Jump to content

Blowmesuf

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Blowmesuf

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 01/18/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Na een tijdje te zijn weggeweest hier een kleine update van de 2 white grapefruit's in de tuin
  2. Blowmesuf

    Kweek 2013

    Dezelfde soortjes als vorig jaar Easy-Sativa Maroc 2 freebees: White Grapefruit Alles van Femalseeds
  3. ff kleine update er zijn niet veel veranderingen, de dames beginnen nu eindelijk te groeien... je kan zeker merken dat de natuur gewoon dik een maand heeft stil gestaan, vorig jaar rond deze tijd waren de dames al minstens 1,50 m white grapefruit ES de WG doet het zoals je ziet redelijk, maar de ES gaat moeizaam voort... rest van de foto's van de andere locatie volgen eind van de week. Cheers!
  4. Zo maar weer is een update... Heb toch maar besloten om er 4 in de tuin te zetten ipv van 2... 2 in de volle grond (die momenteel beetje stress hebben) 1 in een 20L pot en 1 in een 50L bak. De 10 andere dames waarvan er nog 6 in hun hok staan gaan begin volgende week naar de andere locaties waarvan ik er 2 guerilla zet. Waarom maar 2, komt doordat al mijn planten 3 jaar geleden gejat zijn... hier even wat foto's van hoe ze er nu bij staan: De white grapefruit met duidelijk voedingstekort: De ES in de 20L en de 50L bak De overige 10 waarvan 6 in het hok Oja... hier nog een vensterbank plantje: auto kush Iedereen een fijn weekend toegewenst!
  5. Dankjewel Pietjepuck De C99 van femaleseeds is ook een aanrader! Grote plant met hoge opbrengst.
  6. Ja het is misschien een beetje hoog gegrepen maar we gaan ons best doen!
  7. Blowmesuf

    kweek 2012

    Easy-sativa + Maroc van Femaleseeds
  8. @ Nesta/Blowsterke Ja waren mooie struiken vorig jaar, inderdaad hopen op een mooi zonnig 2013! @ Bluebloomer Het is een oud keukenkastje wat ik in ze geheel heb gekocht bij de kringloop winkel voor €5 Ik wil dit jaar sowieso de 3kg halen, als het net zo mooi wordt als vorig jaar moet dat zeker lukken. De easy-sativa's brengen makkelijk 300gr per plant op in de volle grond nog wel meer, een kameraad van mij had een maroc in de tuin en die leverde maar liefst iets meer dan 500gr op! Dankjewel voor jullie reacties en voor jullie ook een mooi 2013 gewenst, meer foto's volgen binnenkort
  9. Hallo mede kwekers, Dit jaar heb ik 2 soortjes die me afgelopen jaar goed bevallen zijn, welteverstaan de easy-sativa en de maroc van femaleseeds. 8x easy-sativa 4x maroc 2x white grapefruit (freebees) De 2 freebees komen in de tuin te staan, de rest op een andere locatie. 2 maand geleden een voorgroei kastje in elkaar geknutseld en de plantjes zijn nu groot genoeg om buiten te gaan spelen. keukenkaste gekocht bij de kringloop winkel, beplakt met radiator folie, 5 tl lampen van 18w De 2 freebees heb ik nu in de volle grond staan Hier nog een foto van afgelopen jaar tijdens het oogsten, al met al toch nog 1,5kg van 5 planten
  10. de blauwpetten waren inderdaad te laat maar wij ook.... de planten waren al weg gehaald door iemand anders ( allemaal deense soortjes die al vol zaten met dikke toppen)
  11. hallo, mijn naam is blowmesuf ( blow al een half jaar niet meer maar goed ) ik ben al een jaar aanwzig op het forum, maar nog niet voorgesteld, dus bij deze. Groeten blowmesuf.
  12. Blowmesuf

    Santa maria's

    ze staan pas sinds begin juli
×
×
  • Create New...