Jump to content

Evert de verdamper

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Evert de verdamper

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo damperstampertjes, Evert zit weer een haas te verdampen in Praag ,en over 3 weken weer, heb ik gehoord. Koppen kun je het beste kopen via de speciale shops, zie de verdampersite. Deze zijn goedkoper dan via de internetverdamperwinkel. Bij een meeting in Any Time of Any Day staan er vele verdampers klaar voor gebruik en kunnen we onze luxe verdampers thuis laten. Kunnen we ook eens gaan kijkken in Baba, Happy Feelings en Dolphins, of Katzu, daar zijn ook verdampers voorradig voor gebruik. Je mag alleen niet meer dan 5 gram bij je hebben in de shop, anders loopt de shop kans gesloten te worden. Een bijeenkomst in Tilburg met extra de verdamperverdamperweetjetafel van 3 stuks moet ook lukken. Wel ruimschoots van te voren afspreken met Evert, want hij is/zweeft altijd weg en onderweg. Uitteraard is elke plek goed met de verdamperverdamperweetjetafel van 3 stuks erbij moet het gaan. Veel succes en jullie weten dat alle andere vaporisers veel beter zijn, want die hoef ik niet te maken! En jullie weten ook ondertussen dat er met minder werk meer gedampt kan worden en ik ben tenslotte ook maar een simpele gebruiker. Vrijdag gaat Evert terug Zaterdag dampt hij op het 10 en 25 jarig bestaan van Splif 21.00 tot 03.00 uur em zondag van 12 tot 21 uur op het regeaplasfestival in Zoetermeer, en maandag werken ofzoiets. En niet te vergeten: Hartelijk bedankt verdamperstampertjes voor leuke en gezellige groene tijd die we hebben mogen doorbrengen. Sorry als ik snel weg moest, maar dat is jullie schuld , moet soms werken, maar dampen is lekkerder. Een verdamper werkt 24 uur per dag zonder problemen, nu ik nog. Tot spoedig en de groeten uit het oosten. MMMMMMMMMMMMMMMMMMM lekkere dampjes!!!!!
  2. Fijnstof is niet fijn en komt zover ik weet vrij bij het maken en verwerken van grondstoffen naar het eindprodukt. Daarom worden een hoop produkten in arme landen geproduceerd, alwaar men het niet zo nauw neemt met de gezondheid van de mensen. Mij is laatst nog verzekerd door de man die het element en het materiaal zeer goed kent, dat er niets vrij komt bij het verdampen. Uiteraard hebben wij het hier over het verwarmingsdraad. Binnen kort kom ik hem weer tegen en zal ik je fijnstof probleem bespreken. Het lijkt mij vrijwel onmogelijk om van een draad weer de grondstof te maken. Ik zou maar met een gerust hart gaan dampen en slapen. Hoewel de heksenjacht op marihuana en hun gebruikers door deze regering met zijn VOC-mentaliteit, toen werd je ook vervolgd bij gebruik van kruiden, mij soms wakker houd.
  3. Je kan bijvoorbeeld kontakt opnemen met Evert de verdamper. Ik weet dat hij het eruit haalt, of dat je in ieder geval een nieuwe pot kan krijgen tegen reparatieprijs. Nu heb ik gehoord dat Evert deze week weer in Tsjechie zit, maar volgende week is hij weer terug. Bel effe met 06 22220590 en dan kan je een afspraak maken met hem.
  4. Ik weet dat de verdamper werkt en dat je in principe aan 1 pufje, welke je 20 seconden in je longen vast houd voldoende is. Het gaat natuurlijk ook om de wiet die je er in stopt. En hoe groot de stukjes zijn. En hoeveel. Ja je kan je wiet weer meerdere malen gebruiken, even in de hand gooien en nogmaals verkruimelen en terug in de kop, als het niet meer smaakt werkt het toch nog. Er blijven altijd een gedeeltes van THC, CBD en CBN achter, want dit verdampt op en hogere temperatuur als de smaak. Ik wens je dan ook nog veel dampplezier.
