Jump to content

Dull

Full member
  • Content Count

    315
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dull

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Thanks voor de info allemaal Het gaat overigens mijn eigen (koop) bedrijfspandje worden,waar ik ook werk met mijn eigen bedrijf. Het is dus niet zo dat ik een loods ga huren voor alleen planten. Gewoon enkel wat lege ruimte opvullen voor mijn hobby
  2. Hallo, Hoeveel lampen kun je gebruiken in een bedrijfspand (+-250m2) ,zonder dat dit opvalt bij de stroomleverancier of politie. Uiteraard gewoon wel netjes betalen voor de stroom. Ik dacht zelf aan 6 x600 watt. Of zou je ook 8 x600watt kunnen doen?
  3. Uit een raam zou ik kunnen uitblazen. Maar gaat dat niet opvallen als ik vraag of ik even in de meterkast mag kijken, of als ik vraag hoeveel groepen ik ter beschikking heb of hoeveel ampere de zekeringen zijn. Volgens mij val ik dan meteen door de mand Of ik moet een smoesje op gaan houden dat ik er een zonnebank en wat fitnessapparatuur wil plaatsen,die gebruikt worden op afspraak. Dus een fitnessruimte op prive gebruik. bijvoorbeeld
  4. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...27&hl=groep Vandaar dat ik het nog even vraag
  5. Hallo, Ik wil een bedrijfsruimte huren (bedrijfsruimte die ik op het oog heb bestaat uit 2x +- 10m2.) in 1 ruimte wil ik dan 2 kweektenten neerzetten. In iedere kweektent 3x 600 Watt. Nu wil ik dus 12 uur de eerste tent laten draaien,en de andere 12 uur de andere tent. Kan ik 3x 600 watt + randapperatuur op 1 stopcontact zetten? Ik weet niet of er verschillende groepen in die ruimtes beschikbaar zijn,en of ik bij de meterkast kan kijken. In de andere ruimte ga ik gewoon een soort opslagje maken,met wat spullen zodat het lijkt alsof het wel gebruikt word. Ik betaal uiteraard gewoon de stroom. En het komt ook niet onder mijn naam te staan. Alvast bedankt voor de reacties!
  6. Het liefste zou ik dat doen, gewoon betalen ervoor. Maar vraag me af of dat bij degene die de ruimte verhuurt niet opvalt, zo'n grote verhoging van de stroom kosten.
  7. Niet, voorgroeien. Ik vraag alleen hoelang een aggregaat meegaat. Aangezien ik ervan uit ging dat er hier wel eens mensen kunnen zitten die wel antwoord op die vraag hebben. Of mag er geen vraag worden gesteld? Dat ik wel of geen duidelijk antwoord krijg is een tweede.
  8. Wat ik nog zou willen weten. Ik heb een aggregaat van,laten we zeggen, 6,5 kw maximaal. Normaal vermogen 5kw. Hierop moet alles aangesloten worden, afzuiger,ventilator,vsa,lampen,etc. De aggregaat laat ik 24uur per dag draaien. (even niet kijken naar dieseltoevoer,etc,etc) De afzuiger,ventilator, kan dan constant aanblijven.(weet niet hoeveel watt dat is?) Stel ik heb 12 lampen. Die deel ik door 2 hokken. Dus 2 hokken van ieder 6 lampen. Het totaal aantal watt van de lampen dat op de aggregaat komt,is dan 3600 watt. Hierbij moet dan nog de afzuiging,etc komen. Ik heb geen verstand van opstartpieken etc. Dus daarom ook mijn vraag of bovenstaand mogelijk zou zijn? En hoelang gaat een goede aggregaat mee,voordat hij onderhoud nodig heeft/op is?
  9. Ik had niks anders verwacht. Waar de vorige 2 kabineten al een politie-staat waren aan het maken, doet dit kabinet er nog een schepje bovenop.
  10. Ze leren het ook nooit. Een goed voorbeeld zou de USA moeten zijn, de 'war on drugs' is niet te winnen. Ipv zoveel geld uit te geven aan de aanpak van softdrugs kan men het beter legaliseren. En verdiend de overheid nog btw erop. Ze zijn ook verbaasd over het grote geweld? Vooral met harder aanpakken en duurdere wiet zal dit nog alleen maar erger worden.
  11. Als ik weer wat budget heb ga ik het inderdaad eens proberen.
  12. Wat als je een generator 7,5 kva , luchtgekoeld , helemaal omkast totdat deze geluidsdicht is. Vervolgens zet je er een inblaas slang en een uitblaasslang op ter verkoeling van de generator. Hierop zet je weer een geluiddemper. Dit moet toch mogelijk zijn? Je moet innovatief zijn he mensen
  13. Stel, Ik heb een aggregaat met een continu vermogen van 7,5 Kva. Hoeveel lampen van 600 Watt kan ik hierop aansluiten inclusief alle randapperatuur die worden gebruikt bij een kweek? Alvast bedankt!
  14. Zal de wietprijs hierdoor nog duurder gaan worden? -Besloten coffeeshops -Meer aanpak van teelt
  15. 50MG is standaard bij Sertraline volgens mij. Word geschreven tot 250mg heb ik eens gelezen. (extreme gevallen). Wat ik doe is vooraf en op de dag zelf even stoppen. De dag erna weer verder met de kuur. Heb je Sint janskruid op recept?
×
×
  • Create New...