Jump to content

Kasthavel

Members
  • Content Count

    239
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kasthavel

  • Rank
    Buitensporig lid
  • Birthday 02/12/1950

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    NoordOost/Z.O. Drenthe
  1. Haa die Gekke kees, Als notoire medicinaal gebruiker, vindt de Havel uw zoekenvindtocht hoogst interessant. Havel gebruikt dagelix plus en min 1 à 2 gram wiet. Hij heeft een recept van de Huisarts gekregen nadat hij dit op wietforum zag staan i.v.m. verklaring. Mijn dank daarvoor is en blijft van onschatbare waarde. Het werkt bovenwerelds goed als zenuwpijnstiller. Wil je dat eens verder uitpeuren voor mij hoe dat zit, ik volg uw bewegingen met spanning edoch ook met veel plezier tegemoet. Over 4 weken is mn 3e ronde gereed. Dat wordt roken en smoken en miskien een wietcake Greetz De Havelaar. P.s., ik vernam dat U de ENIGE was die zich wel meldde voor de meeting die ik mede organiseren zou, hahaaa.
  2. Google is your best friend ................Deze of Wikipedia of doe lekker zelf
  3. Onzin over geplastificeerd gaas, gebruik zelf gewoon normaal regular Kippengaas van de Welkoop, mijn growshop voor materiaal, aarde en wat niet al. De plant groeit er vanzelf doorheen, het binden daarentegen moet wel goed gedaan worden, nl met groeiruimte. Ik bind met dichtstripjes van afvalzakken, werkt perfect. Je junt ze dan met het kappen ook beter onderscheiden. Voor de rest succes, ik vind het wel een leuxe opstelling en idd wieletjes eronder, van die ANDERE GROWSHOP de Gamma jegn jegn jegn...
  4. Ja Herijuana is bij uitstek geschikt voor scrogg, doe ikzelf momenteel ook. Ik zou lamp op 12/12 zetten kan wel al. succes.
  5. Kijk nou es gewoon op het Forum Wietje, echt alles maar dan ook alles over kweken voeden bouwen weetik ut wat je kàn het hier allemaal vinden, dit wordt beetje genant zo.
  6. als ie niet aangevreten is dan gewoon door laten groeien, Wietplanten zijn beresterk kunnen veel hebben, toppen of scroggen gaan ze het zelfs nog beter van doen is mijn ervaring, dus geknakt beetje steun geven komp ut allemaal goed maar pas op voor de slakjens en ander gespuis.
  7. Mensen mensen, ik hou niet van Rage against the machine en al helemaal niet van gelul over hoe de politiek, met zn handlangers, ons de wet voorschrijft. Ik ben van mening dat hoe meer je erover praat chat of weet ik wat hoe meer het de aandacht trekt, dus grow m and blow m and don't ever talk about it to nobody, save yourself !!!
  8. In Groningen Friesland en zelfs in Drenthe weet ik henneptelers, maar die kweken niet voor olie maar voor touw een van de sterkste soorten touw die er zijn Sisal heette dat vroeger en nu nog wel. Afgestorven plantdelen zijn net als brandnetels in water curend een uitstekende grondverbeteraar. Maar ach wat zeur ik nou, het blijft een plant met vele "doornen".
  9. Beste mede growers Omdat we spullen gaan inkopen en reserveringen gaan doen heb ik besloten dat de deadline om vooruit te betalen gesteld is op 1 JULI a.s. Het moge duidelijk zijn dat mensen die wel komen maar niet voldaan hebben niet welkom zijn. Dit ook i.v.m. de aankopen die we doen t.a.v. het aantal mensen wat inschrijft. Dus no money, no meeting. Het bedrag ad 20 euro kan overgemaakt worden op Rek. nr. 371819997 met vermelding van Meeting Giethoorn en je nickname op WF en hoe je naar Meppel reist. Dus bv Meeting Giethoorn / greenie / ov Als jullie nog plek hebben met eigen voertuigen kunnen jullie ook vanuit station Meppel medemeeters meenemen, ga op parkeerplaats voor station staan; met wit bord met daarop : WF, zo dicht mogelijk bij de uitgang van perronstrap. Pendeldienst is mogelijk als je met openbaar vervoer komt, daar kunnen we nog op in spelen, bij volgende update. Als je bedrag binnenkomt kom je op de lijst voor toegang. Simpel toch ? Voor verdere vragen kun je PM men met Cucharacha en Kasthavel
  10. altijd weer super fotoos whazzup, mooi. Ik heb o.a. ierdbei op testland waar nu wel 11 soorten staan zoals ook Durban Shack NDB uiteraard, Afghaan van Dame Blanche, Purple Power, Mata Hari en meer. Laat de coon zich wel borstelen of ontklitten ? Heb ervaring mee zijn niet mals als ze tegenstribbelen. Thuis komt de 1e Heri uit de kast volgende week.
  11. Eeei dokkie waar komen die ventilatortjes vandaan ? Blokker of zo ?
  12. Mooi wark, wierieman, ik ben ook guerilla aan het doen maar meer op verschillende locaties, dit kan wel wat moois worden dus succes en hopelix een beste oogst, maar wel de kerels eruit !!!
  13. Even growshop bellen lijkt me het beste, ik heb hier wel een gidsje liggen van Bayer maar dat vertrouw ik niet zo, weet niet wat de bijwerkingen ervan zijn. Die spreekt over Pyrethrum, als middel. ik zelf hou meer van organische middelen, maar dat moet je zelf maar beslissen.
  14. Van bepaalde muziek wordt ik wel eens high, vooral van tribal en trance, hoef er dan zelfs niet bij te blowen of zo. Het heeft ook te maken hoe je maaginhoud is op het moment van luisteren, heb gemerkt als je minder zwaar eet het geluid wat op je af komt je in extase kan brengen. Ik krijg ook de kriebels van denken aan wiet en dat je dan mindflow krijgt, ach Havel is gek, altijd al geweest.
×
×
  • Create New...