Jump to content

maska

Members
  • Content Count

    203
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About maska

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. hallo allemaal. ter afsluiting van dit kweekverslag wil ik jullie nog even vertellen wat ik droog over heb gehouden en dat is een kleine 600 gram dit was me eerste kweek en ben gelijk verslaafd eraan heb veel geleerd op het forum door veel lezen en de reacties en tips van jullie. dus volgend jaar kan het alleen nog maar beter worden!! maar ben wel zeer tevreden met het resultaat. bedankt voor al jullie reaties op me kweekverslag en de groeten. maska.
  2. hey dobelle. bedankt voor je reactie en veel knipplezier en laat me even weten wat de oogst was. groeten maska
  3. ja ik blow niet zoveel maar hou wel wat voor me zelf en de rest gaat naar de afnemer. groeten maska.
  4. ja toppen waren niet echt super hard en we hebben ze ook gewoon lekker grof geknipt. allemaal gewicht en kan er altijd nog af toch. maar het is toch nog redelijk hoor van 3 planten groeten maska.
  5. hey pksjaak. zal niet weten wat voor soort het is maar weet wel dat ze erg gestrekt is. je had haar misschien een keertje kunnen toppen om haar een beetje breder te maken. en dan word je plant een beetje breder. maar je plant maakt wel 7 vingerig blad aan dus dat is wel okej. groeten maska.
  6. last van de buren? die buren van hem zien door de bomen het bos niet meer. groeten maska.
  7. lache zeg dacht dat het daar veel strenger was dan in nederland. en de weersomstandigheden zijn daar ook veel beter neem ik aan. lekker veel zon veel succes nog met je kweek. groeten maska.
  8. hallo allemaal. vadaag even een paar foto's gemaakt van 1 van de toppen die ik gisteren geoogst heb. laat even weten wat jullie ervan vinden(kritiek mag ook) groetjes maska.
  9. hey timmah. ik had rond die tijd ook last van gele bladeren maar mij is verteld dat als je plant bezig is met toppen te maken,hun voeding ook uit de grotere bladeren haalt. dus het kan geen kwaad dat ze geel worden,je ziet het bijna bij alle buitenkwekers. veel succes nog groeten maska.
  10. hey patpot. echt niet normaal zeg die bomen van jou!! en de bloei schiet er al goed in. die dubbele top is ook zeker wel appart en gaat ook lekker groot worden denk ik. als je ze straks wil gaan oogsten zal ik maar een vrije dag nemen veel succes nog en hoop op een goede oogst. groeten maska
  11. hallo ik heb hetzelfde probleem, ik heb ook vroeger moeten oogsten omdat ik last had van toprot. bij mij hebben ze ook maar 7 weken in bloei gestaan. maar probeer als het kan wel als binnenwiet weg te doen. kijken of he lukt groeten maska.
  12. hey kezus ziet er lekker uit man. zijn echt flinke bomen geworden!! als je een beetje goede nazomer krijgt kan je er echt veel vanaf trekken veel succes!! groeten maska.
  13. hey. ik zou als ik jou was het stuk wat verot is in iedergeval wel verwijderen. want het gaat best snel hoor. veel succes ermee. groeten maska
  14. hallo allemaal. we hebben vandaag toch de knoop maar doorgehakt. heb vandaag met een paar mattie's alles geoogst. naar doorzoeken van de plant kwamen we toch wel wat rot tegen en vond het te riskant om het nog te laten staan. iedereen weet tenslotte dat rot heel snel gaat. maar de toppen zien er niet slecht uit en de haren zijn 50% bruin.(dus dat gaat nog wel) aan gewicht zal het me wel gaan schelen, maar als ik ze nog een weekje had laten staan was misschien alles weggerot en heb je nog minder. ik heb het gewicht nog niet gewogen maar dat zien we wel over een weekje als het droog is hier een paar foto's dat was het dan. laat jullie nog wel weten wat ik droog over hou groetjes maska.
×
×
  • Create New...