Jump to content

amejonge

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About amejonge

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Heb een interessante tool gezien die misschien handig is om te overwegen, The Neutralizer. de werking ervan inclusief testverhaal kan je terugvinden in een artikel op rollingstoned.nl. Heb er zelf geen ervaring mee maar ga hem zeker binnenkort uitproberen. Het apparaat neutraliseert de specifieke wietgeur op molecuul niveau in plaats van de geur te mengen zoals een luchtverfrisser. Misschien wat voor jou...?
  2. Ja ik ga er eigenlijk ook vanuit dat ze terugschieten en dat ik deze ronde over moet doen. Ik hoopte eigenlijk dat iemand mij kon vertellen of er bepaalde "grootmoeders trucjes " waren die mijn twijfel enigszins weg konden werken ! Ik ben wel erg blij dat er zoveel reacties op mijn hulpvraag zijn gekomen. Ik heb voor mijzelf in ieder geval een deadline gegeven tot na het weekend om een knoop door te hakken dus mensen.......alle tips zijn nog welkom.
  3. Wat leuk dat er zo snel reacties op komen mensen, bedankt ! Ik zal proberen om er wat foto's bij te voegen in de loop van de week, als ik eruit kom tenminste want ik moet het gebruik van deze mooie site nog onder die knie krijgen.
  4. Ze staan in een hok, is een haze soort, misschien ook goed om erbij te vermelden.
  5. Goede avond beste tuinders, Ik ben nieuw in deze omgeving wat betreft het plaatsen dan wel reageren op een topic maar lees deze site al een tijdje. Nu ga ik het toch zelf ervaren hoe het is om jullie ervaringen en tips toe te passen bij mezelf en ik hoop ook dat er iemand mij uit de brand kan helpen. Ik heb van de week per ongeluk een schakelaar ingedrukt van de tl verlichting toen ik in de tuin bezig was en is het licht dus niet uitgegaan voor een periode van 51 uur. Dat gebeurde in week 3 en dag 2. Wat is wijsheid om aan maatregen te nemen ? In principe staat de dames er mooi bij alleen zie je bij de planten die in het lichtveld hebben gestaan dat de stammen wel erg dik zijn geworden ten opzichte van de planten die niet geheel in de schijnwerpers hebben gestaan. Ik hoop dat ik niet opnieuw hoef te beginnen of zegt jullie professionaliteit dat het eigenlijk de enige oplossing is ? Wie kan mij wijzer maken, alvast bedankt
×
×
  • Create New...