Jump to content

Bloody

Members
  • Content Count

    229
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bloody

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ruilen zonder huilen doe je met Bobojonko & Carpe Diem. probleemloos verlopen.
  2. mooie plannen, veel succes btw, die dr grinspoon hoort er zo uit te zien. is een laag opbrengende sativa. is dure wiet in de shop!
  3. Een 3,6 of 4 liter pot, met special mix + 1 buffertablet. Alleen maar water geven
  4. Nice.. 18 tot 20 1000watt bulbjes dr in . Hoe hoog is zo'n oplegger? edit: zie nu dat ze dimmable tot 600w zijn..
  5. thanx, ja hoop ik ook. maarja, niet geschoten is altijd mis toch? hoop ook dat de zon weer ff paar weken gaat schijnen! de plante kunnen het gebruiken.
  6. nee, dit was een andere spot. die met die balk erin heb k laten vallen natuurlijk. wel weer wat ervaring opgedaam met buitenkweek dit jaar, hopelijk volgend jaar mooie oogst de blueryders rotten zowat weg met al die regen. de purple typhoon blijf enoorm fluffig, en de oldfarmer nepal van 2,5 m hangt ook zowat aan de grond.. volgend jaar beter!
  7. Wegens bepaalde persoonlijke omstandigheden kon ik niet naar mijn spot. vandaag wel even geweest, en dit is wat ik aantrof: boswachtertje heeft huisgehouden denk ik.. *einde 1e guerilla kweek *
  8. @ Buble, dan ben jij altijd de goeien in uniform tegen gekomen. maar uit eigen ervaring weet ik, dat er veel eikels zijn! en dan heb je nog de mensen zoals ik (en veel meer) met autoriteits problemen, die deels voortkomen door confrontaties met 'de kl00tzak' in uniform. Die hun taakomschijving op een eigen manier toepast..
  9. Ik ga je volgen PF! lekker brutaal gaat ze wel genoeg licht krijgen achter die ton?
  10. woow, kut man! it's all in the game.. Je hebt nu tenminste al iets ervaring opgedaan, kan je het volgend jaar 10x beter aanpakken, toch? sterkte.
  11. Hey, leuke plantjes man. ziet er goed uit. Hoop dat ze goed te roken is!
  12. Zo,.. weer ben nog beetje aan het bijkomen van me vakantie maar was natuurlijk nieuschierig, en ben naar mijn spot toe gegaan. Foto's zeggen wat meer: beetje slechte overzicht foto: Royal Danes: En nog een Henkes Loland: Valt niet zoveel over te vermelden, behalve dat ze op t moment wat te naat staan denk ik, maar ik blijf met smart wachten op de zon ! ohjah, er was nog gevraagd naar close up. k heb het geprobeert met nieuw cameraatje. (de andere grote heb ik gesloopt tijdens guerilla spots zoeken ) in de tuin: de paarse typhoon: En de Blueryders staan er ook nogsteeds: en de man die 1 vrouwtje een lekkere facial mag geven: Dat was 't weer voor voorlopig, tips, trucs, opmerkingen e.d. zijn welkom! (Edit: hoe moet ik voeding geven aan de purple typhoon, ze staat in 25 liter special mix. ik heb Canna bloeivoeding, maar enkel binnen gebruikt..en gebruik alleen ec meter) Aju
×
×
  • Create New...