Jump to content

viske

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About viske

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @meneer Jansen. Dit is misschien wel mogelijk voor sommige moderne gaskachels, maar ik geloof wel dat de meeste kachels die nu nog in gebruik zijn een echte schoorsteen vereisen en geen simpele muurdoorvoer. Je moet ook eens kijken hoeveel rookkanalen je in je schouw hebt zitten. Vooral in oudere huizen had je verschillende rookkanalen naast elkaar zitten, meestal één voor elke verdieping van je huis. Dit om op elke verdieping een kachel te kunnen aansluiten zonder gevaar. Als jij meer dan één rookkanaal in je schoorsteen hebt zitten, kan je natuurlijk een vrij kanaal gebruiken. Maar bij twijfel, niet doen. Ik zou eerder de kachel op de schoorsteen laten en je weed laten afblazen door de muur. In ieder geval NOOIT aansluiten op een gebruikt rookkanaal want dat is inderdaad levensgevaarlijk. In het antwerpse heeft iemand dat enkele weken (maanden?) geleden ook gedaan met als resultaat dat zijn kleine baby gestikt is en dat hij verschillende weken in voorhechtenis heeft gezeten voor doodslag op zijn eigen kind. Toch maar even voorzichtig zijn!
  2. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Probeer jij daar dan maar binnen te geraken!!!!!!!!!
  3. Ik heb ze nu al voor de tweede of derde maal gebruikt en heb nog geen problemen gehad. Ditmaal heb ik er 10 gezaaid en zijn ze allemaal uitgekomen, hoewel ééntje veeeel later. Ik water mijn potjes, zoals gezegd in de handleiding, steek er een zaadje in, zonder de richting te bekijken, en steek dan het geheel in een plastiek zakje met stripsluiting. Ik zorg er wel regelmatig voor dat er lucht genoeg in het zakje zit, en dan gaat het geheel bij mij bovenop mijn aquarium voor de warmte. Licht krijgen ze helemaal niet bij het uitkomen. Eens ze zijn boven gekomen plant ik ze in een groter potje en gaan ze dan in een klein mini serretje onder de neon. Tot hiertoe dus zonder problemen. Het waren double fun zaadjes, als dat soms van belang kan zijn.
  4. Ik krab zoals al gezegd eerst alles zoveel mogelijk proper, en dan poets ik meestal in een schaaltje met alcohol, wodka, rum, noem maar op. Daarna laat je de alcohol verdampen en wat overblijft... Dit doe ik trouwens ook met mijn grinder, en er blijft zeker wel wat over in het schaaltje. effe aansluitend een vraagje. Ik heb het ook al éénmaal met brandspiritus gedaan. Als je die volledig laat verdampen, zou dit dan slecht voor de gezondheid zijn?
  5. En als alles helemaal 'vuil' is en plakt, heb ik nog een goede methode die echt werkt. Je vult je grinder met sterke alcohol, ik had wodca gebruikt, en al je thc gaat veel makkelijker los. Bijkomend voordeel, de wodca verontreinigt je thc niet.
  6. viske

    watercuren

    Rook smakelijk met beekwater!
  7. Ik denk als het steeltje niet gebroken is, dat ie er wel zal doorkomen hoor.
  8. Ik heb toch ook nog een aansluitend vraagje, smelten die bolletjes uiteindelijk, of blijven die 'eeuwig' in de grond zichtbaar?
  9. Waren dat niet die verdampers die in het begin schadelijke plastic dampen konden geven? In dat geval toch maar eens eerst controleren of er niet ergens een stuk plastic aan het verbranden is. Dat geeft namelijk ook een vergelijkbare soort aanslag. Indien niet, smakelijk en smoor ze!
  10. Ik weet niet of het voor een bong ook werkt, maar bij Mc Donalds reinigden wij onze glazen koffiekannen altijd met een mix van zout en peper en daarover een hoop ijsblokjes. Eventjes laten staan, regelmatig eens de inhoud laten draaien in de kan en klaar was kees. Maar onze kannen waren nooit echt vuil, en koffie is geen wiet, dus ik weet niet of dit ook kan helpen, maar is in ieder geval wel heel goedkoop.
  11. Nu vraag ik mij af, peperfreak, als je je spaarlamp zou vervangen door een gewone gloeilamp, zou dat dan niet beter zijn? Vermits een gloeilamp niet het juiste lichtspectrum geeft, kan dit dan nog kwaad voor de planten? Ik weet het zelf niet, is maar een losse flodder
  12. Ik kan het moeilijk zien, maar is dat een gloeilampje? Dan heb je toch een verkeerd spectrum van licht. Beter een spaarlampje dan!
  13. Met je grind is het wel moeilijk, maar normaal gezien kan je je dak wit schilderen. Geen mens die dan nog van op afstand kan zeggen of het een bevrozen dak is of niet! En je kan tegenwoordig altijd zeggen dat je het voor het milieu doet. Er zijn immers geleerden die beweren dat het beter zou zijn voor de co uitstoot als iedereen zijn dak wit zou schilderen.
  14. Ik heb net gewogen en er schiet een goeie 200 gr droog over. Juist weet ik het het ook niet, want nu blijken die glazen moccona potten niet allemaal hetzelfde netto gewicht te te hebben ! Ik had 2 double funs staan buiten in volle grond, niet verduisterd. Voor de verzorging heb ik enkel Canna meststof gegeven. Vanaf september heb ik spijtig toprot op bezoek gekregen. Sindsdien heb ik ongeveer alle dagen de aangetaste topjes afgeknipt, wel veel te vroeg, maar beter dan niets. Maar bij een eerste test bleek de kwaliteit toch wel te doen te zijn
  15. Ik weet niet of het echt mogelijk is Mena, maar kan je die deken soms niet onder de bodem van je hok bevestigen zodat er geen water aan te pas komt? Je bodem zou dan toch wel warm worden veronderstel ik. Hangt natuurlijk ook wel van het materiaal af, maar als ik denk aan een tentje, lijkt mij dit wel zo geen gek idee!
×
×
  • Create New...