Jump to content

oelewapper

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About oelewapper

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 09/11/1975

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ergens in het zuiden
  1. Wat zouden jullie zeggen van een pokertoernooitje???
  2. ja idd, deze 2 plantages werden ook idd gemald via meld misdaad anoniem Bij de eerste stonden er 1200!!!!
  3. yep En die ene in Heerlen noord waar er 700 stonden en een heleboel spullen in beslag werden genomen. Zoals oa motors, auto's, exclusieve meubels en (vuur)wapens enz enz....... geloof een dag of 4 geleden. Ik heb de gestreepte autoos van onze vrienden zien staan en dacht nog bij mezelf: ojee toch zeker geen plantage...?
  4. geen vacuum. dat betekent dat ze te weinig verse lucht krijgen en dat hebben ze net nodig
  5. geeft geen probleem met de verdere kweek hoor
  6. niet zo moeilijk denken en niet in paniek raken. Dit ligt puur aan de stekkenboer komt wel goed
  7. of je flikkert je oude aarde op een grote hoop en gooit er 2 of 3 zakken nieuwe aarde bij en mengt dit GOED. alles wat over is gooi je weg. Werkt net zo goed!!!!!!!
  8. Goede OPstelling, maar verkeerde INstelling...haha Je zei verwacht er niet te veel van (alles is meegenomen) Je kan ook bij jezelf denken: ik haal hier minimaal 50 gr per plantje vanaf. Succes.
  9. gewoon sproeien met masai. dat had je al gedaan maar niet goed dus. als ik spint heb spuit ik 1 keer met masai en heb er dan de hele kweek geen last meer van. 4e week kun je rustig nog sproeien hoor. ook (vooral) van onder sproeien he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! want de beestjes zelf zitten ONDER het blad. oh, en trouwens BUGS AWAY werkt voor geen meter. maar das mijn ervaring.
  10. oke bedankt voor de reacties. Ken wel op slot nu dit topic.
  11. dat gaat helemaal goed komen. die blaadjes veranderen niet meer, maar je zult zien dat de nieuwe blaadjes steeds beter worden. geen zorgen maken. Volgende keer wel je potten helemaal tot de rand vullen!!!!! Half vullen, schudden en weer vullen tot de rand.
  12. ik flikker de zaadjes na ontkiemen altijd gelijk in de grote potten en gelijk op 12/12. nooit problemen gehad. af en toe denk ik dat mensen te moeilijk denken en te veel onnodig werk doen. maarja ieder zen eigen.
  13. je vrouw de camera mee naar het werk????????? geef je haar wel genoeg aandacht? hahaha Zou haar maar eve in de gaten houden als ik jou was
  14. is al goed jongen. laat maar eens wat fotoos komen, misschien kunnen we nog wat verder helpen. Hoe staan ze erbij?
×
×
  • Create New...