Jump to content

Promo

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Promo

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Plant begint aan de onderkant te vergelen(vooral grote bladeren direct aan de stam). Is dit oke? Ik geef 2 ml/L bloei. Toppen groeien nu hard en zien er goed uit.
  2. Dankjewel! Hij gaat nu goed. Toppen beginnen sneller te groeien zie ik(mooi weer) . Bedankt voor je advies! Ik ben benieuwd hoe lang de plant nog gaat bloeien. Ik hoop dat ie nog ff te gaan heeft Binnenkort weer een paar foto's.
  3. Oke! Kan ik dit gewoon gebruiken naast mijn bloeivoeding? Bedankt allemaal voor jullie reacties
  4. Ik gebruik BAC bio voeding. Maar omdat sommige scheuten nog niet aan het bloeien waren was ik een beetje in de war hoe ik het voedingsschema moet aanhouden. Maar ik hou gewoon 1 ml/L aan voorlopig. Waarom Guano extract? En zou ik problemen krijgen dat ie zo laat is gaan bloeien? (i.v.m weer). Nu is het mooi weer en staat ie lekker in de zon. Ff een paar update fototjes: Hoofdtop Topje Een latere scheuten gaan nu bloeien
  5. Sommigen toppen zijn al goed aan het groeien en sommigen ook helemaal niet. Vandaar dat ik de plant nu snachts in de schuur zet. Er hing een lamp vlakbij de plant en ik denk dat daardoor sommige toppen nog niet in de bloei zijn(die in de schaduw zijn dat namelijk al wel). Ik hoop dus dat het nog op tijd is. Bedankt voor je reactie
  6. Even een update met foto's: Plant in zijn geheel Bloei kleine top Sommige takken vertonen nog geen bloei? Is dit een probleem? Nog een foto van de plant. Mijn vragen: In welke week van de bloei zit de plant ongeveer? 's nachts is het best koud. Is het handig de plant dan binnen te zetten? (huiskamer) Is het nuttig de bloeivoeding te verhogen? (nu 1 ml/L) Ik geef de plant om de dag 1 ml/ 1l bloeivoeding. Hoort de bloei zo traag te gaan? Graag hoor ik of jullie antwoorden hierop hebben of tips. Alvast bedankt.
  7. Thnx voor advies! Er zitten idd nog geen haren. Ik wacht het af
  8. Bedankt voor het advies. Ik durf er niet veel aan te doen, aangezien hij het wel goed doet. Maar zelf zie ik niks geels aan mn plant. Alleen de uiteinden zijn lichtgroen aan het worden, of bedoel je dat?
  9. Beste mensen, Dit jaar heb ik mijn eerste plant. Ik ben me op dit moment aan het verdiepen in het kweken.. De plant staat in normale potgrond en ik heb er 1 biotab ingedaan die bij de zaadjes(Early Biddy) bijgeleverd waren. Volgende keer ga ik het beter aanpakken Ik wil me namelijk eerst wat beter verdiepen voordat ik allerlei voeding etc ga gebruiken. De plant ziet er naar mijn idee gezond uit. Zou het nog goed zijn om bloeivoeding te geven? Hij is nu denk ik net in de bloei geraakt. Ik hou geen rekening met PH waardes. Hieronder een paar foto's:
×
×
  • Create New...