Jump to content

sensi star

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About sensi star

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Nibiru
  1. Oproken natuurlijk ;-) En dat valt toch best mee, 2 gram per maand ?
  2. Het gaat ook niet om grote hoeveelheden en als je met de meute mee loopt en bij voorbaat zorgt dat de detector niet piept, riem en horloge af, zakken leeg zonder dat ze er om hoeven te vragen valt het allemaal wel mee, in het hoogseizoen bedoel ik dan. Intercontinentaal wordt een ander verhaal ! ;-)
  3. Ik geef er helemaal niks om wat jou lijkt, jij vraagt, ik antwoord, sterker nog,... Ik zit er :-) Btw, ik zou het gewoon niet doen, lekker thuis blijven zitten met je hashjointje dan !
  4. Ik ben in griekenland op het moment en heb 4gr gemalen wiet meegenomen in zo'n oldschool potje voor fotorolletjes. Deze stop ik altijd in het koffer in een toillettas tussen de douchegel en andere lekker geurend spul. Dit doe ik elk jaar al 10 jaar lang en heb 1x controlle gehad, dat is ff zweten maar ze hebben het niet gevonden. Eigen risico, ik moedig je niet aan maar met al die vakantiegangers is het zoeken naar een spelt in een hooiberg. ;-) Yamas !!
  5. Voor degene die het gemist hebben,.. Vanavond om 22:45u op Canvas nog een keer. Grt.Sensi*
  6. sensi star

    opgerold

    Is dat zo Knakenpoetser ? Het zal dan wel gedoogd zijn in Be., een kennis van me heeft afgelopen jaar bezoek gehad. Tentje met 2x600w klaar voor de start, bedoeld om cactussen en succulenten van zichzelf en z'n moeder te laten overwinteren was zijn excuus. Succulent is een moeilijke benaming voor vetplanten en dat kwam dus vrij overtuigend over, zeker nadat hij zijn collectie heeft laten zien, na het wensen van succes zijn ze vertrokken en tot op heden heeft hij niks meer vernomen. Hij is ook niet meer van start gegaan omdat hij weet dat hij verlinkt is maar niet weet vanuit welke hoek de NSB praktijken zijn uitgevoerd. Edit: @ Topicstarter, je zal wel flinke schade hebben, en zo niet, dan toch ! Die zogenaamde aannemer trok ik toch een poot uit figuurlijk gezien, als ze hier door de muur komen door een "foutje" van de aannemer,.... T$jing...T$jing...!!
  7. Sugar Royal is de Topbooster van Aptus zogezegd, dit kan goed samen met Greensens. en basisvoeding maar let dan wel op je EC, volgens mij heeft Plagron de G.S. aangepast want ik ken alleen maar de dikkere versie, de vernieuwing heeft iets te maken met de verhoging van voeding in G.S. dus een hogere EC en voor gebruik in bewateringssystemen omdat het vloeibaarder is. Ik zou er verder geen producten van Aptus doorheen mengen misschien wel enzym+, maar met de lijn van Aptus kan je wel beter sturen dan met de twee bovengenoemde Plagron producten. Eigenlijk weet ik niet precies wat je hebt staan van Aptus en welke basisvoeding je hebt van Hy-Pro, de Terra of A&B ? Grtn.Sensi*
  8. Dit gaat redelijk goed met schermgaas, we hebben dit zelf gebruikt voor in de serre. Alleen als het bewolkt was haalden we het eraf en weer erop als de zon schijnt, zo blijf je wel bezig.
  9. Licht hoeft eigenlijk niet eens, maar geen week in een gesloten doos laten staan. Het belangrijkste is dat de pluggen niet uitdrogen en dat je de lv op peil houdt. Komt wel goed, is maar een dagje. Groet Sensi*
  10. Hahaa, ik weet niet wat je allemaal leest, maar ik vind je wel grappig.
  11. Op Nederland 3 van 20:55 tot 23:00 uur documentaire Hij is jong gestorven, 36 jaar oud, en is inmiddels meer dan dertig jaar dood. Maar zijn muziek en ideeën leven overal in de wereld krachtig voort. Bob Marley had enorme reggaehits, zoals No woman, no cry en I shot the sheriff en was een belangrijk voorvechter van het rastageloof. En nu is er dan eindelijk de definitieve documentaire over de legendarische reggaezanger. Documentaire van Oscarwinnaar Kevin Macdonald.
  12. Bij Growcenter Noord heb ik extra dikke folie besteld, 6 euro per meter geloof ik.
  13. Klopt als een bus ! Maar één ding vergeten we,.. Net als drank is het gross erop uit om zsm aangeschoten te voelen het maakt niet uit wat er gezopen wordt. Zo is het ook met wiet, de meeste proeven het niet, waaronder ook ik niet, misschien omdat ik het met tabak rook maar misschien proef ik het als ik het puur rook ook niet. In ieder geval... een mening is een mening zoals smaak, smaak is. Bannen ? Waar is Boefje als je hem nodig hebt !
×
×
  • Create New...