  5. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Nee ik ben niet kwaad te maken en Jensen moet effe wachten, maar zondag bij spuiten en slikken leer ik ze verdampen. Tot later en je weet het ik ben een gewone gebruiker en werken moet leuk blijven, daarom zeg ik altijd dat andere vaporisers altijd beter zijn. Helaas zijn er over de hele wereld dopegebruikers die mij proberen anders te laten denken, zij beweren dat de verdamper het beste is. Al deze meeltjes hou ik dan ook lekker voor mijzelf, hoewel mijn mededirecteur denkt dat het beter is om ze op onze site te zetten. Maar ja wie zou al deze drugsgebruikers nou geloven?????? Tot later en je bent als "onderzoeker" van harte welkom bij Legalize, we hebben nog een paar medewerkers nodig met een groen hart en verstand.
  6. Het element is prima, niets mee aan de hand. Ziet er goed uit. En ja als het heel donker is zie je dat de draad een klein beetje gloeid. Juist omdat hij maar een heel klein beetje gloeid kan je zien dat de draad niet echt heel heet wordt. Doordat de draad niet echt heet wordt is de temperatuur te laag om eventuele schadelijke stoffen uit het metaal te doen vrijkomen.
  7. Ik heb met de makers van het materiaal gesprokenen weet waarvoor het gebruikt wordt en ik heb geen testen gedaan gelijk de Vulcano, ook heb ik nooit geadverteerd of een korting gegeven van 100 euro voor hetzelfde apparaat. Mijn verstand en kennis over materiaal is voor mij voldoende om iets te verkopen waarvan vele wetenschapers met mij vinden dat het niet schadelijk is voor de gezondheid. De firma's waar ik mee gesproken heb hebben wel onderzoek gedaan en ook de goedkeuring gekregen om het in de voedingsindustrie te gebruiken. Juist vanwege de lage temperatuur van de draad heeft men mij verzekerd dat er geen stoffen konden vrijkomen. Omdat ik ook nogal kritisch ben heb ik op meerder plaatsen dit probleem besproken. Schadelijke ionen krijg je binnen bij het verbranden van je dope en door te lopen in de stad in de uitlaatgassen. Mochten honderd pagina's onderzoek betaald door de Vulcano jouw een vertrouwd gevoel geven dan moet je een vulcano kopen, ik heb gehoord dat er stofdeeltjes in de condoom/zak komen. Mocht je een zakverdamper/groene long, zoals gebruikt bij Jensen, willen hebben dan wil ik je die niet verkopen, omdat bij het vullen van - en het zitten in de zak de kleine deeltjes weer gaan samen klonteren, hetgeen niet bevoordelijk is voor je gezondheid. Je zit bijna altijd oude damp te inhaleren, alleen de eerste puf is vers. Hoe leger de zak, hoe ouder/smeriger de damp. Ik wens je dan ook veel succes.
  8. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ik vind het jammer dat jij denkt dat mijn onderzoeken niet voldoende zijn. Hoe zou jij hier onderzoek naar doen???? Mijn methode is om andere mensen met verstand van zaken te benaderen en met hen te communiceren over het probleem. Mijn achtergrond kennis is HTS WTB en HBO-chemie. Om je een idee te geven dit onderzoek van mij m.b.t. de schadelijkheid van het verwarmingselement heeft een paar jaar geduurd en in verschillende landen zijn mensen benaderd. De reden om over te stappen naar een standaard keramischelement is volgens mij omdat deze kleiner zijn makkelijker te fabriceren en dus goedkoper zijn. Wij maken de elementen zelf dat is veel werk en dus duur.
  9. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Er zijn nog goede koffieshops waar eerlijk wiet te krijgen is, maar dankzij de politiek is er nooit een fatsoenlijke achterdeur geregeld, waardoor er dooien vallen en er criminele zich bezig houden met het vergiftigen van de wiet. Indien de wiet niet goed is kan je van alles binnen krijgen. Wij adviseerden om de oxidatie er af te borstelen, omdat wij daar zelf goede ervaring mee hadden, maar als men dat niet doet dan blijft het erop. Ook ik had deze overlast vast gesteld en daarom zijn wij overgestapt van het hardsolderen op puntlassen. Uiteraard mag je vriend mij bellen en een afspraak maken om een nieuw element in zijn verdamper te krijgen. Ik test de verdamper dagelijks, maar test jij alles waarvan iets wordt gezegd, of ga je er soms ook vanuit dat niet iedereen liegt? De wetenschap dat door verbrandingsresten neoplasma malignum kan ontstaan heeft mij er toe gezet om te gaan dampen.
