Jump to content

ThZ

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ThZ

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. pff zet je raam eens open, en ik zou iemand anders ff laten ruiken, checken of die meur er echt hangt...
  2. nou ik heb griep.. hoeveel thc zit er dan in??? wat een hoop onzin berichten in dit forum zeg :/ 't is voor veel mensen echt een goede oplossing (mediwiet) maar blijkbaar is de post-count belangrijker :/ 5% thc, oeh wat weinig! gelukkig is thc maar 1 van de 32 (als het goed is) bestandsdelen en zeker niet de meest effectieve....
  3. ThZ

    ..

    koop een nieuwe gloeilamp? of probeer iets goed aggressiefs, wel vet goed afspoelen daarna, want anders vaporize je het recht je longen in...
  4. evert heeft verschillende formaten verdamper gemaakt, zoals die in je post staan, je mag zelf keizen wat je het makkelijkst vind, de reis versie draait op 12 watt (kan dus in je auto, maar werkt langzamer) de andere versies verschillen vooral door de vorm van de "fles" en aantal aansluitingen erop... de verdamper van evert slaat vooral op het verwarmings element en het glazen design.
  5. als je 't is opgelostte vorm neemt, moet je er voor zorgen dat je paddo's nooit in de buurt van de 100 graden komen, het liefst niet boven de 90, want de psylocibine breekt dan af... 1 portie paddo's is normaal zon 30 gram, ongedroogd, door het te drogen word een deel van de psylocibine omgezet in een ander trip middel (geen idee welke) waardoor de trip verandert. paddo's zijn max. 1 dag buiten de koelkast te bewaren, er zijn nogal wat schimmels die er heel graag op groeien, waardoor het vervuilt raakt.
  6. ja das ook de fout in hun systeem, alle steegjes worden overgeslagen, word empty space om de map ofzo, omdat ze met GPS werken. 't kan wel door de overheid gebruikt worden btw. dan gaan ze het vergelijken met oude foto's om te checken of er verbouwd is enzo.
  7. zon 2 - 5 joints uit een gram, met wiet 2, met skuff soms 5. hangt ook van de sterkte af. NLS draai ik meer joints uit.
  8. ThZ

    ..

    rook hasj, of probeer eens puur. mischien andere shag/peuk.
  9. de wiet in spanje is verrassend sterk, die staan het hele jaar gewoon buiten (geen lamp nodig) onder te felle zon, je moet alleen weten waar je dat kan halen (bijna alle home-grown is overkill)
  10. ik ben de laatste tijd weer eens aan het minderen, ik blowde zoveel mogelijk (ruim 10 per dag) en dat is nu naar 3 a 4 gegaan, merk wel dat me joints te sterk worden ik heb nog moeite met de dosis zat laatst half-out te gaan op me bank ^
  11. mja dus niet zeg maar... alleen dat er 359 stemmen (ofzo) zijn geweest. mja boeiuh
  12. reed die auto steeds een stukje naar voren en stond ie dan weer stil? elke 5 - 10 meter ofzo? dan was het waarschijnlijk van een bedrijf dat een digitale kaart van NL aan het maken is, van elke straat moet om de zoveel meter een panorama foto gemaakt worden (ronde bol op 't dak) er zou op de auto zelf moeten staan van welk bedrijf ze zijn (naam vergeten)
  13. hoe kan ik de tussenstand van de poll bekijken zonder zelf te stemmen? ik grow niet dus ik wil de uitslag niet vervuilen...
  14. zonde ik heb een hasj periode gehad van 2 jaar en het best wel leren roken ik denk niet dat er minder thc zit in hasj, weeg maar eens de dosis af, denk dat je gewoon knetter stoned word.
  15. jij en ik hebben dezefde uitleg gehad ook toevallig in de Any-time in alkmaar? ode aan de-verdamper.nl
×
×
  • Create New...