Jump to content

greenlover

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About greenlover

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoi mensen,bedankt voor de hulp en de tips , en heb er eens goed over nagedacht. Zoals ik bezig ben is dit echt klooien ,ivm plaatsgebrek en zo,inzuigen van de tent , helemaal slecht begonnen,extreme temperaturen,'k hebt het echt helemaal gehad. Alles eruit getrokken,lichtje uit ,tentje toe. Zal voor binnen eindje zijn,eerst kijken voor de DR-120,zal al hemels verschil maken. Nu moet ik de ventilator ophangen,dan kan ik hem neerzetten,en in de hoogte zou ik met de DR-120 ook al een héél eind verder komen. De tent die ik had was bedoeld voor andere ruimte i.v.m betere temperaturen,maar dit bleek niet te werken.... Met veel spijt in het hart,een verloren begin van een ronde. Maar liever 2 weken verspelen,dan een ganse kweek klooien,die dan toch op niets uitdraaid.... Tot binnen eindje ,en nogmaals hartelijk dank aan iedereen voor de nuttige tips en hulp,heb héél wat bijgeleerd,waarvoor dit ook wel bedoeld is Veel succes luitjes!!
  2. Ok ,thx , Bij deze volg ik je raad op en duimen dat het hun morgen wat beter af gaat Greetzzzz.
  3. Thx 4 info , Ik heb de plantjes gewoon verpot in een smartpot,en gewoon klein beetje ingewaterd.Geloof nog geen half litertje per pot. Nu krijgen ze dagelijks 2 x een halve liter. Dus gewoon die 5 liter de tent in ,en eventueel nog litertje op de bovenkant? Mvg
  4. Ok Lostchild ,is het dan de bedoeling dat de aarde het water opzuigt? Om dat ik me probeer in te beelden dat de worteltjes van die plantjes nog niet zo groot gaan zijn,en me niet kan inbeelden dat die al water zuigen?of heb ik het fout? De smart-pots zijn 26 liter. Mvg.
  5. Ok,thx voor de nuttige tips. Dus als ik goed begrijp mag ik zeker 1 liter water geven per smart-pot? Mvg.
  6. Nog eens een update van de dames Temperatuur nog altijd moeilijk beheersbaar op 400 watt,dus dimmen we maar in de warmste uren naar 300 watt. Inblaas is passief.Ik denk nog enkele watertjes te moeten door zwemmen. Dit wordt wel de eerste en laatste kweek denk ik in de DR-90 , daar ik niet had verwacht dat dit zo zo gaan inzuigen..... Of kan iemand me helpen iets improviseren met plastiekbuizen om dit tegen te gaan?? Alle tips zijn zeker welkom. Plantjes krijgen 2 maal per dag water i.v.m de hoge temperaturen in het tentje. Voedingslijn is van Plagron . Momenteel krijgen ze : wortel stimulator,pure enzym ,en dit sapje wordt afgezuurd op PH 6.0 met de Lemon kick . Hier bij nog een foto update . Miss wordt dit toch nog geen Scrog,en wacht ik af tot ik eventueel een andere tent heb,dacht aan de dr-120. En hier nog een achterkomertje waar ik bij twijfel. Alle tips en reacties welkom
  7. En super service ,mag wel gezegd worden Lostchild. In ieder geval nog eens dank voor de tip!
  8. @Beaker : geen probleem hoor ,neem je echt niets kwalijk man . Miss kon ik hier wel iets bijleren ,want dit doe ik nog dagelijks. Geen excuses man!! Greetzzz.
  9. Ok,ga ik zeker doen lostchild. @beaker : Waarom is deze soort niet geschikt voor Scrog?Leer altijd graag bij? Mvg.
  10. Hoi , Ben bezig met een eerste kweekje,en ben gestart met Green Poison F1 Setup : DR-90 ,Evsa :Digistar 600 ,gedimd op 300 watt (ivm met de hoge temperaturen) Ik had enkele vraagjes : Indien je kweekt uit zaad is een temperatuur van 30-31 graden nefast voor de groei? ( in de natuur kan het inmmers ook oplopen? ) Iemand ervaring met Green Poison F1? Bedoeling is om te werken in Scrog. Kan iemand me tips geven i.v.m met de hoeveelheid voorgroei? Greetzzzz. Foto's volgen indien ik vind hoe ik dit hier op een deftige manier post.
  11. Hoi BBB , Ook niet voor de ventilator en kacheltje?Dacht dat dit kon dienen als extra beveiliging? Ik weet dat er op de lumatek evsa een beveilig zit (die zou dus op een gewoon schakelklokje mogen) Op de fan controller (DV-11-T Davin zou die ook zitten ( hoeft niet meer apart dan voor de afzuiger? )want denk op de afzuiger zelf zit geen beveiliging? Mvg.
  12. Bedankt voor de tips mannen. Zal nog efkes zoeken zijn naar het soort zaad (hou van haze,maar waarschijnlijk niet haalbaar in deze setup). Ik had ook zitten denken aan de Heribei van Sannies (kan ook indoor worden gekweekt) Want in de hoogte ben ik gelimiteerd,en weet bij god niet hoeveel voorgroei enzo. Ik had berekend : 1M80 - 40CM (--->lamp) = 1M40 - 30 CM (hoogte potten) = 1M10 grog geschat... Met scroggen heb ik totaal geen ervaring,dus wordt dit de eerste keer,want dit moet wel de bedoeling worden. Ik vraag me enkel af of zo'n netje wel goed is ,of waardeloos (ivm stevigheid) En is het mogelijk een kleine 200 g te oogsten ? Mvg.
  13. Thx Lostchild voor de vlugge reactie Bij deze uw aanraden gevolgd,en lamp veranderd naar Gavita. Thx!
  14. Hallo growerkes , Heeft iemand ervaring hier met 1 plant in grote pot , in Scrog? Tent : Dr90 Lamp : 400 watt. Of beter 4 plantjes ivm opbrengst? Mvg.
×
×
  • Create New...