  10. Hallo hier Evert nog effe. Wat ik doe is de oude uitgedampte wiet, zonder smaak, op de bodem doen. Hier bovenop de olie of stuff. Effe een paar halen nemen en dan hetgeheel in je hand doen en weer verkruimelen. Hierdoor gaat de stuf/olie om de oude afgedampte wiet zitten en heb je zelf weer verse wiet gemmaakt. Dit weer in de kop en je kan weer lekker dampen. Ditgeregeld herhalen totdat je "nieuwe wiet" weer oude wiet is geworden.
  11. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier 1) De nikkelchroomdraad die wij gebruiken wordt eerst op 24 volt gezet zodat hij roodgleoiend is en oxideerd. De firma die het draad verkoopt gebruikt dit soort draad ook bij de levensmiddelenindustrie. Mij is verteld dat hier geen toxische dampen plaatsvinden, bovendien wordt het element niet roodgloeiend, maar blijft op een veel lagere temperatuur, waardoor er geen toxische dampen zouden ontstaan is mij verteld door deskundigen. 2) Indien je element begint te verkleuren verzoek ik je om kontakt op te nemen. Er zijn een aantalelementen gemaakt m.b.v. Zilversolderen hierbij werd ook borax gebruikt, dit kan het probleem veroorzaken. Tegenwoordig worden de elementen met een puntlasapparaat gemaakt waardoor er geen oxidatie meer zou mogen ontstaan. 3) Geen idee welk onderzoek verteld dat waterfiltratie slecht zou zijn. Ik ken wel vele ond4erzoeken die vertellen dat marihuana gebruik slecht is. Indien je je water elke dag verschoont dan vraag ik mij af wat er fout kan zijn. Uiteraard geen water gebruiken welke langere tijd stil heeft gestaan en aan verhoogde temperaturen heeft blood gestaan. Dit kan legionelle bevatten. Ik maak mij meer zorgen over de meststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen
  12. De ouwerwetse verdampers met hete luchtpistool zijn nog steeds te koop, maar de 12 volt is makkelijker. Uiteraard blijven voor het model met de hete luchtpistool altijd de glazen onderdelen beschikbaar. er zijn nog ongeveer 75 hete luchtpistolen in voorraad. Met vriendelijke en highe groeten, Evert
  13. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier De meeste zijn in voorraad bij Any Time en Any Day en andere speciale winkels, maar mochten de verdampers daar niet voorraadig zijn dan is er iets fout gegaan. Bel of mail met de Verdamper en wij zorgen dat ze weer snel aanwezig zijn in de winkels en je krijgt een berichtje wanneer ik de verdampers breng en kunnen we elkaar misschien tegen komen.. Helaas kan ik niet overal tegelijk zijn en alles in de gaten houden, dus als jullie willen helpen door bellen of mailen dan wordt dit zeer gewaardeerd. Alvast bedankt voor jullie medewerking, Evert
  14. @Skunkbudd Uit ervaring kan ik je mededelen dat de meeste patienten graag een verdamper gebruken. Je kan op de pagina http://www.de-verdamper.nl/patienten.html hier het een en ander over lezen. Ook begeleiden wij de patienten en is er een mogelijkheid voor een maandje proef. Is dit ook met Aromed het geval?????
