Jump to content

*Karma*Genetics*

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About *Karma*Genetics*

  • Rank
    Kind aan huis lid

Recent Profile Visitors

617 profile views
  1. Herijuana was made by woodrose. Wel mooi dat het er allemaal lekker veilig staat. Zullen we met ons alleen een loodsje huren he he he
  2. Super gezzelig vindt ik elke jaar, Leuk om all die vrienden uit het buiteland weer te zien. En als je een beetje de mensen kent is er echt elk jaar weer wat speciaals te vinden. En dit jaar zeker weten, Nog even en dan gaat het loss, he he
  3. Dat wordt hard werken maat ha ha ...... Heb je nog Jamil Sayyida staan ?
  4. gaat lekker daar carpie. die Henkes Lolland staan er super bij.
  5. Beter breda en tilburg dan maastricht. Moet je in maastricht dan Easy going, slow motion, Maxy's, en soms black widow (dit gaat alleen over de kwalitiet van de wiet) de andere kan je beter overslaan. Maar in een grens stad waar veel toeristen komen, is weining hele goede, Ik vindt zelf dat de kwalitiet de laatse 2 jaar zwaar naar beneden zijn gegaan over heel nederland. Bestaat Pax de boot nog in Breda ? Daar was altijd wel een goed hazeje te krijgen.
  6. Heel goed. Als je nou aan het einde het zaad van vershillende ciaze vrouwtjes appart bewaart, en ook zo plant dus, CiazeFem 1, Ciazefem2 etc. dan weet je in elkgeval welke moeder de beste was naa je test kweek, Met de mannetjes gaat dat zo niet lukken in dit geval, dan hadden ze allemaal appart gemaakt moeten worden. Mooi projectje bro, veel succes en als je vragen hebt weet je me te vinden.
  7. Heb je nu alle zaad plantjes zonder te selecteren met alle manetjes laten staan ? Je doet dus een open polination, en je bewaart geen stekjes ? Zoek me maar even op, dan praten we wat lijkkt mij wel nodig, anders is het dadelijk zonde van je tijd.
  8. Ja bijna november weer, vindt het heerlijk met onze US brothers lekker puffen.
  9. Dat ziet er goed uit, wat zijn die planten met die brede bladeren aan de rechter kant ?
  10. Welke soorten hebben een prijs gewonen ? Waarschijnlijk weer amnesia (so als elk jaar) ha ha ha het blijft de highlifecup.
×
×
  • Create New...