naar een grotere pot indien mogelijk? Dat de nieuwe aarde vocht deels wegtrekt ...
  7. Dag 63: tweede keer alleen water met zym. Nacht temperatuur: 23 graden dagtemperatuur: 25 graden en luchtvochtigheid: 25%.
  8. Hoe oud zijn de planten? Mischien drinken ze niet meer veel omdat de dames een dagje ouder zijn? Daarnaast is aarde spoelen niet verstandig en het enige wat jij kan doen is wachten totdat het opdroogd.
  9. paranoidfromtheweed

    Amnesia

    Amnesia op rfx
  10. Dag 57 vanaf volgende beurt spoelen gedurende een dagje of 10-12.
  11. Planten hebben voeding nodig. Bij de action biologische plantenvoeding 1 liter 1.49 euro. Geen idee of het goede voeding is, maar dat kan er nog wel bij!
×
×
  • Create New...