  15. De 12 volt verdampers zijn gemakkelijk te dimmen met een simpele lichtdimmer voor de trafo te schakelen. In de praktijk is echter gebleken dat er weinig tot geen vraag naar is en geen gebruik van wordt gemaakt. De verdampers zijn afgesteld op verdamptemperatuur, welke door mijn interne psychometer is vastgesteld. Door je hand bovenop het verwarmingselement te leggen wordt de temperatuur 10 graden verhoogd. In sommige koffieshops zijn enkele verwarmingselementen wat hoger afgesteld, zodat er geen handoplegging hoeft plaats te vinden voor de gewenste hogere temperatuur. Het groen blijft groen bij het verdampen. dit in tegenstelling tot veel vaporisers welke bij veel damp ook bruin/zwarte wiet achter laten. Dat er bij de verdampers soms veel damp vrijkomt komt mede doordat er een vrij grote kop op de verdamper zit en een verwarmingselement welke specifiek voor dit doel gemaakt is. sommige patienten hebben snel veel damp nodig om de misselijkheid tegen te gan zodat de pilletjes nog binnen blijven heb ik geleerd van de patienten. Je kan veel wiet in de kop gooien, maar met een klein beetje werkt hij ook perfekt, maar dan zie je ook geen to bijna geen damp. Begin je met grote brokken dan heb je ook weinig damp, maar met lekker veel fijn groen krijg je veel meer damp. Dit heeft te maken met de oppervlak welke je verdampt. Je moet dus niet alleen kijkken naar hoeveel damp je ziet, maar vooral waarom ontstaat er veel damp. Na het nemen van een paar haaltjes kan je de grotere brokjes weer verkruimelen in kleinere. De binnenkant komt dan naar buiten. Er komt dan ook weer een nieuwe smaakvolle damp vrij. Dit kan je herhalen totdat je zeer fijne "stof"hebt gekregen. Begin je met zeer fijne wiet dan is er ook weinig "herhaling". Het hoesten is vaak te verklaren door gewoon gore longen van de rokers. Door het verbranden krijg je vieze longen. Veel tabakrokers moeten dus hoesten omdat de gore longen door het THC schoon gemaakt worden. Een reinigende werking van marihuana. Bij het kijken naar mensen in de koffieshop die veel damp tot zich nemen moet je niet vergeten dat deze mensen hier ook juist voor komen. Dat hebben ze geleerd met verbranden en het staat stoer om veel damp naar binnen te werken. Het is niet belangrijk om veel damp naar binnen te werken, maar om de damp langer in je longen te houden. Dan kan het opgenomen worden in je bloed en tussen de oren tercht komen. Het is inderdaad zo dat er werkende "THC"soorten zijn die al vrijkomen bij temperaturen vanaf 30 graden. Zo komen de werkzamen stoffen THC, CBN en CBD op verschillende temperaturen vrij. Je moet echter ook niet vergeten dat THC kleurloos reukloos en smaakloos is. Daarom zie je mij zoveel dampen omdat ik op zoek ben naar de THC en nog steeds niet weet of ik het al gevonden heb. De vaporisers die niet door de Verdamper BV gemaakt worden zijn veel beter. Hebben mooie digitale aanduiding en/of een zak en er wordt voor geadverteerd. Het meest belangrijke is dat ik ze niet hoef te maken. I am a user not a producer!!!!!! De zakverdampers zijn ideaal voor mensen met weinig tot geen smaak. Elk haaltje heeft nammelijk zijn eigen smaak. Door deze smaakjes in een zak te stoppen krijg je een "smaak". Alleen de eerste hijs uit de zak is vers en het lekkerste en benaderd een echte verdamper. Daarna wordt het oude damp gebruiken. Hoe meer de zak leeg raakt hoe ouder de damp. In oude damp klonten de kleine deeltjes die je had gemaakt door het verdampen weer samen tot grotere deeltjes, welke het hoesten weer zullen bevorderen. De olieen die weer ontstaan tijdens de afkoeling blijven kleven aan de zak, hetgeen ook weer ten nadele is van de smaak. Er is een MSpatient die nu al ruim 10 jaar de zakverdamper gebruikt, maar hij kan vanwege zijn ziekte nog maar 1 arm gebruiken en voor hem is deze zak een uitkomst. Het grote verschil tussen de 12 voltsverdamper en het hete luchtpistool is dat het 12 voltselement veel makkelijker en geruislozer is. Deze was ontwikkeld voor de patienten onderweg naar ziekenhuis en op de camping. Hier kwamen de buren in het donker te zitten als er met het hete luchtpistool werd verdampt, trok effe te veel stroom. Kan de 12 voltsverdamper nog warmer??? Ja als je i.p.v. de 12 volts trafo een 13,9 volts trafo neemt dan wordt het element nog warmer, maar dan blijft het groen niet groen meer. Waarom is de prijs zo hoog??? Helaas is hij niet hoog, maar dit apparaat is met de mond geblazen en de hand gemaakt van hoogwaardige materialen, door vakmensen die een normaal loon verdienen. Elke verdamper is anders. En de onderdelen zijn te repareren en los te verkrijgen. Mensen met reizers van 6 jaar oud komen een nieuwe kurk halen, omdat de rest nog prima werkt en glas zeer goed en gemakkelijk te reinigen is. Je bespaart ongeveer 40% met verdampen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag en het is mij een genoegen te horen dat er ook hier veel tevreden gebruikers zijn. Mocht U problemen hebben met Uw Verdamper mail of bel en wij helpen U graag. Waar rook is is vuur!!! Rook het puur zonder vuur!!!!!!
×
×
  • Create New...