Jump to content

bart313

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bart313

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 10/11/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    henkstad
  • Interests
    nie veel
  1. oké dan word ik morgen 16 goed? tutu, dat is te jong makker, volgende keer even beter de regeltjes doorlezen en zoals je ziet zijn er 10 mensen onder de 16 waaronder cannakid, pure discriminatie dat ik nu weer geband word trouwens, nu ik toch morgen 16 wordt, mag dan de chatbox-ban eraf?
  2. 15 ben ik, en gekicked uit de chatbox door sannie omdat ik te jong ben
  3. @mikeh vind je mijn nederlands niet goed genoeg??? het is niet: discriminerend kwetsend obsceen, vulgaire, lasterlijk, haatdragend, bedreigend seksueel georiënteerd PrAat ikkuh Dan BrEzAah TAal??????????????
  4. nee, zeker niet, ik zal wel ff kijken of ik nog foto heb ergens edit; nee lama met die foto, stel dat iemand het herkent......, staat aan eind van straat een molen die iedereen omgeving Amsterdam herkent, en aangezien ik in grootste huis van straat woon komen ze snel bij mij aan
  5. staan in potten, als ik mijn raam uitklim plankje naar buurman (jaja losstaand huis jongens ) zijn huis 1 verdieping lager en kan het dus niet merken, tenzij zn dak gaat lekken. Powerplants, en nee ga niet verduisteren. Voeding wacht ik nog ff mee staan net een weekje.
  6. leuk, guerilla ftw man, ik wil zelf ook nog guerilla gaan doen, ben ik te laat om nu nog te beginnen? (met stekken)
  7. ik heb ook een ''guerilla'' kweek op het dak van mn buurman, 15 planten kan ie nooit komen en merkt het niet
  8. had deze zak nog toevallig liggen, moet volgende keer toch beter opletten maar in ieder geval gaat het wel goed met mn plantjes, de gele stukken op de bladeren zijn vrijwel helemaal weg.
  9. nee dat staat niet op de zak. staat wel op uitsluitend geschikt voor ophogen van grond en beslist niet voor poten van planten en al helemaal niet voor pot of kuip planten.
  10. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier nog net geen week oud, heb nog een plantje en gebeurt eigenlijk hetzelfde mee. heb ze in ''normale'' (bemeste) tuinaarde gezet van tuincentrum, enne ik had ze net 1 sec geleden water gegeven, vandaar dat ze er zo nat uitzien mn stekje staat om ongeveer 12 tot +-2 uur toch wel in de volle zon, moet ik haar nu verplaatsen? kan ik haar ook zomaar verplaatsen? thnx voor reply
  11. Buitenkweek Soortje: power plant hoogst waarschijnlijk Stek of Zaaiing: stek Aantal weken oud: 1 Meet je de pH: nee Zo ja wat is de pH:- EC: - Veel water gegeven of weinig: vrij veel Andere bijzonderheden: - foto's:
  12. bart313

    2x powerplant

    2 power plants
  13. ik moest echt lachen toen ik dit las sorry hoor ''Een goede manier om dit te testen is door zelf 5 minuten in de kast te gaan zitten met de deur dicht (evt buiten de kast een lamp aan).'' hahaha
  14. Als je ze droogt in een kamer met een radiator kan je simpelweg een bakje met water op je radiator zetten, of op je vloerverwarming natuurlijk Ik doe dit ook voor mijn instrumenten in de winter zodat ze minder snel ontstemmen.
×
×
  • Create New...