Jump to content

Mikey4

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mikey4

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hey kijk nou, heb ik ook wat aan. ga gelijk die zwenkert omhoog richten... had al een fanburn te pakken.... (en een verklaring waarom ze zoveel zuipen...)
  2. inderdaad wat 600 u meld. Ging er van uit dat je dat wel begreep. Was trouwes vanmiddag is aan het zoeken of groeitenten/kweektenten niet al AF in hebben gebouwd. Heb helaas niks kunnen vinden maar het leek me eigelijk wel een goed idee...
  3. potten/kuipen bij de bouwmarkt eens kijken. meetlint mee...
  4. na een paar maanden actief lezen hier durf ik te zeggen dat veel van jou vragen echt ergens op WF staan. Laat ik iig my 2 cents toevoegen. --------------------------- Hoeveel lumen (lichtsterkte) geeft een natriumlamp ? 150 Watt -> 14500 Lumen, ? (wel zeldzaam) 250 Watt -> 31000 Lumen, effectief oppervlakte 0,5 m2 400 Watt -> 55000 Lumen, effectief oppervlakte 0,7 m2 600 Watt -> 98000 Lumen, effectief oppervlakte 1,2 m2 1000 Watt -> 115000 Lumen, effectief oppervlakte 1,7 m2 BRON 1 kuub per W is optimaal. Vooral met een 1000W lamp is dat wel aan te raden want: 1000 Watt-er geeft veel warmte af. ook lijkt mij dat als nadeel 1 1000W lamp is dat als hij stuk is gelijk al je licht weg is. 2x400 met 1 lamp stuk is toch licht op tijd en kun je ondertussen de kapotte lamp vervangen. Brave belgen... bestaan die? en gebruik de kosten calculator. vul hier de prijs in van jou stroom leverancier en vul vberder in... enz. HIERRRRRR succes he
  5. hoe groter hoe beter. Grotere potten is meer ruimte voor wortelgroei. en dat resulteerd weer in grotere planten. Je kan ook een metselkuip kopen of een vijverkuip. dan heb je dus 1 grote. Blijft je eigen keuze.
  6. over het relais: JA. wel zo veilig. In die tent kun je 5 potten zetten, zo groot mogelijk. 25 past ook wel met kleine potten. terwijl de opbrengst gelijk kan zijn. Ik zou 5 doen en veilig zitten qua aantal. Net erboven en SCROG methode toepassen. 1 grote aardebak kan ook weer natuurlijk. over het anti detectie gebeuren durf ik geen antwoord te geven. even goed zoeken op t forum. alles wat ik weet heb ik overigens op dit forum geleerd (dus is te vinden) Succes! alles omtrend kweken that is.
  7. je vraagt nu om iets wat bij wet illegaal is. Denk niet dat ze van WF er blij mee zijn. Haal in ieder geval zaadjes. die 2 weken die je misschien nu gaat zoeken naar stekken... heb je je zaadjes al ontkiemd.
  8. ik weet dat het al word vermeld maar ik bedoelde het als extraatje bij dit topic omdat je hier terecht komt als je iets wilt weten over een relais aansluiten. Voor de volledigheid zeg maar. En stel iemand is zo stom om een veels te licht relais te gebruiken, wat zijn de gevolgen. Er word overal gesproken dat je niet te licht relais moet gebruiken maar nooit wat er nou echt mis kan gaan, een gewaarschuwd mens... + ik ben zelf benieuwd. Niets dan lof over het topic btw, gewoon nieuwsgierig
  9. zeker n mooi topic. Is het misschien handig om te melden dat het vooral de piek spanning is bij inschakelen van de VSA`s wat gewone timers doet falen. Dat lijken sommige mensen niet te snappen. (er staat 3500W max op de timer dus moet 2x600 W geen probleem zijn. = wat men soms denkt) En wat gebeurd er als je te veel aan een relais hangt? slaat de stop dan door? brand hij door smelt hij vast? props voor BBB! ----------------------------------- post toevoeging Zit nu is te denken he... bestaat er geen soort relais met bijvorbeeld 3 contacten NO dat de contacten met vertraging opent. Bijvoorbeeld steeds met een seconde er tussen? zodat de 3 lampen ook een seconde na elkaar aan gaan en dus de piekspanning word verdeeld en niet in een keer door het relais moet ... of zeg ik nou iets geks (MTS niet afgemaakt, was net het hoofdstuk hiervoor afgehaakt ) Of zou dit enkel kunnen met 3 relais, 3 klokken en dus een groter schakelbord (maar wellicht wel veiliger) 2.45... time for bed.
  10. Mikey4

    Hokje 100/120cm

    voor de kou (of tegen eigelijk), volstaat een klein kacheltje ook. Zo`n klein olie radiatortje van 500 watt krijgt die 1m2 prima op temperatuur. En een kleine rol radiator isolatie (heet dat zo?) van dat zilveren bubbelfolie is zo`n 15e. is al een aardig begin voor isolatie. Succes iig
  11. Mikey4

    Pc Fan

    of een auto accu. Draait 1 pc fan weken op. Opladen doe je door m met startkabels aan een accu te hangen van auto met lopende motor. Lekker omslachtig.... maar je kan wel op vakantie (steeds je auto aanduwen op vakantie) Evt bij je electroboer of conrad kun je ook adapters kopen. kosten zo`n 5 euro.
  12. vlekken zijn niet groter geworden. hou het op verbranding. ...nog 4 weken...
  13. had deze in frankrijk in mijn appartement. vanwege de hoogte daar droge lucht. Het apparaat filtert de lucht als het ware. Fijnstof blijft er in zitten en het geeft wat vocht mee (niet heel veel) Of het de geur kan weghalen geloof ik niet, een beetje wel, eerder dat hij met de geurende olien de lucht maskeert Dit is voornamelijk bedoeld als filter voor fijnstof. dat zijn mijn ervaringen ermee.
  14. uiteraard heeft ie een paar punten die man. vraag me wel af hoe die rippers weten waar de kwekerijen zijn...
  15. in de oorlovg werden dat soort mensen NSB-ers genoemd
×
×
  • Create New...