Jump to content

«Green-Dream™»

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About «Green-Dream™»

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 04/01/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dank u donsigaar ☺️ Dat gaat zeker goedkomen, hoop jullie ervan mee te kunnen laten genieten met mooi beeld en vergelijkingsmateriaal tegen die tijd. Gr.
  2. @ alkaline Dank u☺️ Jazekersss.. Ik ben een echte Indica liefhebber, en omdat ik het ook niet te moeilijk wil maken voor mijzelf zal ik ook beginnen met een Indica(dominant) soort. Ik heb inmiddels een paar zaden al op voorraad. 10 x Og kush 1 x Northern Light 1 x master kush 1 x afghaan 1 x crystal white Alle gefeminiseerd. Bewust voor deze zaden gekozen om hun effecten. Ik wil 2 planten scroggen. Er zal iig 1 o.g. Kush worden gescrogt. Ook van plan een losse og in klein potje op te stellen om lekker op te kunnen expirimenteren. Ik zal proberen van alles wat ik doe later een leuk verslagje neer te zetten. Gr.
  3. Hallo mede cannaseurs. Ik lees al heel wat maanden hier stiekem mee op de achtergrond haha. Nu is het tijd om zelf eens weer creatief te worden. Ik zal me eigen even voorstellen. Nickname : green-dream™ Leeftijd : 30 Stad : Den haag In mijn jongere jaren altijd wat wezen kloten met onze dames.. Dus nooit echt sirieus met klimaat omstandigheden beziggehouden etc. Heb zelf vroeger nooit gerookt, maar een groene bamboe zij ik geen nee tegen. Omdat ik tabak nooit wat vond waren de bamboetjes ook meestal zo goed als puur. Aaafijn... Nu jaren verder, en nog steeds genietende van the famous greens, besloten om eens zelf voorzienend te zijn! Uiteraard had ik daar nu meerdere redenen voor. Belangrijke redenen waren voor mij: 1 Consistente kwaliteit. De ene week krijg je prachtige kush voorgeschoteld, de x erna swaggg. 2 aan en afwezigheid van bepaalde medicinale soorten. Je bent maar overgeleverd aan wat er voor handen is. 3 de uitgaven: Eerlijk is eerlijk.. De meesten van ons zullen in de shop al snel tussen de 7 en 10 euro neerleggen voor een groentje. 4 pesticiden etc: Je zal nooit weten wat je rookt van een shop...misschien zijn je groentjes verrijkt met chemische hulpstoffen om het drooggewicht omhoog te brengen. Behandeld met chemicaliën om ongedierte te bestrijden? 5 criminele organisatie We weten allemaal hoe krom het in Nederland is geregeld met de wetgeving.. Om een lang verhaal kort te maken.. Ik heb geen zin meer om die mooie auto die steeds maar de voorraad aanvult te spekken.. Daarom besloten om nu zelfvoorzienend te worden. Wou dit al langer doen maar is er door omstandigheden nooit van gekomen. Had al een half jaartje een bouwtekening gemaakt om een micro hokje te realiseren. Aa fijn.. 2 linker handen. En piekeren over hoe alles aan te pakken. De reden om zelf het micro hokje te bouwen was voornamelijk omdat ik dit in een beperkte ruimte wou inzetten. Uiteindelijk voor voorlopig toch een ds150w aangeschaft om de drang los te laten en later op een rustiger moment een x een ruimte te realiseren. Inmiddels al 90 % van de spullen binnen, dus hoop ergens binnen 2 weken te kunnen starten. Owhja.. Ik ben trouwens erg geïnteresseerd in het biologisch kweken. Doel zal dan ook zijn om minimaal van synthetische stoffen te moeten bijvoegen in de cyclus. Voedingsstoffen zullen bestaan uit organische resten zoals o.a. eierschalen, bananenschil, koffieprut, gras en jawel.. De keuteltjes van onze konijntjes. Uiteraard zullen er kweekverslagen volgen en zal ik ook de setup ervan plaatsen. Duh groetuh uit 070 😊
×
×
  • Create New...