Jump to content

John Koe

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About John Koe

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. je hebt voor condens water, opvoer pompjes die aardig betrouwbaar zijn. opvangbakje en vlotter zit er bij ingebouwd. je kan een 25mm slang er op aansluiten stekker erin en klaar. ik zet ze alsnog boven in een vat vast wat ik verder niet gebruik just in case.
  2. Ja dat is ook zeker waar, ik ga dimlux nu een mail sturen. bedankt iig
  3. Bedankt voor de reactie's maar zoals ik zal zei is de High dim niet weg te krijgen bij 1 van de kastjes. en dan bedoel ik niet dat ik niet begrijp hoe ik de error event kan wissen, en uiteraard kijk je eerst in de handleiding of je iets over het hoofd hebt gezien(al had het erin gestaan is dat natuurlijk minder moeite dan een topic openen). Ik vroeg me echt af of je alle ingestelde waarde etc. kon resetten naar een punt waarop het voor de software een "nieuwe start "is. Een soort algehele reset dus. Het lijkt op een soort storing, kom er altijd uit met de maxi controller's gebruik ze al jaren. Ga de maxi omruilen, dat is de kortste klap denk ik.
  4. Ik vroeg niet om een link naar de handleiding waar het antwoord op mijn vraag niet in staat
  5. hallo, ik heb een gebruikte maxi controller aangesloten waarbij in de andere ruimte een High dim heeft plaatsgevonden. Nu, in de nieuwe ruimte is de 'H' op het standaard licht scherm niet weg te krijgen en zorgt de controller voor problemen(temperatuur is in orde). Zonder reden, slaat de controller alle verlichting uit (1000w dimluxen) en krijg ik ze soms ook niet meer aan. Het mooiste lijkt mij om de controller volledig te resetten en een nieuwe start te maken. Weet iemand hoe? Het lijkt heel erg op een bug naar mijn idee, ik heb namelijk nog een controller die uit precies dezelfde situatie komt die het wel goed doet. Thanks
  6. iid je hebt gelijk, ik bekeek het verkeerd(uitgaande van dat de pre-heat en cool-down functie ook ter beschikking was )
  7. Al gevonden, ik kan het waterlekkage sensor draad gebruiken dat is een stuk langer.
  8. Opticlimate thermostaat draad, kan deze gewoon verlengd worden met de zelfde dikte draad? wil hem een meter of 3 langer hebben.
  9. tuurlijk heeft spoelen wel te maken met voeding in je substraat, vroeger spoelde iedereen zn ec toch uit zn mapito. Dat je spoelt om je ph omlaag te krijgen dan nog verandert je ec, dan heeft het dus verband en met elkaar te maken. Dat iets niks kost betekent voor mij iig niet dat je het hoeft te verspillen, daar moet iedereen zn eigen invulling maar aan geven. Ik water zelf ook in met ec 2.5 ph 5.5 gaat prima, planten blijven mooier groen strekken niet en kroontjes zijn donkergroen. dat heb ik met een e.c.van 1.4 bijvoorbeeld niet. @johhny sack Rfx? wat is dan de waarde van je kraanwater?
  10. @PH Waarom iets droog laten trekken?
  11. @boef Laag ?1.2? @noob spoelen vind ik zonde, waarom zou je voeding wat je er eerst in gooit weer uit gaan spoelen is toch zonde? vind spoelen net als ''omwoelen'' zonde van de tijd.
  12. Wat geven jullie op het einde van een draai? ben gewoon geintereseerd. Zelf geef ik klein beetje a/b stikstof en enzym de laatste week. Omdat? de plant de laatste P en K eruit verbruikt en de N er inzit voor de volgende ronde.
  13. als je zo druk maakt om dat water, pak je toch een terugkoeler(ookvanairsupplies) en hergebruik je het weer.
  14. Die zon's op en ondergang moet je nooit gebruiken, is echt iets waar een plant geen reet om geeft
  15. John Koe

    Co2

    ik zou geen split unit nemen, je hebt dan alsnog een warmte uitblaas. afgezien van de bloedhete nederlandse zomer lijkt me dat raar de rest van het jaar
×
×
  • Create New...