Jump to content

Don lorro

Members
  • Content Count

    161
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Don lorro

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bij jou om de hoek

Recent Profile Visitors

738 profile views
  1. Nee geen groen piepschuim. Platen met een harde aluminium afwerking aan beide zeiden erop. Zoiets als https://www.isolatiemateriaal.nl/b-keus-isolatie/b-keus-pir-isolatie/b-keus-pir-platen-2-zijdig-aluminium/
  2. Ik wil een nieuwe ruimte goed isoleren en daar een gesloten systeem toe te passen. Als isolatiemateriaal wil ik PIR platen met aluminium afwerking toepassen. Nou vraag ik me af of PIR geen giftige dampen produceerd. Heeft iemand hier ervaring mee?
  3. Zou dr niet te veel aan doen. Je kan een toevoeging als rippen van GHE meegeven om de zaken eventueel te versnellen. Als je echt klaar bent pas de boel omleggen anders kan het je flink wat grammen kosten.
  4. Jou succes heb het em gedaan maatje. Ik moet zeggen dat 010 toch wel een van de betere wedstrijden van dit seizoen speelde. Die hele competitie is helemaal naar de kl*te man. Nergens is er ooit eerder het niveau zo snel weggezakt als in ons prachtige landje. Schiet je nog een paar pic's van de week? Ben benieuwd gap.
  5. Kweken anno 2015... Het wordt steeds gekker maar wel interessant hoor!!! Petje af mannen . Dit zou eens heel wat teweeg kunnen gaan brengen in de gehele kweekbranche.
  6. Yo Donnie, Worden al dikke stammen man!!! moet helemaal goed komen. Heb je qua voeding nog dingen aangepast na afgelopen ronde???
  7. Hey CW, Ondanks verschil van inzicht <----- ziet het er goed uit man.... Succes met de laatste loodjes.
  8. Ze staan te warm. Probeer de temp. wat te laten zakken...
  9. Yo Krasi, Jammer dat de poeders tegenvallen. Het zal misschien geen topper worden maar het was een interessant probeersel en zeker heel origineel. Moet al met al toch wat leuks vanaf komen. De organische lijn van GHE lijkt mij ook interessant. Ben je van plan de hele lijn te gebruiken of alleen de BioThrive? Succes nog ff gap.
  10. Don lorro

    Dimlux 1000watt

    Zijn er ook nog plannen voor een variant oc die ook de ruimte zal koelen. Met andere woorden, zijn mensen die nu één Gavita 1000W DE hebben hangen in bijv een 150x150 of 120x120 die geïnteresseerd zijn in een oc gebonden aan de dimlux? Het lijkt mij juist een slimme zet om ook die relatief grote groep mensen te bedienen, maar wie ben ik...
×
×
  • Create New...