Jump to content

nerz

Members
  • Content Count

    261
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nerz

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. De soort is onderhand ook al bekend, het was Power Plant. Ik vind hem elke dag beter worden, misschien dat het toch door die weckpotten komt.
  2. @LPS Je kunt ze vanaf openbaar terrein niet zien, en mijn buren die hebben er geen probleem mee. Daarnaast heb ik nog een systeem met een vislijn en een beetmelder van het karpervissen. Dus als je op het dak loopt, dan gaat de beetmelder af, en die staat naast mijn bed Ik heb onderhand alles geknipt, de laatste toppen hangen nu boven mijn hoofd te drogen. Ik heb nu 4 weckpotten van 3 liter gevuld, en ik denk dat er nog 2 of 3 bij gaan komen. De inhoud van zo'n pot weegt gemiddeld 150 gram.
  3. Ik ben gister toch maar gaan knippen, de zolder hangt al aardig vol maar ik heb misschien pas de helft geknipt. De onder helft zit nog op de planten, en die zijn kletsnat nu. Dus ik denk dat ik maar verder ga knippen. Opzich zijn de planten wel klaar voor de oogst, maar ik had graag nog een week zon gehad Foto's volgen nog, ik hoop tussen de 500 en 1000 gram droog te hebben. Verder zoek ik nog een mooie manier om de wiet te bewaren, zodat het ook lekker blijft roken tot het allemaal op is Ik heb 2 grote weckpotten gekocht, hierin wil ik de wiet curen. Zou ik het na het curen ook in deze potten gewoon bewaren?
  4. Ongeveer een meter hoog is de kleinste, maar hij heeft wel grote toppen.
  5. nerz

    2011

    Outdoor 2011
  6. Hallo iedereen, Ik ben een tijd inactief geweest op dit forum, omdat ik vorig jaar geen kweek heb gehad buiten. Dit jaar weer wel! Geen zaadplanten dit keer helaas, want ik ben mijn zaden kwijt geraakt. Dit keer heb ik stekken gebruikt, de soort is onbekend maar ik ben wel zeer tevreden al over de manier hoe deze planten groeien. Een paar planten zijn redelijk klein gebleven, maar leveren toch nog mooie toppen op. Ik heb geen last van rot gehad, en ik wacht nu gewoon af tot de planten echt klaar zijn. Ik heb 9 planten staan, in verschillende potten. Ik heb wel bloeivoeding gebruikt. Tot nu toe een video van mijn planten, binnekort volgt meer!
  7. Zo he, das snel gegaan allemaal met die planten. Ik heb zelf net pas gezaaid, veel lowryders enzo en ik ga ook weer een verslagje maken. Maar ziet er al weer goed uit whazzup!
  8. Een paar fotos! Ik moet zelf zeggen dat ik dik tevreden ben! weinig rot (maar op 1 double fun eenbeetje) en veel mooie toppen Outsider! Een lowryder bij het raam, ja! ze staan er weer Nog een Outsider top Ik ben tevreden, wat vinden jullie ervan?
  9. nerz

    Buitenkweek 2007

    Outsider, Lowryder, Shack#3/ssm en Double Fun
  10. super idee! je kan er misschien nog zelfs een fan op zetten
  11. Geweldig! Ziet er echt goed uit
  12. Even een paar fototjes... Shack#3/Ssm Double Fun's DF topje De double funs begonnen als laatst met bloeien maar ze bloeien wel het hardst Dit soort zijtakken heeft de Double Fun er veel van| En weer DF Ik ben benieuwd hoe dat zal smaken
  13. @ frasier: ik hoop et ook Stamproblemen? Wat is dit en wat moet ik eraan doen? Volgens mij heb ik het over het hoofd gezien.. zou het erg zijn? En hiet zit het ook.. verder op de plant is er niks aan het handje.. maar wat zijn deze bruine plekken? Hier een foto van een topje van de outsider, ze groeien hard Outsider De kleinere outsider heeft besloten om 2 hoofdtoppen te maken. De grote outsider De shack3/ssm word met de dag mooier Hij heeft geen zijtakken, dus het moet allemaal van de hoofdtop gaan komen Een pure haze zaadje die te ontkiemen ligt, dit is een soort expirimentje.. ik ga hem bij het raam laten groeien en bloeien. in de hoop dat hij klein blijft en dat hij laat en lang zal bloeien En dit is 1 van de lowryders bij het raam Tips en reacties zij welkom!
×
×
  • Create New...