Jump to content

balkonia

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About balkonia

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Lees je verslagje ook mee:) heb zelf ook 1 amnesia haze autoflower nu net een weekje oud in de potgrond staan Gooi zelf in mooie sierpotten denk 10 a 15 liter , dan kan de nieuwe buurvrouw het misschien waarderen:) welke voeding gebruik je?
  2. olie niet al te lang meer kees
  3. Cannabis is verboden, men noemt het een drug en daarin schuilt het grootste gevaar. Het is echter een prachtige plant, die snel en moeiteloos groeit op vrijwel iedere plaats. Kunstmest en pesticiden zijn niet nodig, cannabis verbetert de structuur van de bodem en blijkt een natuurlijke onkruidverdelger. De plant groeit sneller dan ieder ander gewas en is daarmee de absolute kampioen in het omzetten van CO2 in zuurstof. Cannabis biedt voedsel, kleding, olie, brandstof, bouwstoffen, veevoeder, papier, medicijnen en nog veel meer, waaronder zelfs mooie dromen. Het wordt daarom tijd, dat het verbod op cannabis wordt opgeheven! Het op grote schaal verbouwen van cannabis zou kunnen leiden tot een groene revolutie!
  4. hier zelfde probleem ook ik heb ze op balkon staan ik zet ze dus gewoon in niet al te grote bakken en top ze
  5. hallo wij 2 pas geboren twisted shack stekkies zoeken tijdelijk onderdak van 15 junnie tot we groot genoeg zijn om opgerookt te worden. wie bied ons een leuk plekkie?
  6. ja zal ook wel niet aan het zaad liggen maar aan de zaaier geef ze nog paar dage de kans anders maar ff wat nieuw zaad bestellen,end an maar hopen dat de lowridergoden me beter geind zijn hahahaha
  7. hier ook 5 x twisted shack,wou ze op balkon zetten in niet al te grote bakken zodat ik hopenlijk geen oerwoud krijg op balkon?????????? iemand ening ideee wat de hoogte is??? staan nu onder een 400 lamp en zijn leuk aan het groeien denk dat ikz e nog een week een zonekuur geef en dat ze dan van het uitzicht op het balkon mogen gaan genieten
  8. ook hier een ontkiem probleem 10 lowriders van sanieshop met pitspots 4 big bang 2 maroc 4 easy sativa van bazaar,en 5 freebees van sannieshop,heb alles in de pitspots gegooi vochtig gemaakt zat helaas geen bacto bij in de strijkzak gedaan en onder de lamp.de 5 freebees op de gok maar in een potje met aarde gedaan en jawel hoor de zaadjes in strijkzak deden niks ,maar de freebees kwamen al snel met koppie boven dus het zaad uit pitspots gehaald na 8 dagen en in grond gezet maar ook nu nog niks te zien zijn ze kapot of nog langer wachten?en weet eimand hoe hoog die freebees worden ?
×
×
  • Create New...