Jump to content

flitskop

Members
  • Content Count

    89
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About flitskop

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik doe het altijd in de microgolf tot het warm genoeg is ..
  2. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier En de melk eerst laten koken?
  3. Ok als ik wietmelk(choco) wil maken Kan iemand uitleggen -precies- hoe het tewerk gaat? danku
  4. hoi, weet iemand een zeer snel wiet ding? Het moet korter duren dan wietboter te maken. dankuwel EDIT : OF een zeer snelle manier om wiet te gebruiken als je geen tabak of vloei hebt.
  5. Hij bedoelt dat hij niet het heel "tipblaadje" gebruikt maar aleen maar 2/3 omdat het anders te lang is. (niet vloei maar TIP papier of hoe je het noemt)
  6. maakt niet zo veel uit ;iedereen anders zou ik zeggen. maar zeker zijn dat je het van de shop koopt en nie een willekeurige kerel op straat en dan in het zakje 0,3 g wiet in zit en 0,7g andere rotzooi.
  7. flitskop

    Hop Roken?

    wtf 9c/ gram . dan moet je echt zo van die megajoints roken met een paar gram om iets te voelen. ziet er wel cool uit en dan lijk je rijk
  8. Als ik het in mijn bagagekoffer doe ; wordt dat dan gechecked?
  9. Het verstoppen is niet zo'n probleem. maar de geur? Ik heb eens een grammetje ; in zakje , in doosje (zogezegd luchtdicht) in een (zogezegde) luchtdicht potje (waar alles in zat -> tabak , vloei , tipjes ) en nog riek je het een beetje :s. En dan als ik er eentje wil rollen blijft die geur een uur of 2 in men kamer hangen. Sterke shit was het ; Had er dan Redelijk veel van da plakkend papier (of boterhampapier ofzo) en nu is het een beetje beter.
  10. flitskop

    Vloei

    Heb nu Zilvere rizla gekocht (king size SLIM) omdat ze geen goude smokings hadden. Ze zijn ook goed .
  11. Ben nu aan 4minuten ; note 1 : ze rookt het met een sigarettenfilter?
  12. flitskop

    Pesten

    Nu geef ik je gelijk Bubbles. niet dat mijn mening verschil maakt. 't Is idd beter om hem ergens te zetten waar zijn gedrag beterd. Ik ben zelf een jongere ; niet van de braaften , maar je moet een lijn zien
  13. flitskop

    Pesten

    @Buble I heb geen recht om te beslissen wat je doet met je kind. maar emm. Is het van huis sturen echt goed? Hij heeft steun nodig ; 't is niet dat hij een gekke psychopaat is dat mensen neersteekt voor de lol. Hij deed het omdat hij het niet meer uit kon houden , toch?
×
×
  • Create New...