Jump to content

midnight fantasy

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About midnight fantasy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zoals hier al vriendelijk is gezegd, begin eerst met je in te lezen. Als je echt niet kan wachten begin dan eerst om een paar goei spots te zoeken. Want Wildweg in een bos planten heeft namelijk geen zin. Als de bomen terug bladeren beginnen aan te maken heeft je plant zo goed als geen licht.
  2. kan je op iedere fase 1 groep laten bij zetten, dan heb je al 3 groepen extra. daar kan dan iedere keer 2 lampen op en zit je nog in de veilige zone met de opstartpieken. weet niet hoeveel een afzuiger van die capaciteit gebruikt, maar je kan eventueel een bestaande groep gebruiken waar er weinig verbruikers op zitten.
  3. dan heb je nog welgeteld 31uur en 39 minuten !!!! ziet er veelbelovend uit, zal hier nu en dan eens binnenwippen.
  4. kan ik in plaats van 1 groep van 16 a voor de lichten 3 groepen van 6 a hangen zodat iedere lamp zijn eigen groep heeft? kan dan iedere lamp apart afleggen.
  5. wil zelf eens een groepkas maken voor 3x400 of 2x600 watt. en dan nog de mogelijkheid om alle randapparatuur aan te sluiten + voorgroei ( 3x18 watt). zou de kabels van 2.5mm rechtstreeks naar het kastje van de tuin sturen. daar dan 2x16 A groep hangen. 1 voor de lampen en 1 voor de randapparatuur. de 1ste groep voor de randapparatuur wordt dan verdeeld over aantal stopcontacten. dan wordt de 2de groep geleid via een schakelklok voor de lampen. die dan naar een relais gaan. en na de relais zou ik een schakelaar in de kast hangen, zodat ik eventueel 1 of 2 lampen kan uitschakelen. en zouden dan rechtstreeks naar de VSA gaan (geen stopcontact nodig) of kan ik in plaats van de schakelaars beter 3 groepen van 6A nemen voor iedere lamp dan 1. klopt dit wat? en iemand die een aansluitschema kan maken?
  6. komt er nog een een update? ziet er super uit.
  7. is een oud huis en vroeger was een aarding niet verplicht. maar zal eens naavragen of de energieleverancier aarde meelevert. @ whazzup de aardingslus leggen ze onder de fundering rond het huis en komt dan toe in de meterkast.
  8. misschien een domme vraag. maar wat moet je doen als je geen aarde hebt. heb dus geen aardingslus onder de fundering liggen. is hier een andere oplossing voor?
  9. heb nu kweekje in een gewoon kastje, ook micro met spaarlampen. maar ben nu terug van plan om onder de dakspanten hokje te bouwen. was er vroeger eens mee begonnen maar vond het iets te klein. maar nu met jou hokje te zien is het best mogelijk. mijn maten zijn 120cm hoog, 130cm diep en breedte nog niet bepaald.
  10. hey peter ziet er super uit. was ook eerst van plan om in zo een ruimte te werken, maar leek me achteraf dan toch te klein. wat zijn de maten van jou ruimte? respect man, alles mooi afgewerkt tot in de puntjes. Grtz
  11. oke zal zeker verslag zetten. kan alle hulp gebruiken. maar zal maar voor achter de vakantie zijn of op het einde, ga een paar weken op reis.
  12. ben nieuw lid hier, heb al enkele dagen hier zitten rondneuzen voor meer informatie te vinden. echt een supper goede site. zal gouw starten met mijn eerste kweekje wanneer ik zaadjes heb gevonden. (zaadjes gezocht nog) en kom de belgen hier meetje versterken.
×
×
  • Create New...