Jump to content

Jeroom

Full member
  • Content Count

    533
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jeroom

  • Rank
    Volwaardig lid
  • Birthday 11/23/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BE
  1. Het weer is gelukkig eindelijk beginnen beteren. Als het zo blijft heb ik er nog een goed oog in.
  2. Het resultaat van de veelbelovende buitenplanten zal toch serieus tegenvallen dit jaar vrees ik. Het aanhoudende slechte weer van de laatste weken begint fataal te worden voor de toppen. Ik heb hier en daar al redelijk wat moeten snoeien om de toprot tegen te gaan. Het zal zeker niet zo'n goed jaar worden als vorig jaar.
  3. Tijd voor enkele foto's. Overzicht van de grote planten in volle grond: AHxES, RD'09, (AHxES)xADH, RDxThyphoon (van links naar rechts) AHxES (enorm groot en donker groen geworden): RD'09: (AHxES)xADH: RDxThyphoon(licht paarse toppen, deze plant is het verste in bloei): Enkele plantjes in potten: thyphoon, RD'09, AHxES (van links naar rechts) 2 maal (AHxES)xADH die in de serre afgebloeid zijn (vandaag omgedaan en geknipt): Nepal die ook al in de serre staat: ten slotte een mini plantje AHxESxADH: Grtz
  4. Binnen kweken is geen optie. geen plaats en geen lampen. Ik zet de bloeiende haze plantjes wel in de serre. Ik dacht dit ook te doen met de plantjes na het seizoen om wat zaad proberen te kweken.
  5. Jeroom

    2010

  6. Ik ben van plan om na het seizoen een zaadkweek proberen te doen met het auto-soortje. Iemand al geprobeerd? Ik vrees wel voor rot maar ik vind het het proberen waard.
  7. Het is weer lang geleden dat ik nog iets gepost heb. Drukke agenda in de vakantie 1 van de volgende dagen maak ik enkele foto's van de planten want ze zijn serieus vooruit gegaan. Vandaag enkele foto's geupload van de opbrengst van het kleine ESxAHxADH plantje: Het is niet veel (8 gram zonder de takken) maar wel heerlijke haze smaak! Leuk om al iets te roken te hebben in de zomer. Tot de volgende
  8. Door de vakantie is het al lang geleden dat ik nog een update gedaan heb. Vandaag heb ik de tijd gevonden om nog eens een paar foto's te trekken. Er zijn odertussen al enkele plantjes bijgekomen. (AHxES)xADH nr1 gaat vandaag om: Het lijkt wel of ik bij de volgende foto een klein teken van hermafrodiet zie? (rechts in de hoofdtop) (AHxES)xADH: (AHxES)xADH: Op deze foto (van links naar rechts): AHxES, RD'09, (AHxES)xADH, RDxThyphoon, en in de voorgrond een mini (AHxES)xADH. En dan nog 2 plantjes die er maar zielig bijstaan door te laat verpot te zijn. Nepal: RD'09: Al deze planten zijn vrouwen. Tot de volgende.
  9. Wegens een trip naar centerparcs ben ik een weekske weg geweest van huis. Tijd voor een update dus (AHxES)xADH nr1 bloeit goed verder: RDxThyphoon die goed gegroeid is en lekker vroeg begint te bloeien: (AHxES)xADH nr 2 die heel wat minder zin heeft om in bloei te gaan precies: RD '09: AHxES:
  10. Kleine update. De RDxThyphoon groeit lekker: Terwijl (AHxES)xADH nummer 1 lekker verder bloeit: En deze AHxES heeft ook bewezen dat ze een vrouw is: Grtz
  11. Staan ze achter glas? dit zou namelijk ook wel eens de oorzaak kunnen zijn van die brandplek. Grtz
  12. Royal dane x Thyphoon nummer1 waarvan de verwachtingen hoog zijn:
  13. Eerst en vooral enkele fotos van de eerste (semi-)autoflowers. Ik heb 2 soorten: Auto haze x Easy sativa (Auto haze x Easy sativa) x Auto Diesel haze (AHxES)xADH nummer 1 (zo'n 2 weken in bloei): (AHxES)xADH nummer 1 van wat dichter bij: (AHxES)xADH nummer 2 die ook sinds enkele dagen bewezen heeft dat ze een vrouw is: Ik post enkel fotos van de planten waarvan ik het geslacht weet. De rest staat in de serre in potten. Vanaf ik het geslacht zie zet ik ze ofwel in volle grond, ofwel gaan ze eraan Tot binnekort
  14. Gegroet beste kwekers. Dit jaar doe ik mijn 4e buitenkweek. In dit topic ga ik jullie proberen op de hoogte te houden van de vorderingen. Ik heb namelijk wat autoflower zaad gekregen van iemand op dit forum. Ik heb overigens nog wat outdoor zaad gekocht, namelijk enkele soortjes van Frobanken. Hier een overzicht van alle soorten: Auto haze x Easy sativa (Auto haze x Easy sativa) x Auto Diesel haze B3/N7 Erdpurt mix Purple peace x Potchronic x Henkes lolland Thyphoon Royal dane x Thyphoon Royal dane 09 Nepal 08 Nu is het gewoon afwachten welke plantjes vrouw worden. Ik ben van immers van plan maar 4 grote planten te zetten (auto soortjes niet meegerekend).
×
×
  • Create New...