Jump to content

PimdeDJ

Members
  • Content Count

    209
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About PimdeDJ

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Ik laat ze tot 1FEB staan :-) volgende post komt dan! bedankt voor deze wijze adviezen :-)
  2. Ja, ben erg aan het twijfelen, 23 Feb wordt er verbouwd in huis en moet alles klaar zijn, ik kan ze nog wel even laten staan. Raden jullie dat aan? @groenefingers, Bedankt! heb het boxje besteld!
  3. Bedankt voor het vragen naar :-), Ik denk zelf dat dit de laatste bloei foto's zijn, Wilde zaterdag de boel gaan opknippen, ookal is de rechter iets minder ver. wat denken jullie?
  4. Allen weer bedankt! Wat denken jullie? Hoelang zal ik ze nog laten bloeiƩn? :-)
  5. Hey Hey allemaal, Hoop dat iedereen een fijne kerst en jaarwisseling heeft gehad, ik in ieder geval wel :-) Ahwel, mijn plantjes. De Cheese vertoont al aardig wat bruine haartjes. Die zal wel al bijna klaar zijn, de ander nog wat langer. Zie foto's. Cheese White Widow
  6. Leuk dat jullie er naar vragen! Alles gaat goed aan deze kant, heb het scroggnet toch wat lager gehangen gister-nacht, binnen 12 uur waren alle toppen weer keurig omhoog gericht, GREATNATURE. Verbaasde me wel. Zie hier de 1e 2 foto's van direct na het verlagen van net en de volgende 2 van 12 uur erna, De laatste foto is een foto van het verschil. Temp gaat perfect! Ben benieuwd hoe het verder zal gaan :-)
  7. UPDATE TIME Verwarmingsmat is binnen, weet nog niet hoe tevreden ik echter ben. De temperatuur in me hok is s'nachts maar een halve graden gestegen. Nu is het substraat wel erg gestegen. Temp. van hok +/- 16 graden. en van substraat 19/20 graden. Nu dacht ik heel simpel morgen nog een kacheltje te halen alleen bleef mijn gedachten hangen bij de volgende link -> http://www.jointjedraaien.nl/wietforum/arc...php/t-9059.html Ik zal een tweetal Quotes doen, * Daarnaast is het juist in de bloeiperiode goed om temp verschillen te hebben (dag/nacht temp) dat bootst juist de herfst na waardoor het plantje extra trichomes gaat aanmaken en dat is wat we uiteindelijk willen toch!* *toen ik in de gsa was toen had ik met een man gesproken die mij ook zei dat ik geen kacheltje moest gebruiken, toen ik geen kacheltje had maakte mijn plantjes ontzettend veel kristallen aan toen had ik verschil van 12 gr dag/nacht, toen ik dat kacheltje in de kamer zetten waar de tent stond had ik zo goed als geen verschil meer tussen dag en nacht qua temp sind dien is ook de kristal productie gestagneerd waardoor ik toch had besloten om met het kacheltje mijn eigen voeten warm te houden* Dit zet me toch aan het denken, zolang me tempratuur van me aarde maar hoog genoeg is, kunnen mijn plantjes dan leven met 15 graden s'nachts ? Bedankt en tot ziens!
  8. Verwarmingsmat besteld bij DHS! Leek me toch het beste. heb ook eigenlijk helemaal geen flinke kachel nodig, kom maar 5 graden tekort. verwacht nu 29 met lampen aan en 22/23 met lampen uit. Dat lijkt me prima :-) Bart, inderdaad als ik hem echt wilde had het me ook wel gelukt. En ook denk ik inderdaad dat die vorstbewaker van jou nog iets "te" is voor mij. Ik ga lekker kijken hoe de groei gaat, denk dat ik het net wat hoger hang nog!? Bedankt voor je reactie!
  9. Hey Hey, @groenefingers Dat is een luchtbevochtiger, alleen heb ik die toch niet nodig. =) Zit toch nu beetje te kutten met Temp. (vooral s'nachts) Had eerst op aanraden van Groenefingers dat ding van de Gamma gekocht, helaas werkte dat niet helemaal oke, dus terug gebracht en helaas hadden ze geen nieuwe meer liggen. Misschien toch die vorstbewaker van 200watt bart Nog even een update!
×
×
  • Create New...