Jump to content

Hellboy

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hellboy

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. 3680 watt moet voldoende zijn voor een 600 w lampje vermoed ik Dank voor die info zover Laatste vraagjes voor nu even; Aan de kabel die van die nieuwe groep komt komt een stekkerdoos? Of moet ik daar een beveiligde schakelkast aan plakken. Hoe ziet zoiets eruit? Enneh. Qua kosten voor het maken van een extra groep, is 95 euro een realistisch prijsje?? http://www.extragroe...gen.nl/reacties
  2. Oké die laatste opmerking is vrij duidelijk. Voor de rest is het voor mij volkomen abracadabra. Een groepje van c16A?? Wazdat? En 3x 2,5mm2??? Maar qua vermogen voor een 600W lamp en overige aparatuur moet dit voldoende zijn neem ik aan?
  3. Ik wil een kweektentje opzetten van 90x90 maar weet verder nog vrij weinig van wat voor apparatuur (en benodigd vermogen) er behalve de lamp daar verder in/naartoe moet. Ook nog geen idee hoeveel planten ik hierin kwijt zou kunnen maar daar ben ik nog niet. Ik moet eerst nog een nieuwe groep aan mijn meterkast laten toevoegen en daar had ik vragen over. Tenminste, vragen.. Laten we beginnen met één. Hoeveel moet die nieuwe groep kunnen handelen met mijn formaat tent? Daarnaast wil ik natuurlijk niet aan de electricien aangeven dat dit voor een kweektent is maar hoe pak ik dat aan? Of gewoon open kaart spelen zodat hij weet hoe de klus het beste aan te pakken? Zoniet.. Welk verhaal hang ik bij die man op dan?
  4. Hellboy

    Herma's. En Nu?

    Ik heb niet van die zeefzakken waar je hash mee maakt. Is er een alternatief? Of moet dat echt met water, ijsblokjes en een mixer enzo?
  5. Hellboy

    Herma's. En Nu?

    Bij het oogsten van twee gefeminiseerde planten ontdekte ik in de okseltjes hier en daar een enkel zaadje. Dus geen trossen anders had ik ze wel eerder gezien. Maar wel Herma's dus.. De toppen kleven wel als een malle maar zijn een stuk minder compact als de planten die ik op een andere lokatie had staan. Kan ik hier nog iets mee? Of hoort een herma gewoon de prullenbak in te gaan? Is de smaak anders? Lichter misschien? Of gewoon niet proberen en wegkeilen?
  6. Dat van die wondjes wat toprot of te snel uitdrogen veroorzaakt heb ik eerder gelezen. Ook gelezen idd dat je wel een deel blaadjes moet laten zitten omdat de planten/toppen dan via de bladeren (dus indirect) uitdrogen waardoor de smaak milder zou zijn later. Ik denk dat ik dan alleen de kleinere dekblaadjes zonder trichoompjes rond de toppen wegknip. De plant in zijn geheel te drogen hangen gaat hem hier ivm ruimtegebrek niet worden helaas. Eerder had ik me voorgenomen om de takken in mijn meterkast in het trappenhuis van mijn etagewoning te laten drogen maar sinds ik gister twee topjes in mijn keukenkestje heb hangen ben ik ivm geur ook daar weer van teruggekomen. Zelfs de postbode gaat dat een paar verdiepingen lager ruiken vermoed ik lol. Maarrehm, als ze narijpen en na omhakken nog iets verder kleuren gaan ze deze week dus om. De wekpotten hier staan te trappelen van ongeduld, net als ik trouwens. Dank voor de tip. Oh en waarom Gonzo? Ik heb geen flauw idee Jeugdzonde waarschijnlijk.
  7. Er gaan hier deze week drie stuks Critical Kush tegen de vlakte. Ik check momenteel bijna dagelijks de kleur van de Trichomen en mik op een 70% Amber(bruin) en 30% Milky verhouding. Op dit moment is dat nog andersom. Moet ik, nadat de planten zijn omgehakt, nog rekening houden met narijpen van de toppen. In de zin van dat de Trichomen nog een tint donkerder worden? Ik wil uiteraard nog wel íets effect voelen dus graag niet alles bruin.. Of wordt dat verkleuringsproces juiist gestopt doordat ze geen licht meer krijgen? Oh en mijn stampers worden amper donker? Wazdat? Ga ik te snel? Ik weet dat de Trichoomkleuren het belangrijkst zijn als leidraad voor oogst maar toch raar toch? Oh en verder ben ik heleMAAL niet nerveus.. Echt! Oh en dit; Ik ga nat knippen. Vóórdat ik ze te drogen hang dus. Hoeveel blad wat uit de top steekt laten jullie zitten?
  8. Oh lekker dan. Ben je goed de kweek doorgekomen, geef je ze eigenhandig nog effe toprot. Goeie tips dank. Heb besteld.
  9. Ik zit in de eindfase met mijn planten en knip om de dag een van de blaadjes rond de toppen af om onder mijn tafelmicroscoop de Trichomes te bekijken. Liever doe ik dat zonder steeds te knippen uiteraard met zo'n minimicroscoop. Maar welke moet ik dan hebben?? Ofwel welke is gewoon goed en praktisch voor dat doel. Hoeft geen 50 euro te kosten btw. Oh en belangrijk.. Waar haal je zo'n ding?
  10. Bij welke planten gebeurt dat reveggen dan wel? Ik heb planten staan van feminised zaad. Over een paar dagen oogstrijp. Vanwege regen gister naar binnen gehaald en nu durf ik ze ook niet meer buiten te zetten. Mogelijk motregen vandaag en morgen vandaar..
  11. Schopje maar. Zo'n domme vraag was het toch niet?
  12. Ik ben bezig met twee Kush soortjes en over een paar dagen switch ik van Groei- naar Bloeivoeding. Heb daar wat vraagjes over. De details: Soorten; Critical Kush / Rollex OG Kush Aarde - Biobizz Light Mix Potten - 1x 25L 4x 11L Groeivoeding - Biobizz Grow Bloeivoeidng - Biobizz Bloom Ze krijgen voeding naar behoefte (verdunning 4ml/ Liter) maar toch heb ik het gevoel achter de feiten aan te lopen de laatste week of wat. Water geef ik bijna dagelijks nu want ze zuipen als een malle. Daarnaast erg warm op het dak want vol in de zon (en in de regen btw) Ik sta op het punt met Groeivoeding te beginnen waardoor ik hoop dat ze wat bijtrekken in de zin van nog even iets groener worden. De vraagjes Van wat ik begrepen heb geef ik tot +- 10 Augustus nog Biobizz Grow omdat ze pas in de 3e week gaan bloeien. De hoeveelheid Groeivoeding is dan 4ml/liter. Volgens het Biobizz schema schakel ik dan om naar Bloeivoeding maar da's op dat moment (2e week) 2ml minder als dat ik Groeivoeding gaf. Moet ik dat nog aanvullen met Groei tot de 4ml die de planten aan groeivoeding kregen? Anders krijgen ze toch ineens te weinig toch? En het aftellen van de Bloeiperiode. Begin Augustus aanhouden? Of vanaf begin van 3e week tellen omdat ik dan pas met Bloeivoeding begin? Plaatjes
×
×
  • Create New...