Jump to content

StAmpende Stumper

Members
  • Content Count

    261
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About StAmpende Stumper

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik volg deze ook omdat ik in een ver verleden ook met steenwol slabs werkte maar nooit een goed resultaat behaalde. Ben vooral benieuwd of je ze mooi groen weet te houden.
  2. Zijn het stekken? Dan denk ik dat ze in het begin te nat hebben gestaan!
  3. StAmpende Stumper

    Sugar Punch

    Sugar Punch
  4. Ziet er zeker goed uit Ik probeer me er in te verdiepen om ook eens een kweekje uit zaad te doen in plaats van stekken maar er is weinig aan concrete verslagen te vinden hierover. Na al veel gezocht te hebben hier en via google blijf ik toch met wat vragen zitten: 1 Als je feminised zaad neemt hoe groot is de kans toch mannen er tussen te krijgen 2 Hoe groot is de kans hermas te krijgen In beide gevallen moet ik er niet aan denken zaad in mijn toppen te krijgen, wat me onlangs met wat buitenplanten is overkomen 3 Hoeveel langer duurt een kweekje uit zaad ten opzichte van een kweekje met stekken
  5. Ha die Riesje. Welom back en succes
  6. Tja, het inwateren klinkt ok dus kan je dit niet als de oorzaak zien. Ik blijf dit in de gaten houden, ben wel benieuwd of het probleem gevonden gaat worden. Wens je er succes mee!
  7. Je zei eerder dat het geen overbewatering kan zijn. Ik heb precies hetzelfde gehad, lopen zoeken wat de "vergiftiging" kon zijn en alle verdachte materialen verwijderd. Zelfs het zeil wat buiten mijn hok op de zolder lag. Niets hielp en bleek achteraf toch echt een te nat medium te zijn op het moment van startblokken zetten op de slabs. Vertel eens precies hoe jij te werk gaat voor/tijdens het zetten van de stekken op de slabs.
  8. Je hebt ze eruit gegooid. Hoe waren ze geworteld en hoe zagen de wortels er uit?
  9. Ben wel eens nieuwschierig hoe je inwatert (start) want ik had precies dezelfde problemen zowel op steenwol als daarna cocos. Ook hier werd aan vergiftiging gedacht maar na van alles en nog wat hetgeen verdacht was te hebben verwijderd bleef het probleem. Wat bleek achteraf: Ik startte veeeeeeeeeel te nat op het moment dat de doorgewortelde stekjes met startblok op de slabs werden gezet.
  10. alleen de wortels groeien maar aan Hoe weet je dit?
  11. Als je echt voor Hanna wil gaan zou ik de combo nemen maar ik ben zelf beter te spreken over de bluelab. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...h+meter+stumper Heb ze overigens nog steeds beide in gebruik.
  12. Ik lees eigenlijk dagelijks op het forum maar reageer niet al te vaak meer maar hier wil ik toch even wat kwijt. Als Henkie verklaart niets met dit hok van doen te hebben dan vraag ik me toch af hoe het mogelijk is dat er wel enige gelijkenissen zijn tussen het netjes bedrade hok (hoewel ik hier ook een aantal kroonsteentjes zie) van Henkie en de chaos in het hok van dit topic. Zo zie ik exact dezelfde (rode) stekkerdozen en ook nog eens exact hetzelfde opgesteld. Als ik het goed zie ook dezelfde voorschakelapparatuur en redelijk op dezelfde wijze opgehangen. Ook hetzelfde opgehangen dubbele wandcontactdoos onder de rode stekkerdozen met hierin eenzelfde langwerpige stekker valt mij op. Is dit niemand opgevallen dan? En wellicht zijn er nog wat vergelijkingen die mij zo snel niet op zijn gevallen.
  13. .... en bij elkaar dan zijn de reflectors (aan de bovenzijde) naar binnen gedrukt?
  14. Ha die Riesje, Stumper is er ook nog steeds. Lees (bijna) dagelijks mee, reageer soms Stumpie.
×
×
  • Create New...