Jump to content

djonko88

Members
  • Content Count

    130
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About djonko88

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Hee WF'ers. Ik ben al aardig wat dingen aan het ondernemen voor mijn kweekje dit jaar. Alleen nu kwam ik bij 1 van mijn laatste punten: Het Knippen. Met wat voor schaar moet dit? Per sé één van de growshop? Of mag het een gewoon keukenschaartje zijn? Of een snoeischaar? etc. Grtz Jay!
  2. Heb jij trouwens ervaring met Early Skunk? Heb vernomen dat deze plant erg groot word en dat de opbrengst hoog is. Maar is dit ook een lekker soortje met een lekker effect? Grtz Jay!
  3. Het meeste in één joint, was ongeveer 4 gram denk ik. Ik doe er nooit zoveel in, rook vaak meerdere achter elkaar .
  4. Hee WF-ers . Na een lange tijd bezig te zijn geweest met van alles, dacht ik ook maar even om weer te beginnen met mijn buiten kweekje. Ben van plan gewoon alles in mijn tuintje in de volle grond neer te kwakken. Ben nu even alles aan het inslaan qua zaden, voorgroeibenodigdheden etc. Alleen nu heb ik één vraag vooraf, moet ik wel voeding geven als ze in de volle grond staan? Grtz, Jay!
  5. Okee, bedankt iedereen. Ik ga denk ik toch maar een litertje of 35 doen. En dan gewoon na een klein maandje bijvoeden. Maar ik kan eigenlijk ook niet wachten met mijn plantjes, dus denk ik dat ik ze tegen half maart naar buiten doe . Grtz Jay!
  6. Lijkt me niet echt een fijn idee, dat je een wietje aan het roken bent die met de wortels in de hondenstront heeft gezeten.
  7. Ik heb afgelopen zomer ook een paar DB plantjes gekweekt, en het waren ook niet echt compacte toppen. Dus denk ik dat het aan het soortje ligt (was overigens net zoals jij zei wel een heerlijk wietje )
  8. Iemand een snel ja of nee antwoord hierop? ; Kan ik het redden met 25 liter potten? Grtz Jay!
  9. Dat was eigenlijk wel mijn bedoeling ja, na ijsheiligen. Wanneer zou het volgens jou op z'n vroegst kunnen dan? Grtz Jay!
  10. Ja ok, maar ze hoeven ook niet reusachtig groot te worden. Maar kunnen ze met een litertje of 20-25 wel gezond leven (zonder gele bladeren te krijgen zoals ik vorig jaar had)? Grtz Jay!
  11. High growers en blowers Ik heb een vraagje. Ik wou tegen half mei weer een zooitje planten neerzetten, en ik ben daar nu alvast voor spullen aan het inslaan. Maar nu kom ik bij de potten. Volle grond heb ik niet de beschikking tot, want mijn tuin is voornamelijk steen . Dus ik wou dit jaar wat Dame Blanches en PP's neerzetten, alleen hoe groot moeten de potten zijn? Naar mijn eigen schatting zou 20 tot 25 liter potten wel genoeg zijn, of denken jullie hier anders over? Grtz Jay!
  12. Na ijsheiligen kan het in principe niet meer nachtvorsten, dus dan kun je ze buiten zetten. Dat is dus na 15 mei. Grtz
  13. En hoeveel gram (nat) heb je er vanaf gehaald? Grtz.
  14. Sorry voor de foto's. Maar uploaden in mijn WietForum gallerij doet het niet bij mij. Grtz.
×
×
  • Create New...